transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

gunaydın arkadaslar benım 12den gerı sayım bugun bıttı ve bırazdan test yaptırmaya gıdıcez nolur benım ıcın dua edın bu 2 denemem ve ılkınde dıs gebelık yasamıstım ve baya depresyona gırmıstım duaya cok ıhtıyacım var hepınız gıbı allah hepımıze hayırlı haberler duyurur ınsallah

canım ya hayırlısı olsun, dualarım ve tüm kalbim seninle...inşallah hayırlı haberlerini buradan duyarızda bizlere de moral olursun...

gunaydın arkadaslar benım 12den gerı sayım bugun bıttı ve bırazdan test yaptırmaya gıdıcez nolur benım ıcın dua edın bu 2 denemem ve ılkınde dıs gebelık yasamıstım ve baya depresyona gırmıstım duaya cok ıhtıyacım var hepınız gıbı allah hepımıze hayırlı haberler duyurur ınsallah

canım inşallh hayırlıhaberler alırsın bizleri mutlaka haberdar et başarılar........Allah tüm sonuç bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı sonuçlar nasip etsin........:dance:

Inşşallh hepinizin tutar kizlar iyi habertleirnizi bekliyroum inşallah.... 10.kanda kesin çikar ama önemli olan sonuna kadar tutunabilimesi

selam aranıza yeni katıldım güzel bir topic olmuş bende benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyordum.benimde transferimin 7. günü 4. günü gece kasıklarımda iğne batıyormuş hissi oldu sol kasığıma korkunç bir ağrı girdi. o gün hiç uyuyamadım sonra dedim herhalde oluyor ama ne yazıkki gördüğüm göreceğim oymuş:)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar. transferimin 10.günü. ağrılarım olduğu için doktorum albumin ve protein tahlili istemişti hazır kan veriyorum bide b hcg baktırayım dedim vevveeeeeee sonuç 120 çıktı. pozitif dediler ama inanamıyorum akşam doktoruma gidicem benim için dua edin desteğinize ihtiyacım var...

arkadaşlar. transferimin 10.günü. ağrılarım olduğu için doktorum albumin ve protein tahlili istemişti hazır kan veriyorum bide b hcg baktırayım dedim vevveeeeeee sonuç 120 çıktı. pozitif dediler ama inanamıyorum akşam doktoruma gidicem benim için dua edin desteğinize ihtiyacım var...

inşallah tahmin ettiğimiz gibidir canım ama sakin ol hemen hayaller kurmaya başlama tamam mı, doktora git doktoraaaaa:teytey:

arkadaşlar doktora gittim sonuç 167 imiş. ve pozitif dedi. istirahat etmemi söyledi. 6 cm lik kistim varmış bu arada oluşmuş. ama sorun olmaz dedi. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...

arkadaşlar doktora gittim sonuç 167 imiş. ve pozitif dedi. istirahat etmemi söyledi. 6 cm lik kistim varmış bu arada oluşmuş. ama sorun olmaz dedi. İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin...

hayırlı olsun çok sevindim darısı bize allah tamamına erdirsin:hooray:a.s.:nazar:

selam aranıza yeni katıldım güzel bir topic olmuş bende benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarla sohbet etmek istiyordum.benimde transferimin 7. günü 4. günü gece kasıklarımda iğne batıyormuş hissi oldu sol kasığıma korkunç bir ağrı girdi. o gün hiç uyuyamadım sonra dedim herhalde oluyor ama ne yazıkki gördüğüm göreceğim oymuş:)

hoş geldin canım benimde 10. günüm kasık ağrıların geçiyor gibi oluyor ama sonra ben burdayım diyor bekleyip göreceğiz

Inşşallh hepinizin tutar kizlar iyi habertleirnizi bekliyroum inşallah.... 10.kanda kesin çikar ama önemli olan sonuna kadar tutunabilimesi

tatlım sana birşey sorucam 10. gün yaptığın test ne testiydi kanmı ? idrarmı? ben idrarda gebelik testi yaptım birşey çıkmadı korkmaya başladım sana ihtiyacım var bilgilendirirsen sevinirim:1hug:

selam kızlar.benim de transferimin 3. günü.3 aşılama olmuştum .Aşılamalara göre çok çok rahatım.Ağrımda yok
gökse canım çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.okurken kendim yaşamaış gibi heyecanlandım :)

kızlar nasıl gidiyor geri sayım? benim karnım şişti, hava değişikliğinden belki ama acayip rahatsız ediyor. kasıklarıma arada bir bıçak saplanır gibi oluyor, bir de çok sık tuvalete gidiyorum. onun dışında çok büyük bi problemim yok. siz ne alemdesiniz?

kızım sen hamişsin diyorum inanmıyorsun hava değişimi felan bahane günler yaklaşıyor heyecan dorukta bizde bişey yok seninde probleminin olmadığına sevindim:1hug:

canım allah yardımcın olsun ogüzel haberini bekliyorum hadi nerdesinnnnnnnnnnnnn:asigim:

selam kızlar.benim de transferimin 3. günü.3 aşılama olmuştum .Aşılamalara göre çok çok rahatım.Ağrımda yok
gökse canım çok sevindim.allah kucağına almayıda nasip etsin.okurken kendim yaşamaış gibi heyecanlandım :)

hadi hayırlısı rabbim hepimizi sevindirsin emeklerimizi boşa çıkarmasın a.s.

kızlar mrb nasılsınız bgn 10 gun kac kısıyız cuma gunu sonuc alacak olan

nilaycım hayırlı sonuçlar inşallah.sana bişey sorucam cuma günü test sonucunu kendi doktoruna giderekmi öğreneceksin yoksa başka bir hastanemi benim doktor istediğin yerde yaptır dedi bende ilgisiz tavrından dolayı moralim bozuldu.

X