evt jel geri geliyo kızlar panşk nyapmayın rahat olun benşmde ağrım vardı bide sabah uyandığımda midem eziliyodu sizinde oluyomu hamileymişim ozamn
C Nm Aynisi Banada Oldu Onun Nedeni Hafta Sonuna Geliyo Test Tarihin :) Senin Saydiğin Gün 11 Onlarin Saydi 13 Veya 14 Egeliyo Hafata Sonu... Umarim Hamilesin Bendede Vardi Kasik Ağrisi Sizi Gibi Adet Sancisi çok Ince.... Inşallah Tuttu
kızlar ya benim midem çok ekşiyor. var mı benim gibi olan?
güzelim yanlış okumadıysam sen tedaviye yeni başladın değilmi
Heralde Anliyorum Kizlar Ya ümitlenmeyin Ama Bende 8.gün Idrar Testince çikmişti çok çok Silik Ikizdi Ama Yani Hormon Fazla Salgilandiği Için Erken çikiyo Bazen.. Inşallah Hamilesiniz Kizlar.. Yani Transferden Sonra Aslinda Hemen Tutunmasi Lazim Gebelik Oluşmasi Için Ama Hormon Hemen Salgilamiyoruz Gebelik Büyüdükçe Yabi.. Kizlar çok Iyi Anliyorum Sizi Allah Yardimciniz Olsun
evet tatlımsana soruyorumbenimde transferin 3. günü demek ben seni yanlış hatırladım kusura bakma.benim midemde bir sorun var ama ekşime değil ben malesef isal oldum ekşime hamilelik için erken belki kullandığın ilaçtandır
canım tabiiki daha çok erkenbir şeylere yormak için. aşağı yukarı aynı ilaçları kullanıyoruzdur bu durumda olan var mı diye sorayım dedim.ecza deposuna döndük zaten. aynı gün yapılmış demek transferlerimiz. inşallah aynı gün de aırız hayırlı haberleri.