Transferden sonra dayanamayıp idrar testi yapanlar!!! (7. 8. 9. 10. 11. 12. gün)

Kızlar vallahi kararlaştırdık 10.gün yapıcas ama ben laf olsun bir tane basit test vardı yaptım.ikinci çizgi çok silik ama görüyorum.yani ama hayalet çizgi gibi var ama..şunu soracaktım, progestan iğneler bunu bu şekilde etkiler mi yani ikinci çizgiyi pozitif gösterir mi?
Taze transfer mi dondurulmuş mu?

Merhaba ilgin için sağol öncelikle..5.gün embiriyosu dondurulmuş başka da yok zaten
O zaman vardır hayırlı olsun :) ben üçünde de 5. Gün gördüm çizgiyi dondurulmuş çabuk çıkar zaten. Taze olsa çatlatma iğnesi etkisi derdim de vardır bişeyler canım

3.gun embriyosu taze transfer. Resimde gorunuyor mu emin degilim ben 7.gun gordum silik cizgiyi cok sukur giderekte koyulasti kismetse keseyi gormeyi bekliyorum bu hafta. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin amin.

Eklentiler

• 20200922_162254.jpg
    20200922_162254.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 2.251
3.gun embriyosu taze transfer. Resimde gorunuyor mu emin degilim ben 7.gun gordum silik cizgiyi cok sukur giderekte koyulasti kismetse keseyi gormeyi bekliyorum bu hafta. Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin amin.
Görünüyo canım inşallah sımsıkı tutunsun annesine 😍

10.günde idrar testini yaptım sonuç negatif çıktı bu testten zaten pozitif beklemiyordum :KK43:bakalım şimdi kan testi sonucunu bekliyorum 😀

Dondurulmuş 5 gün embriyosu bugün 10. Günüm. Bugün test yapacaktım gece 3.5 ta uyanınca dayanamayıp test yaptım. Sonuç negatif ama testten de şüpheliyim. Albi marka idrar damlatilan yeri kristallenmis gibiydi. Ama Control kısmı net belirdi. Böyle olup pozitifi gören var mı?

Dondurulmuş 5 gün embriyosu bugün 10. Günüm. Bugün test yapacaktım gece 3.5 ta uyanınca dayanamayıp test yaptım. Sonuç negatif ama testten de şüpheliyim. Albi marka idrar damlatilan yeri kristallenmis gibiydi. Ama Control kısmı net belirdi. Böyle olup pozitifi gören var mı?
Bende 10. Gün albi testten yapmıştım sabah ilk idrarla silik çıkmıştı, test sorunluysa tekrarlayın bence, hayırlısı olsun inşallah

Bende 10. Gün albi testten yapmıştım sabah ilk idrarla silik çıkmıştı, test sorunluysa tekrarlayın bence, hayırlısı olsun inşallah
Bende sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece uyanınca dayanamadım bu bi etken olabilir mi? Bir de testten emin olamıyorum daha önce böyle bi durum hiç gelmemişti başıma.

Bende sabah ilk idrarla yapacaktım ama gece uyanınca dayanamadım bu bi etken olabilir mi? Bir de testten emin olamıyorum daha önce böyle bi durum hiç gelmemişti başıma.
Tekrarlayın bence bende emin olamadım testinizden kristalleşmiş falan dediniz bozuk olabilir ama her ihtimale de hazır olmak gerek inş pozitiftir zor süreçler bilirim🙏🏻

eğer varsa idrarın saati fark etmiyor canımben akşam saat 6 da yapmıştım baya belirgin çıkmıştı

Ben de transfer gününu saymadan, 5. Gün normal ucuz gebelik testlerinden yapmıştım 5. Gün öğleden sonra, çok silik çıkmıştı 2. Çizgi, 6. Gün daha netti 7. Gün de kan vermiştim. Ama benim ikiz olduğu için testte daha erken çıkmış olabilir. Bazılarının 7. Bazılarının 9. Bazılarının da 12. Günde belli oluyor.

Transfer sonrası 10. Gündeyim ıdrar testi yaptım ama hayali sılık çıktı ıkıncı cızgı:/ acaba degısır mı sonuç ? Yoksa umutlanmamalımıyım?

Eklentiler

• CE81ADED-DC42-4FCE-85C9-88B2CE9CB987.jpeg
    CE81ADED-DC42-4FCE-85C9-88B2CE9CB987.jpeg
    175,8 KB · Görüntüleme: 1.393
X