transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

benimde bugün aşılamamın 12,günü ama tahlil yaptırmaya çok korkuyorum.zaten işteki sorunlarım yüzünden moralim çok bozuk günlerdir ağlayıp duruyorum birde negatif sonuç çıkarsa kaldıramam.en iyisi adetimi beklemek

tatlım bence testi yaptır.... korkunun ecele faydası yok...hem belki de hayırlı bir haber alırsın da cok sevinir, boşuna endişelenmiş olursun....bence ii haberler alacaksın bir cesaret.....

tatlım bence testi yaptır.... korkunun ecele faydası yok...hem belki de hayırlı bir haber alırsın da cok sevinir, boşuna endişelenmiş olursun....bence ii haberler alacaksın bir cesaret.....

desteğin için sağol.geçen aşılamamda negatif sonucu alınca çok kötü olmuştum.korkunun ecele faydası yok biliyorum ama inan kendimde o gücü hiiiçççççççççççç bulamıyorum.7 sene oldu her ay hamilemiyim acaba umudu ve her ay yıkılan umutlar.kendimi çok yorgun hissediyorum artık sanki hiçbirşeye gücüm kalmamış gibi.

canım bencede yapmalısın test. korkmanın faydası yok. bu bizim sınav şeklimiz. bizler zor ve emek karşılığı bebek sahibi olabiliyoruz. inşallah hamilesindir. ama değilsen de kendini üzdükçe biraz daha uzaklaşacaksın bebeğinden. ne kadar moral olura o kadar kolay olacak emin ol. bence şöyle düşünmelisin; ben bu kadar çok bebek isterken, onca çaba göstermeme rağmen eger rabbim vermiyorsa hamd olsun. çünkü mutlaka bu hayırlıdır. sağlıksız bir bebek olmaktansa. öyle değilmi?düşündüğünün tam tersine çok da güçlüsün. yoksa bunca tedaviye girmezdin dimi.

canım sağol desteğin için.aslında ben 7 yıldır hiçbirzaman ben anne olamıycam diye düşünmedim herzaman ben mutlaka anne olucam dedim.ama bugün okadar kötü şeyler yaşadım ki canını alalım deseler alın diycem o derece kötüyüm bugün.ama yarına kadar toparlanırım .birazdan eşimj gelir destek olur bana.yarın daha iyi birgün olacak inşallah.

arkadaşlar lucrin'in prospektüsünü okuduysanız, idrar testinde sahte hamilelik gösterebiliyormuş.
o yüzden kan testine önem verin. sonra üzülmeyelim.
BİR DOST :)

arkadaşım hemşire 14.gün kan tahlili yaptırıcaksın dedi daha ilk aşılamam benim tecrübem yok dr.lar ne derse ona itaat ediyorum. o yüzden bekledim ama herşey herayki regl düzeninde gelişiyor yeterli çalışmada olmadı zaten ben şimdiden tahlili yaptımda sonucu negatif olarak aldım bilee yrn prosedür gereği yaptırıcam tahlili... birdahakine inşlhh...:çok üzgünüm:

bugün kan testim yapıldı.
ne yazıkki.... (
Allah elbette herşeyin hayırlısını biliyordur. Sadece sabır....
ikinci denemem bir ay ara verdikten sonra başlıycak. bunda iki yumurta koymuşlardı, bir dahakine üç veya dört koyacağım dedi doktor. Hayırlısı.
Allah tüm isteyenlere versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar.

kızlarrrr umudunuzu yıtırmeyın ne olur ben ıdrarda baktım tek cızgıyı gorunce gunlerce agladım ve korkumdan kan tahlılı yaptırmadım ve smdı hamıleyım cok sukur ne olur umudunuzu yıtırmeyın
umudunuz ve esınız tek dayanagınız bunuda unutmayın

canım tebrik ederim seni allah analı babalı büyütmek nasip etsin.allahom sonuç bekleyen bizlerin de yüzünü güldürsün:teytey::teytey::teytey::teytey:

canım tebrik ederim seni allah analı babalı büyütmek nasip etsin.allahom sonuç bekleyen bizlerin de yüzünü güldürsün:teytey::teytey::teytey::teytey:

tesekkur edıyrm darısı sana olsun ınsallah ne yaptın sonucunu aldınmı umarım pozıtıfdır

kızlar nerelerdesınız aynı donemde aynı duydulaarı yasadık ama sımdı yoksunuz nerdeyse ıkı ay olacak hadı durumunuzdan bahsedın bıraz
ben sısıyrm adeta ne canım yemek ıstıyr nede yememek yedıgımde rahatım kacıyr yemezsem aclıktan tıtrıyrm:) orta yolu bulamadım bı turlu....

pazartesiye iki gün kaldı ve bende hala tık yok. hiç bir belirti yok. umuduumu kaybetmeye başladım.

slm uyayamıyorum çok heyacanlıyım beklemek çokzormuş şuan 3.gün olacak bakalım, benimde hiç ağrım yok sadece acayip karnım şişti bilmiyorum tanrıma sığınıyorm en güzelini o yapar

canım inş sevinirsinn beklemekk çokk zor ben derdim ki şöle beni uyutsalar on gün ne iyi olurdu ama olmuyo yaşamakk lazımm inş herşeyy güzell olacakkkk güzell düşünn güzell olsunn ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…