gunaydın arkadaslar benım 12den gerı sayım bugun bıttı ve bırazdan test yaptırmaya gıdıcez nolur benım ıcın dua edın bu 2 denemem ve ılkınde dıs gebelık yasamıstım ve baya depresyona gırmıstım duaya cok ıhtıyacım var hepınız gıbı allah hepımıze hayırlı haberler duyurur ınsallah
gunaydın arkadaslar benım 12den gerı sayım bugun bıttı ve bırazdan test yaptırmaya gıdıcez nolur benım ıcın dua edın bu 2 denemem ve ılkınde dıs gebelık yasamıstım ve baya depresyona gırmıstım duaya cok ıhtıyacım var hepınız gıbı allah hepımıze hayırlı haberler duyurur ınsallah
arkadaşlar. transferimin 10.günü. ağrılarım olduğu için doktorum albumin ve protein tahlili istemişti hazır kan veriyorum bide b hcg baktırayım dedim vevveeeeeee sonuç 120 çıktı. pozitif dediler ama inanamıyorum akşam doktoruma gidicem benim için dua edin desteğinize ihtiyacım var...
arkadaşlar doktora gittim sonuç 167 imiş. ve pozitif dedi. istirahat etmemi söyledi. 6 cm lik kistim varmış bu arada oluşmuş. ama sorun olmaz dedi. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...
selam aranıza yeni katıldım güzel bir topic olmuş bende benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyordum.benimde transferimin 7. günü 4. günü gece kasıklarımda iğne batıyormuş hissi oldu sol kasığıma korkunç bir ağrı girdi. o gün hiç uyuyamadım sonra dedim herhalde oluyor ama ne yazıkki gördüğüm göreceğim oymuş:)
Inşşallh hepinizin tutar kizlar iyi habertleirnizi bekliyroum inşallah.... 10.kanda kesin çikar ama önemli olan sonuna kadar tutunabilimesi
kızlar nasıl gidiyor geri sayım? benim karnım şişti, hava değişikliğinden belki ama acayip rahatsız ediyor. kasıklarıma arada bir bıçak saplanır gibi oluyor, bir de çok sık tuvalete gidiyorum. onun dışında çok büyük bi problemim yok. siz ne alemdesiniz?
selam kızlar.benim de transferimin 3. günü.3 aşılama olmuştum .Aşılamalara göre çok çok rahatım.Ağrımda yok
gökse canım çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.okurken kendim yaşamaış gibi heyecanlandım :)
slm narincim nasılsın nasıl gidiyor bekleyiş
kızlar mrb nasılsınız bgn 10 gun kac kısıyız cuma gunu sonuc alacak olan