Hiç üzülme canım gerçekten bende çok üzülüp ağlamıştım önceki denemelerde ama kendini hiç üzme demekki zamanı gelmemiş Allah katındaİki miniğim de tutunamadı banaNegatif...
Rabbim müjdeli haber bekleyen diğer arkadaşlarım a tattırsın inşallah bu duyguyu.
İnşallah canım benimHiç üzülme canım gerçekten bende çok üzülüp ağlamıştım önceki denemelerde ama kendini hiç üzme demekki zamanı gelmemiş Allah katında. Hem sağlıklı değil demekki o yüzden tutunamadı. Berzah aleminde yaratılmış her ruh dünyaya gelme sırasını beklermiş nasibinde vardır inşallah sırası gelince o da gelip sarılacak sımsıkı sana. Sende doğduğunda kollarını bacaklarını çok çok ısırıp öperek çıkarırsın acısını
Ben bu postu gördüm ve yazmak istemedim aslında. 2 transfer oldum. İlki taze transferdi, 7. 8. 9. Günlerde erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti ve değişmedi. 2.dondurulmuş transferdi, 6.gün ucuz kaset testlerden yaptım ve sonuç pozitifti. Erken gebelik testleri 5 ve üzeri hcgyi algılıyor. Çok çok yeni bile olsa belli ediyor istisnalar illaki vardır ama genelde doğru sonuç veriyor.İki miniğim de tutunamadı banaNegatif...
Rabbim müjdeli haber bekleyen diğer arkadaşlarım a tattırsın inşallah bu duyguyu.
O zaman benimki negatifBen bu postu gördüm ve yazmak istemedim aslında. 2 transfer oldum. İlki taze transferdi, 7. 8. 9. Günlerde erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti ve değişmedi. 2.dondurulmuş transferdi, 6.gün ucuz kaset testlerden yaptım ve sonuç pozitifti. Erken gebelik testleri 5 ve üzeri hcgyi algılıyor. Çok çok yeni bile olsa belli ediyor istisnalar illaki vardır ama genelde doğru sonuç veriyor.
İnşallah istisnadır ve kanda pozitif sonuç alırsınız. Negatifsede üzülmeyin toparlanın daha iyi bi psikolojiyle biraz zaman geçince tekrar denersiniz. Ben zaten hissetmiştim ilkinde tutmadığını test yapmadan önce bile söylemiştim eşime tutmadı diye.O zaman benimki negatifbenim dün 9.gündü erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif üzüldüm ama kanı beklemek istiyorum umudum vardı
Şimdi böyle deyince umudum kalmadı kanda da negatif kesin
Benimde yelosd gibi iki miniğim tutunamadı
En başından beri benimde hep içimde o hissiyat vardı ne yalan söyleyeyimİnşallah istisnadır ve kanda pozitif sonuç alırsınız. Negatifsede üzülmeyin toparlanın daha iyi bi psikolojiyle biraz zaman geçince tekrar denersiniz. Ben zaten hissetmiştim ilkinde tutmadığını test yapmadan önce bile söylemiştim eşime tutmadı diye.
En başından beri benimde hep içimde o hissiyat vardı ne yalan söyleyeyiminsan üzüle üzüle de olsa farkına varıyor hissediyor bence. Bazen bı acaba mı diyorsun, kasık ağrısı olduğunda, göğüs hassasiyeti olduğunda ama içinde bı yerde o heyecanı bulamıyorsun. Yani en azından benim başından beri öyleydi. ( Genelleme yapmıyorum tabiki. Belkide ben kendi adıma tedavi tüp bebek aşamasına gelinceye kadar çok hayal kırıklığına uğradım ondandır. Ümitlenmek belkide ondan istemedim. ) İnşallah o his o heyecan ikinci denemede bulur beni ( bizi ). Elbette insan hayal kırıklığı yaşıyor, bir parçası eksiliyor gibi hissediyor, çok üzülüyor. Kaç gün ağladım, toparlanamadim ama şükür inancımız var, Rabbimiz büyük. Vardır bir hayır bunda da, belki olsa hayırlı olmayacaktı hem bizim için hem yavrumuz için diyip devam edebilmek lazım. Çözümsüz dert vermesin Allah. Elbet rahmeti, hikmeti çok büyük. Bizimde gönlümüz de çiçekler açtıracağı günler gelecek
Nedense bende en baştan beri tutmadı tutmadı diyorumİnşallah istisnadır ve kanda pozitif sonuç alırsınız. Negatifsede üzülmeyin toparlanın daha iyi bi psikolojiyle biraz zaman geçince tekrar denersiniz. Ben zaten hissetmiştim ilkinde tutmadığını test yapmadan önce bile söylemiştim eşime tutmadı diye.
