transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

tatlım sana birşey sorucam 10. gün yaptığın test ne testiydi kanmı ? idrarmı? ben idrarda gebelik testi yaptım birşey çıkmadı korkmaya başladım sana ihtiyacım var bilgilendirirsen sevinirim:1hug:

merhaba narin cadı transferinin kaçıncı günü yaptın idrar testini sen. ben 8. gün yapmıştım çıkmıştı. ama benim değerim çok yüksekti ikiz olduğu için.

ben baska sehırde mıkro yaptırdım doktorumda bundan snra gelmene gerek yok ıslemlerını ıstedıgın yerde yaptırabılırsın tabıı sonucu bna bıldırmek kaydıyla dedıece bgn hastaneye gıttım bhcg ıstetdım doktora tahlıl yaptırayım dıye ama ınanırmsn kan vermeye korktum yrn sabah sanırım cesaret edecegm ama ıdrar tahlılı cubuguda aldm cesaret edebılırsm evde bakacagm sonucun olumsuz cıkmasındn ck korkuyrm belkıde.... :uhm:

yani tüp bebek değilmi tatlım ben tüp bebek yaptırdım sonucu arayıp sizden öğreniriz dedi doktor sadece bu arada bence idrar testini yap ne kaybedersinki korkunun ecele faydası yok yapta haber ver bekliyorum..........bu arada kaç yaşıdaydın tatlım:dance:

merhaba narin cadı transferinin kaçıncı günü yaptın idrar testini sen. ben 8. gün yapmıştım çıkmıştı. ama benim değerim çok yüksekti ikiz olduğu için.

merhaba 10.gün yaptım transferin yapıldığı günden sayıldı ama dr.erken çıkmaz 7temmuz dedi bana merakımdan sizleride duyunca yaptım ama neyapayım bekleyeceğim artık .senin micromu tüpmü?:uhm:

Cnm korkma ben idrarda yaptim ama ikizdi ayrica dr.güvenme buna dedi bazilarin hormanlai yavaş yavaş artiyomuşş

kızlar ya dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım sancıyor. birde kahverengi lekelenme var az ama canımı sıktı. 8 günde bitecek mi yoksa benim umutlar?senağlama

kızlar ya dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım sancıyor. birde kahverengi lekelenme var az ama canımı sıktı. 8 günde bitecek mi yoksa benim umutlar?senağlama

günaydın canım hiç sorma ya bendede aynı belirtiler var benim de 7.günüm karnım belim adet olacam gibiağrıyo moralim bozuldu vallahi ters bir durummu var diye ama neyse tatlım moralimizi bozmayalım hayırlısı olsun üzülsekte faydası yok belki daha kötü sonuçlara sebeb oluruz kendi haline bırakalım......bu arada bütün sonuç bekleyen arkadalarda böyle şeylerle karşılaşıyorlarmı bizi bilgilendirsinler.yağmurcum sen tecrübelisin birşey söyle tatlım.......

günaydın tatlım, üzülsekde bişey değişmeyecek zaten. olacağına varacak. Allah hayırlsını versin hakkımızda. biz elimizden geleni yaptık. artık bekleme zamanı ama endişelenmeden de olmuyor ki... pazartesiye kadar ya sabır. tabii adet gelmezse daha önce. ece senin salı mı test?

evet tatlm benim test salı günü. lekelenmem var demiştin belki yerleşme kanamasıdır kanaman yok demi hayırlısı olsun sıkma canını .kaçıncı denemen ilkmi.....

evet ilk. hani progestanı koyduktan belli bir zaman sonra geri geliyorya normalde kendisi gibi beyaz olurdu dün kahverengimsi gelmiş, sonra da 1 damla kadar kahverengi leke oldu. sancılarla birleşince de kafaya takmaya yetti. canım tutunma şimdiye kadar olmamışmıdır?

atlı ben progesteronun hapını kullanıyorum doktor jelini ilk bir kaç gün kullandırdı ama demiştiki jel arada bir lekelenme yapar endişelenme demişti o yüzden endişelenme bak benimde sancım var ve bir çok kişi aynı şei yaşıyor olumlu sonuç alanlar var hayırlı sonuçlar alırız inşallah bozma moralini

tatlım merkezden bana transfer sonrası diye 1 sayfa yazı var bunun içinde adete bağlı olduğu düşünülen kanamalar olabilir yinede test yaptırın hamile olduğunda da kanamalar görüldü yerleşme kanamasıoabilir diye yazıyor sıkma canını beklemekten başka birşey yok

canım benim sağol. beklemekten başka bi çare yok zaten. sancıları da hayra yoracağız. progestan hapı vajinal yoldan fitil gibi kullanıyorum bende. bizden başkada kimse yok herhalde.uyuyo kızlar sanırım.

günaydın canım, evet bana verdikleri kağıtta da adet beneri kanama da olsa gününde test yaptırın yazıyor. dış gebelik veya düşük ihtimalleri için.
bekleyeceğiz çoğu gitti azı kaldı. bugünü sayma pazartesiyi hiç sayma 3 gün. hayırlısı hepimizin hakkında.:1hug:

inşallah canlarım ya. günler azaldıkça ne düşünecğini ne hissedeceğini şaşırıyor insan. Rabbim hepimizin yüzünün güldürür, muradımızı verir inşallah.

slm kızlar siz bu bekleyiş süresince ne gibi durumlarla karşılaşıyorsunuz bizi bir haberdar etseniz benimde sancılarım var çünkü kasıklarımda ağrıyo hayırlısı bakalım haepinizden güzel haberler bekliyorum bol şans ilk haber kimden geliyor bu arada.....:sm_cool:

inşallah canlarım ya. günler azaldıkça ne düşünecğini ne hissedeceğini şaşırıyor insan. Rabbim hepimizin yüzünün güldürür, muradımızı verir inşallah.

işallah canımsakın moralini bozma güzel haberlerini pazartesi bekliyorum bol şans....:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…