benimde bugün aşılamamın 12,günü ama tahlil yaptırmaya çok korkuyorum.zaten işteki sorunlarım yüzünden moralim çok bozuk günlerdir ağlayıp duruyorum birde negatif sonuç çıkarsa kaldıramam.en iyisi adetimi beklemek
tatlım bence testi yaptır.... korkunun ecele faydası yok...hem belki de hayırlı bir haber alırsın da cok sevinir, boşuna endişelenmiş olursun....bence ii haberler alacaksın bir cesaret.....
desteğin için sağol.geçen aşılamamda negatif sonucu alınca çok kötü olmuştum.korkunun ecele faydası yok biliyorum ama inan kendimde o gücü hiiiçççççççççççç bulamıyorum.7 sene oldu her ay hamilemiyim acaba umudu ve her ay yıkılan umutlar.kendimi çok yorgun hissediyorum artık sanki hiçbirşeye gücüm kalmamış gibi.
canım bencede yapmalısın test. korkmanın faydası yok. bu bizim sınav şeklimiz. bizler zor ve emek karşılığı bebek sahibi olabiliyoruz. inşallah hamilesindir. ama değilsen de kendini üzdükçe biraz daha uzaklaşacaksın bebeğinden. ne kadar moral olura o kadar kolay olacak emin ol. bence şöyle düşünmelisin; ben bu kadar çok bebek isterken, onca çaba göstermeme rağmen eger rabbim vermiyorsa hamd olsun. çünkü mutlaka bu hayırlıdır. sağlıksız bir bebek olmaktansa. öyle değilmi?düşündüğünün tam tersine çok da güçlüsün. yoksa bunca tedaviye girmezdin dimi.
nursistcim bende hala adet olacakmışım gibi ara ara sancılar oluyo. ona takılma. sen niye 14. günü bekliyorsun? inşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım. inan forumdaki tüm arkadaşlar için daha hastaneden çıkmadan dua ettim. allahım gönlünün muradını versin inş.
kızlarrrr umudunuzu yıtırmeyın ne olur ben ıdrarda baktım tek cızgıyı gorunce gunlerce agladım ve korkumdan kan tahlılı yaptırmadım ve smdı hamıleyım cok sukur ne olur umudunuzu yıtırmeyın
umudunuz ve esınız tek dayanagınız bunuda unutmayın
canım tebrik ederim seni allah analı babalı büyütmek nasip etsin.allahom sonuç bekleyen bizlerin de yüzünü güldürsün:teytey::teytey::teytey::teytey: