Transferden sonra dayanamayıp idrar testi yapanlar!!! (7. 8. 9. 10. 11. 12. gün)

Cumartesi günü 5.gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı bugun dayanamadım idrar testi yaptım boş çıktı.. yarın sabah kan versem kanda çıkarmı?

Merhaba bana da 4.gün embriyosu transfer yapıldı Cumartesi bugün 8.gün dün dayanamayıp test yaptım

Eklentiler

• CC2F62BE-2C8C-4059-9D21-B30AE8C4570D.jpeg
    CC2F62BE-2C8C-4059-9D21-B30AE8C4570D.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 620
Arkadaşlar taze embriyo transferi denemem başarılı olmadı, dondurulmuş embriyo transferi sonrası 10. Gün idrar testi yaptım ve çok çok silik bir çizgi çıktı. Yani ben hamileyim diyebileceğim bir çizgi değil. İçime kurt düştü ve gidip test verdim. Beta HCG 162 çıktı çok şükür. Şimdi artış takip edeceğim. Göğüs ağrım kasık ağrım hiçbir belirtim yok hala. Sadece transfer sonrası 5 ya da 6. Gün kasığıma üst üste 3kez iğne batar gibi oldu. Birde beyaz akıntım var bu akıntım da kahverengi lekeler gördüm bir kaç kez.

Merhaba ben 4. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum transferden 5 gün sonra idrar testi yaptıö erken gebelik testinde çok az silik çizgi çıktı. Daha sonra salı günü kanda gebelik testi yaptırdım 81 çıktı sonucum ama hala inanamadım daha sonra 10. Gün kan testi vermemi söylemişti merkez tekrar kan testi verdim 184 çıktı. İnanin sadece dua edin kendinizi strese sokmayın ben yıllardır kadınlar kulu unde hep umut olacak cevaplar aradım lütfen stres yapmayın

Arkadaşlar mrb hayırlı akşamlar aranıza yeni katıldım inşallah hepimizin müjdeli haberi gelir öncelikle sorum şu benim reglim daha gecikmedi daha 1 hafta var ve gebelik testi kanda yaptırdım kandaki sonucum 0.02 cıktı ama enson adetimden bu yana gögüslerim de agrı ve şişme var ara ara mide bulantısı demem şuki tekrar test yapmam gerekiyormuş acaba yükselirmi rahim flimi cektirdim tüylerim acık polikistikover tanısı konuldu ama kistlerim kücük zararsız dedi doktor reglin 3 günü gel aşılama yapalım dedi sizce gebelik testi yapmam gerekiyormu tekrardan

idrarda gebelik testimde 2.çizgi silik bir şekilde 15 dkdan sonra belirmişti. dikkate almalımıyım bilemedim. taze 5.gün embrıyosu transfer edildi bugün 6.günüm. yada ilaçların etkisiyle ikinci cizgi silik çıktı

Merhaba benimde transfer sonrası 6.ve 7.gunlerim erken gebelik testi pozitif cıktı. İkiside. Kanda da pozitif görünce rahatlıcam inşallah

Çok sevindim benim 6. Günüm idrar testi yaptım ama bazen silik çizgi var gibi bazen yok gibi bakmaktan gözlerim bulandı

Öncelikle merhaba. Valla kızlar bende sizin gibi meraklıyım 3aa 5.gün embriyosu transfer edildi ve ben transferden 4 gün sonra kan verdim evet çok saçma ama değerim 4 çıktı eve gelince de idrar testi yaptım mercek baksan zor göreceğin belkide kendimce hayali ürettiğim bi çizgi gördüm:)) bugün yine yaptım artık o çizgiyi eşimde seçer oldu yarın sabahı heyecanla bekliyorum inşallah daha da belirginleşir ama ben inanıyorum bizııııımmleee :))

Öncelikle merhaba. Valla kızlar bende sizin gibi meraklıyım 3aa 5.gün embriyosu transfer edildi ve ben transferden 4 gün sonra kan verdim evet çok saçma ama değerim 4 çıktı eve gelince de idrar testi yaptım mercek baksan zor göreceğin belkide kendimce hayali ürettiğim bi çizgi gördüm:)) bugün yine yaptım artık o çizgiyi eşimde seçer oldu yarın sabahı heyecanla bekliyorum inşallah daha da belirginleşir ama ben inanıyorum bizııııımmleee :))
Merhaba sonucunuz ne olmuştu acaba teşekkürler

X