Transferden sonra dayanamayıp idrar testi yapanlar!!! (7. 8. 9. 10. 11. 12. gün)

Bnm ikinci denemem...8. gün 23 çıktı bhcg 9 gün kahverengi akıntı oldu baya üç gün sürdü değer 47 çıktı En son 11 gün 140 cikti ama Dr pregny iğne vuruldumonun sonucu etkileyebilecek söyledi şaştım kaldım tahlil günü 9 aralık bekliyorum

11. Gün Kan testimin sonucu 0.100 maalesef güzel haber duyamadık :KK43: Rabbimin vardır bizim için daha güZel bi planı inşallah ... 2. Ye kısmet diyelim .. Bekleyen herkesin yüzünün gülmesi güzel haberlerini duymak dileğiyle ..
Hakkimizda hayirlisi canim insallah bidahakine guzel hayirli sonuclar alirsin tatlm

Bnm ikinci denemem...8. gün 23 çıktı bhcg 9 gün kahverengi akıntı oldu baya üç gün sürdü değer 47 çıktı En son 11 gün 140 cikti ama Dr pregny iğne vuruldumonun sonucu etkileyebilecek söyledi şaştım kaldım tahlil günü 9 aralık bekliyorum
inş bir sorun yoktur güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm bnmki
10.gun 40.10
11.gun 66.38
12.gun 112.3
14.gun 365.5
17.gun 1035
Senin degerler guzel Allah kucaginiza almayida nasip etsin
amin cnm rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah..o kadar emek veriyoruz rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin bizlere..sonuç bekleyen arkadaşlarda inşallah hamile haberlerini alırız

2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 6-7 günler idrar testinde bariz 2. Çizgiyi gördüm fakat 8. Gün yok oldu çizgi bugün 9. Gün ve hala çizgi yok. Acaba bebeklerim tutunmayı mı bıraktılar çok korkuyorum. Gittikçe koyulaştırılmış gereken çizgi yok oldu

2 tane 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. 6-7 günler idrar testinde bariz 2. Çizgiyi gördüm fakat 8. Gün yok oldu çizgi bugün 9. Gün ve hala çizgi yok. Acaba bebeklerim tutunmayı mı bıraktılar çok korkuyorum. Gittikçe koyulaştırılmış gereken çizgi yok oldu
Canım bu zamn sonucun ne oldu acaba ?

Kızlar vallahi kararlaştırdık 10.gün yapıcas ama ben laf olsun bir tane basit test vardı yaptım.ikinci çizgi çok silik ama görüyorum.yani ama hayalet çizgi gibi var ama..şunu soracaktım, progestan iğneler bunu bu şekilde etkiler mi yani ikinci çizgiyi pozitif gösterir mi?

X