YeLizSD Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2021 127 74 28 30 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi YeLizSD #61 kosmoz .!.: Yazınızı okudum şimdi acaba gebeliğiniz oldu mu merak ettim bende bekliyorum test gününü yapmakta kararsızım ondan yzdım Genişletmek için tıkla... Merhabalar, ilk denemem negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı ile Rabbim nasıp ederse ikinci deneme için tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum
kosmoz .!.: Yazınızı okudum şimdi acaba gebeliğiniz oldu mu merak ettim bende bekliyorum test gününü yapmakta kararsızım ondan yzdım Genişletmek için tıkla... Merhabalar, ilk denemem negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı ile Rabbim nasıp ederse ikinci deneme için tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum
K kosmoz Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2015 27 11 88 44 30 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi YeLizSD #62 YeLoSD .!.: Merhabalar, ilk denemem negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı ile Rabbim nasıp ederse ikinci deneme için tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Allahım inşallah gönlünüze göre versin
YeLoSD .!.: Merhabalar, ilk denemem negatif sonuçlandı maalesef. Hayırlısı ile Rabbim nasıp ederse ikinci deneme için tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Allahım inşallah gönlünüze göre versin