İlk transferde o kadar dikkat ettim ki.. Eğilme kalkma onu yapma bunu etme.. İkinciye başlarken hiç hevesim ve umudum yoktu transfer yaklaştıkça heyecanım arttı ama asla ilki gibi değildi. Heyecanla birlikte garip bi sakinlikte vardı. Bütün evimi baştan sona temizledim mesela, hamile kalınca yapamam dip bucak temizlik diye düşündüm. Çok efor gerektiren işleri bitirdim. Transfer sonrası kendimi yememek için bi kaç kitap aldım. Hem hamile kalacaktım zaten o zamanda dinlenirken okurdum. Kurban olduğum rabbim tamda istediğim gibi yürüttü işleri. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Ama diyelim ki olmadı, yorgun olmanız çok normal. Biraz zaman geçecek ve daha sağlam bi psikolojiyle başlayacaksınız.Nedense bende en baştan beri tutmadı tutmadı diyorumiçimdeki ses hep olamadı diyor ama nasip
Bir daha yapacağımı zannetmiyorum manevi olarak yıprandım...
Hm anladım cnm Allah sana bağışlasınİlk transferde o kadar dikkat ettim ki.. Eğilme kalkma onu yapma bunu etme.. İkinciye başlarken hiç hevesim ve umudum yoktu transfer yaklaştıkça heyecanım arttı ama asla ilki gibi değildi. Heyecanla birlikte garip bi sakinlikte vardı. Bütün evimi baştan sona temizledim mesela, hamile kalınca yapamam dip bucak temizlik diye düşündüm. Çok efor gerektiren işleri bitirdim. Transfer sonrası kendimi yememek için bi kaç kitap aldım. Hem hamile kalacaktım zaten o zamanda dinlenirken okurdum. Kurban olduğum rabbim tamda istediğim gibi yürüttü işleri. İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Ama diyelim ki olmadı, yorgun olmanız çok normal. Biraz zaman geçecek ve daha sağlam bi psikolojiyle başlayacaksınız.
Amin teşekkür ederim.Hm anladım cnm Allah sana bağışlasınİnşallah öyle olur ama baya zaman geçtikten sonra yapcm yaşım zaten küçük (20)onun için sıkıntı stres yapmamaya çalışcm
Bizim baya sıkıntılı ama bi daha çocuğumuz olmayacak eşim azosperm ameliyatla sperm bulunmuştu onu kullandık tutmadı bi daha nasıl olur bilememAmin teşekkür ederim.
Boşveeer hiç yapma stres. Elbet olacak bi kaç sene düşünme bile hatta. Ben 28 yaşındayım. 20 yaş çok zor olur çocukla ilgilenmek için. Başlı başına yorucu bi iş.
Allah yardımcınız olsun kuzum . Allah tan ümit kesilmez. Dualarını eksik etme, ümidini asla kaybetme hiçBizim baya sıkıntılı ama bi daha çocuğumuz olmayacak eşim azosperm ameliyatla sperm bulunmuştu onu kullandık tutmadı bi daha nasıl olur bilemem
1 sperm 1 yumurta yetiyor çocuk için. Allah büyüktür. Zamana bırak, sperm değerleri değişebilir. İnşallah hiç beklemediğiniz anda gelir mucizeniz.Bizim baya sıkıntılı ama bi daha çocuğumuz olmayacak eşim azosperm ameliyatla sperm bulunmuştu onu kullandık tutmadı bi daha nasıl olur bilemem
Değişebilir m öyle bir şey yok ki nasıl 0 iken değişsin1 sperm 1 yumurta yetiyor çocuk için. Allah büyüktür. Zamana bırak, sperm değerleri değişebilir. İnşallah hiç beklemediğiniz anda gelir mucizeniz.
Değişebilir m öyle bir şey yok ki nasıl 0 iken değişsin
Keşke olsaydı keşke
Teşekkür ederim Allah razı olsun3 ayda 1 spermler yenilenir değerler değişir diye biliyorum. Ama tabi azosperm hakkında çok bilgim yok. Rabbim gönlünüze göre versin.
Onun negatif maalesefMerhabaYeLizSD sonucunu merak ettim inşallah güzel haberler almışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?