MerhabalarMerhabalar,
Yeni üyeyim ve içimin günlerdir rahat etmediği bir konuda hem fikirlerinize hem de desteğinize ihtiyacım var. Lütfennnnn
2 Adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. günüm. Transferin ertesi günü başlayan ve hala da ara ara devam eden kasık sancısı, göğüs hassasiyetim mevcut. Transfer den beri hem Progestan fitil, hem de gün aşırı Progestan iğne vuruluyorum. Sitedeki yorumları sürekli takip ediyorum. Hem merakımı hem de heyecanımı gidermek adına bugün idrar testi yaptım ve sonuç tek çizgiikinci çizgiyi geçtim, silik dahi bir görüntü yoktu. İster istemez erken olduğunu da bilse bir buruluyor insan. Sonradan pozitife dönen arkadaşlarım sizlerden olumlu bişeyler duymaya çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ederimm cevabınız içinCanim ya benim de dün 9. Gün du negatif aynen silik bir çizgi bir cizgi yok..Ama ben daha önceki denemelerimin birinde 5. Gun embriyosu 8. Gun erken gebrlik testi yapmıştım kaset filan degil negatif çıkmıştı sonra 14 gun kanda pozitif olmuştu 9. Haftada kaybetmiştim..Hani en iyisi test gününü beklemek tabii erkenden de kendini göstermiş olsa ne güzel olur..Bekleyelim bakalim iki ihtimal var boyle durumlarda kişi sonucu negatife daha yakın hissetsede yine kan testine kadar bir ümit var canim..Dilerim pozitif sonucu alırsın
Amiinn inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Allah hepimizeÇok teşekkür ederimm cevabınız içininşallah olumludur da erkenden göstermemiş olsun kendini. Tek sebep o olsun. Tabiki de ümidimizi kaybetmiyoruz, kaldı 2 günüm kan tahlili için. Dilerim Allah'tan bu uğurda emek harcayan herkesin, içinde benimde gönlümüze göre versin Rabbim
Merhabalar,
Yeni üyeyim ve içimin günlerdir rahat etmediği bir konuda hem fikirlerinize hem de desteğinize ihtiyacım var. Lütfennnnn
2 Adet 5. Gün Embriyo transferim gerçekleşti ve bugün 9. günüm. Transferin ertesi günü başlayan ve hala da ara ara devam eden kasık sancısı, göğüs hassasiyetim mevcut. Transfer den beri hem Progestan fitil, hem de gün aşırı Progestan iğne vuruluyorum. Sitedeki yorumları sürekli takip ediyorum. Hem merakımı hem de heyecanımı gidermek adına bugün idrar testi yaptım ve sonuç tek çizgiikinci çizgiyi geçtim, silik dahi bir görüntü yoktu. İster istemez erken olduğunu da bilse bir buruluyor insan. Sonradan pozitife dönen arkadaşlarım sizlerden olumlu bişeyler duymaya çok ihtiyacım var
Canım benim sen hata yapmışsın 12. Günde sonra kanda belli oluyor oda kanda idrar da belli olmaz zaten boşuna ümitsizliğe kapılmaMerhabalar,
Canım benim sen hata yapmışsın 12. Günde sonra kanda belli oluyor oda kanda idrar da belli olmaz zaten boşuna ümitsizliğe kapılma
Benim bugün transferimin 6.günü günler geçmiyor ya daha 6 gün var test için Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasınOkuyunca yazdıklarınızı heyecanlandım. En başta benimde düşüncem bu yöndeydi ama burada bazı arkadaşların 7. - 8. Gün de idrar da belli olduğunu görünce bende bakmak istedim. Merakıma kurban gittim açıkçası Kaç gündür heyecanımı kaybetmiştim, hiç keyfim yoktu. Yazdıklarınızı okuyunca insan bı nebze rahatlıyor. Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için. Umarım yarın kan tahlili yaptırdığımız da güzel heyecanlar yaşarız
Evet, transfer yapıldıktan sonraki gün başladı regl sancısı gibi hafif hafif. Bir kaç gün sonra biraz arttı sancı. Sonra bı hafifledi. Mesela 8-9 gün olduğunda sadece göğüs hassasiyeti vardı. Sancı iyice hafiflemişti. Bugün 11. Gün çok şükür. Bugün hafiften var yine hatırlatıyor kendini kasık sancısıSizde de adet sancısı gibi ara ara gelen sancınız oldu mu
Hm anladım cnm yarın hayırlı haberlerini alırız inşallahEvet, transfer yapıldıktan sonraki gün başladı regl sancısı gibi hafif hafif. Bir kaç gün sonra biraz arttı sancı. Sonra bı hafifledi. Mesela 8-9 gün olduğunda sadece göğüs hassasiyeti vardı. Sancı iyice hafiflemişti. Bugün 11. Gün çok şükür. Bugün hafiften var yine hatırlatıyor kendini kasık sancısı
İnşallahhhhHm anladım cnm yarın hayırlı haberlerini alırız inşallah
Amin inşallahİnşallahhhhRabbim bekleyen herkesin gönlünde çiçekler açtırsın inşallah
Cnm test yaptın mı yoksa daha erken mi merak ettim de seniİnşallahhhhRabbim bekleyen herkesin gönlünde çiçekler açtırsın inşallah
İnan ki gözüme uyku girmedi hiç ama gidip yaptırmaya korkuyorum ne yalan söyleyeyimCnm test yaptın mı yoksa daha erken mi merak ettim de seni
Bende çok korkuyorum Bi yandan yapmak istemiyorum kötü olurum diye ama inşallah pozitif olur ikimizindeİnan ki gözüme uyku girmedi hiç ama gidip yaptırmaya korkuyorum ne yalan söyleyeyimhenüz gidemedim. 3-4 gibi gitmeyi düşünüyorum. Nolur duaların da beni de unutma
Aminnn canım benim inşallah bugün mutluluktan ağlamayı nasip etsin rabbim bizlereBende çok korkuyorum Bi yandan yapmak istemiyorum kötü olurum diye ama inşallah pozitif olur ikimizinderabbim emeğini boşa çıkarmasın, inşallah yüzünü güldürür. Dua et hep salavat çek salavat üstesinden gelir inşallah ben hep yapıyorum.
Tm cnm söylerim ben.Aminnn canım benim inşallah bugün mutluluktan ağlamayı nasip etsin rabbim bizlereYaptırdığın zaman beni de habersiz bırakma olur mu inşallah hayırlı güzel haberler ile seviniriz bugün.
Merhabalar tekrar baktırdınız mı kanda sonucunuzu merak ettimMerhabalar,
İki miniğim de tutunamadı banaMerhabalar tekrar baktırdınız mı kanda sonucunuzu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?