10 gün olanlar idrar testi yapın bügün ama güvenip inanmayın çıkmazsa benim çıkmıştı ikiz oluğu için hormonlar daha hızlı çalışıyo ya
amam bnmkı yrn 9 gun oluyr cıkarmı acaba kızlar yrn sansımı denemek ıstıyrm
bu arada narincim sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsunn
canım ben estrofem (günde 3),ecopirin (tek),vajinal jel (2defa sabah akşam),folik asit(tek):a015:
nilaycım bişey sorucam tatlım senin kasıklarında ağrı varmı benim hergün ağrıyo acaba kötümü diye endişeleniyorum.bu arada benimde ilk tüp bebek denemem hayılısı bakalım senin sonuç cuma günü değilmi hayırlısı inşallah mutlaka haberdar et bak olurmu.........
ece mrb nasılsın bgn bnm kasıklarımda degl sadece arasıra belımde-sırtımda- agrı oluyr. bu arada bgn hastaneye gıttım bı asıstan doktora sordum tahlıl yaptırayımmı dye, kullanıdgın ılaclar kandakı bhcg degernı yuksek gosterır, bence 12 gunden once tahlıl yaptırıp kafanı karıstırma dedı.haklı gbı geldı. bgn ck yogun bı gundu normalde yemegı ck aramm ve kahvaltı yaptıysam aksama kdr yemk yemezdm ama bgn kahvaltı yaptıgm halde oglen 2--2.30 gbı aclıktan tıtremeye baslamstım adeta. snra kendı kendıme hayaller kurdum. cok mu umutlanıyrm kendı kendıme acaba...
ece mrb nasılsın bgn bnm kasıklarımda degl sadece arasıra belımde-sırtımda- agrı oluyr. bu arada bgn hastaneye gıttım bı asıstan doktora sordum tahlıl yaptırayımmı dye, kullanıdgın ılaclar kandakı bhcg degernı yuksek gosterır, bence 12 gunden once tahlıl yaptırıp kafanı karıstırma dedı.haklı gbı geldı. bgn ck yogun bı gundu normalde yemegı ck aramm ve kahvaltı yaptıysam aksama kdr yemk yemezdm ama bgn kahvaltı yaptıgm halde oglen 2--2.30 gbı aclıktan tıtremeye baslamstım adeta. snra kendı kendıme hayaller kurdum. cok mu umutlanıyrm kendı kendıme acaba...
iyiyim canım nasıl olayım evde sürekli yatıyorum vallahi benim kasıklar çok kasılıy.bence test hakkında doğru kararvermişsin 12 sinden önce baktırıp kafanı karıştırma hiç tatlım hayırlı sonuçlar bu arada hayal kurmak güzedir yoksa zaman geçmiyo......