• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra 9. Gün idrar testi

Canım benim hiç üzülme rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah sonradan diğer mesajları gördüm negatıf olduğunu ama mesaj atmış bulundum senı tekrar üzmedim inşallah hakkını helal et ❤️

Canım benim hiç üzülme rabbim doğru zamanda nasip eder inşallah sonradan diğer mesajları gördüm negatıf olduğunu ama mesaj atmış bulundum senı tekrar üzmedim inşallah hakkını helal et ❤️
Estağfurullah 😇 Nereden bileceksin olsun canım sorun yok. Atlattım çok şükür. İlk zaman insan kabullenemiyor ama sonradan düşününce, insanoğlu nelere alışmıyor ki. Buna hamdolsun. Veren de alan da büyük.

selamlar.benim de 26 ekimde dondurulmus transferim vardi.dun aksamdan yani 5 kasimdan beri kahverengi cok hafif lekelenmem var.sabah kalkip erken idrar testlerinden yaptim bariz cift cizgi cikti.hemen dr umun hemsiresine ulastim durumu anlattim.keske kan testini bekleseydiniz dedi.normalde kan testim pazartesi olacak.bugun cumartesi.daha once hic cift gormemistim cok heyecanlandim. bu ucuncu denememdi umarim idrar testi dogru cikmistir.

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir

Merhaba bana 3.gun embriyosu transfer edildi . Alerjim nedeniyle 7.gun kan vermem gerekti ve beta hcg ye de baktirdim. Sonuç 0.630 cıktı. Sizce erken kan testi olduğu icin mi negatif cikti yoksa bebeğim tutunmamismidir
Bu konuda çok net şeyler söylemem tabiki de doğru olmaz ama okuduğum ve karşılaştığım kadarıyla 3. Gün Embriyosu, 5. Gün Embriyosuna göre 2 gün geriden geliyor haliyle. Mesela 5. Gün Embriyosunda transfer sonrası 7. - 8. Günde idrar testi yaptığınız da silik de olsa ikinci çizgiyi görebilirsiniz. Ama 3. Gün Embriyosunda gözükmeyebilir. Umudunuzu kaybetmeyin olur mu 😇☺️ dua edin, içten dileyin ve çok düşünmemeye çalışın. Eğer hayırlı zaman bu zamansa sizinledir zaten 🥰 inşallah sağlıkla hayırlı haberi alırsınız.

selamlar.benim de 26 ekimde dondurulmus transferim vardi.dun aksamdan yani 5 kasimdan beri kahverengi cok hafif lekelenmem var.sabah kalkip erken idrar testlerinden yaptim bariz cift cizgi cikti.hemen dr umun hemsiresine ulastim durumu anlattim.keske kan testini bekleseydiniz dedi.normalde kan testim pazartesi olacak.bugun cumartesi.daha once hic cift gormemistim cok heyecanlandim. bu ucuncu denememdi umarim idrar testi dogru cikmistir.
Hayırlı olsun cnm bence doğrudur, o lekelenmelerde yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle, pazartesi tekrar test yaparsın zaten, Allah sağ salim kuxa almayı nasip etsin inşallah ❣️🤗

Merhabalar bende 2. Denemede kan testinden 1 gün önce evde erken gebelik testi yapmıştımmnegatif çıkmıştı. Ertesi gün kanda pozitif çıkmıştı olumsuz sonuçlandı ama olsun sağlıklı değilmiş demekki 3.yü Denedik bile bu 5. Gün embriyosuydu 9. Gün evde yaptığım testte pozitifi gördüm çok şükür bu kez oldu Allah isteyen herkese versin 🤲🏻

Ben de bugün tekrar kan testi verdim benim de değerim 40 cıktı pozitif çok şükür 😊 allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 😊
Yaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻

Ben de bugün tekrar kan testi verdim benim de değerim 40 cıktı pozitif çok şükür 😊 allah hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 😊
ben de dun yaptirdim kan testi.3.gun embruyosu ve 13.gun testinde somuc 209 cikti benim de pozitif sukur. ama de cuma da kan testi istedi onda katlanmis olmasi gerek.insallah sikintisiz saglikla olur devam eder gebeligimiz

ben de dun yaptirdim kan testi.3.gun embruyosu ve 13.gun testinde somuc 209 cikti benim de pozitif sukur. ama de cuma da kan testi istedi onda katlanmis olmasi gerek.insallah sikintisiz saglikla olur devam eder gebeligimiz
Yaa cok sevindim Ben de yarin vericem kan katlanmaya bakmak icin .değeriniz çok güzel sağlıkla kucağımiza aliriz insallah 😊

