transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

narincim çok doğru söylüyrsun canım zaman hiç geçmiyo adeta.benim tansferin 4.günü bak senin benden daha az zamanın var üzülme desene ilk önce senin sonuç

bısey soracagım ece ılacları sormusken bı arkadasım hamılede folık asıtten gunde 3 defa kullanıyrms bnm bıldıgım vcıtamınler gunde 1 defa kullanılmazmı yanı ben bır defa kullanıyrm sız kullanıyrmsnz baska hangı ılacları kullanıyrsnz ben folık asıt ve progestan 200 mg gunde 3 defa

kizlar folik asit günde 1 defa alinir hatta bir süre sonra doktor yariya sonra ceyrege indiriyor yani eski doktorum öyle yapmisti
ve günde 8 tane prognova aliyorum

ya kizlar bide bende bugun degisik bir agri var kasiklarimda ama adet agrisi gibi degil degisik bir agri

10 gün olanlar idrar testi yapın bügün ama güvenip inanmayın çıkmazsa benim çıkmıştı ikiz oluğu için hormonlar daha hızlı çalışıyo ya

10 gün olanlar idrar testi yapın bügün ama güvenip inanmayın çıkmazsa benim çıkmıştı ikiz oluğu için hormonlar daha hızlı çalışıyo ya

gercekten cıkıyrmu 10 gunde yrn hastaneye gıdıp bhcg baktırayımmı sızce bn cok merak edıyrm ve korkuyrmda

amam bnmkı yrn 9 gun oluyr cıkarmı acaba kızlar yrn sansımı denemek ıstıyrm

slm canım ben folik asiti günde 3 defa kullanmıştım.bazı folik asitler günde 1 defa kullanılıyo yani en iyisi kutusunun üstünde bebek resmi olan günde 3 defa alınıyo.bu arada canım sen şuan kullanıyormusun doktorunmu verdi yoksa kendinmi kullanıyorsun tatlım...bu arada test sonucunu bende merak ediyorum ama istersen bekle zaten az kalmış çünkü herkesin vücudu farklı zamanda sonuç veriyo gereksiz yere moralin bozulmasın........ama Allah'ın izniyle güzel sonuç alırsın inşallah güzelim:sm_cool:

cok haklısın bnm ılk tup bebek denemem ve normal haytta ck sakın rahat bır kısılıgım vardır ama bu 9 gundur hatta tedavıye basladıgımdn berı dogruduzgun uyku bıle uuyamyrm sabretmek ck zor gelıyr adeta... folık asıte gelınce bn gunde bı defa fobıol kullanıyrm belkıde bunlardada dosaj vardır yanı folık asıt ıcerıgıne gore gunluk doz ayarlamnıyr olabılır. doltorum 1 kutu bıtene kdr -hamılelık olsa bıle- ılacı bırakmamaı soyledı bnde devam edıyrm

nilaycım bişey sorucam tatlım senin kasıklarında ağrı varmı benim hergün ağrıyo acaba kötümü diye endişeleniyorum.bu arada benimde ilk tüp bebek denemem hayılısı bakalım senin sonuç cuma günü değilmi hayırlısı inşallah mutlaka haberdar et bak olurmu.........

ece mrb nasılsın bgn bnm kasıklarımda degl sadece arasıra belımde-sırtımda- agrı oluyr. bu arada bgn hastaneye gıttım bı asıstan doktora sordum tahlıl yaptırayımmı dye, kullanıdgın ılaclar kandakı bhcg degernı yuksek gosterır, bence 12 gunden once tahlıl yaptırıp kafanı karıstırma dedı.haklı gbı geldı. bgn ck yogun bı gundu normalde yemegı ck aramm ve kahvaltı yaptıysam aksama kdr yemk yemezdm ama bgn kahvaltı yaptıgm halde oglen 2--2.30 gbı aclıktan tıtremeye baslamstım adeta. snra kendı kendıme hayaller kurdum. cok mu umutlanıyrm kendı kendıme acaba...

inşallah hayallerin gerçek olur

iyiyim canım nasıl olayım evde sürekli yatıyorum vallahi benim kasıklar çok kasılıy.bence test hakkında doğru kararvermişsin 12 sinden önce baktırıp kafanı karıştırma hiç tatlım hayırlı sonuçlar bu arada hayal kurmak güzedir yoksa zaman geçmiyo......

HAKLISIN HAYALLER HELe hele guzel ve umut dolu hayaller olmasa hc gecmıyr zaman

kızlar nasıl gidiyor geri sayım? benim karnım şişti, hava değişikliğinden belki ama acayip rahatsız ediyor. kasıklarıma arada bir bıçak saplanır gibi oluyor, bir de çok sık tuvalete gidiyorum. onun dışında çok büyük bi problemim yok. siz ne alemdesiniz?

gunaydın arkadaslar benım 12den gerı sayım bugun bıttı ve bırazdan test yaptırmaya gıdıcez nolur benım ıcın dua edın bu 2 denemem ve ılkınde dıs gebelık yasamıstım ve baya depresyona gırmıstım duaya cok ıhtıyacım var hepınız gıbı allah hepımıze hayırlı haberler duyurur ınsallah

merhabalar benimde transferde 2. günüm bende ilk 2 saat yattım sonra kalktım daha sonrada 5 saatlik yol gittim bayağı sallandım tabii şuanda iştahsızlık var bende canım hiç bişe istemiyo rengimde sapsarı banada dondurulmuş larım transfer edildi 4 tane doktor iyi olduklarını söledi.kullandığım ilaçlar folik plas günde 3 tane pregestan jell günde 6 tane ostrojen bantı bide prednol günde 1 tane belirtilerine gelince kasıklarım sancıyo arada bir okadar başka bi belirti yok midem bulanıyo bide bakalım arkadaşlar umarım hepimiz hayırlı pozitif sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…