Yaa cok sevindim Ben de yarin vericem kan katlanmaya bakmak icin .değeriniz çok güzel sağlıkla kucağımiza aliriz insallah 😊
Canlarım ikiniz içinde çok mutlu oldum 🥰🤗 Rabbim sağlıcakla devam ettirip, kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. O mis cennet kokularını içinize çekeceğiniz günleri görün inşallah 🤲🏼🤲🏼 Beni de dualarınız da eksik etmeyin olur mu 😇 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

cook tesekkur ederim insallah seninki de katlanarak gitmistir.ben kendi adima korkuyorum ya sorun varsa diye..ya deger katlaadiysa die😟

Sizde de adet sancısı gibi ara ara gelen sancınız oldu mu
Merhaba; ben 28 ekimde 5. gün embriyosu transferi oldum. transferin 5 . günü evde idrar testi yaptım silikte olsa 2 çizgi çıktı bunun üzerine kan testi verdim kanda 3.98çıktı. daha sonra 8. gün tekrar idrar testi yaptım ve çok belirgin bir ikinci çizgi çıktı bunun üzerine tekrar başka hastanede kan verdim 35.72 çıktı. daha sonra 11. gün de kendi doktorumda verdim testi 48 çıktı. Doktorum ikiye katlamamış gibi gözüküyor ama başka bir hastanede kan testi verdiğiniz için bilemeyiz 2 gün sonra kan testini yenilememi istedi. 2 gün sonra 13. gün değerim 90.90 çıktı 2 gün sonra testi yenilememi istedi bugün sabah kan testi verdim değerim 139 çıktı. Doktor istediğimiz gibi artmamış pazartesi tekrar kan verin ilaçlara devam edin dedi. Çok geriliyorum benim gibi böyle bir sorun yaşayıp bebeğini sağlıcakla kucağına alan var mı?

Merhabalar,
Yeni üyeyim ve içimin günlerdir rahat etmediği bir konuda hem fikirlerinize hem de desteğinize ihtiyacım var. Lütfennnnn 😔
2 Adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. günüm. Transferin ertesi günü başlayan ve hala da ara ara devam eden kasık sancısı, göğüs hassasiyetim mevcut. Transfer den beri hem Progestan fitil, hem de gün aşırı Progestan iğne vuruluyorum. Sitedeki yorumları sürekli takip ediyorum. Hem merakımı hem de heyecanımı gidermek adına bugün idrar testi yaptım ve sonuç tek çizgi 😔 ikinci çizgiyi geçtim, silik dahi bir görüntü yoktu. İster istemez erken olduğunu da bilse bir buruluyor insan. Sonradan pozitife dönen arkadaşlarım sizlerden olumlu bişeyler duymaya çok ihtiyacım var 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Merhabalar,
Yeni üyeyim ve içimin günlerdir rahat etmediği bir konuda hem fikirlerinize hem de desteğinize ihtiyacım var. Lütfennnnn 😔
2 Adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. günüm. Transferin ertesi günü başlayan ve hala da ara ara devam eden kasık sancısı, göğüs hassasiyetim mevcut. Transfer den beri hem Progestan fitil, hem de gün aşırı Progestan iğne vuruluyorum. Sitedeki yorumları sürekli takip ediyorum. Hem merakımı hem de heyecanımı gidermek adına bugün idrar testi yaptım ve sonuç tek çizgi 😔 ikinci çizgiyi geçtim, silik dahi bir görüntü yoktu. İster istemez erken olduğunu da bilse bir buruluyor insan. Sonradan pozitife dönen arkadaşlarım sizlerden olumlu bişeyler duymaya çok ihtiyacım var 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Yazınızı okudum şimdi acaba gebeliğiniz oldu mu merak ettim bende bekliyorum test gününü yapmakta kararsızım ondan yzdım

Back