transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

slm arkadaslar benımde bugun 7 gununm transferden sonra temmuzun 3de sonucu alıcam ınsallah uzun zamandır gırmıyodum forma. sol yumurtalıgıma dogru bı agrı basladı bugun. bakalım boyle seyler yasayan varmı dıye gırdım yazıyı goruncede dayanamadım ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız allah hepımızın yardımcısı olsun bırde transferden sonra hemen benı karnıma yastık koyup 4 saat yuz ustu yatırdılar ve tuvaletımı kesınlıkle tutmamamı solyledıler boyle yatan varmı acaba bır ısgence gıbıydı heryerım tutuldu karnımda bı yastıkla 4 saat yuz ustu yattımkafamçokkarıştı

selamm ben iki mikro yaptırdım arkadaşlarımda yaptırdı inn boyle bişi duymadım nıye yuzustu kı sırtustu hep tavsiye edliyoo ve ondakka sonra tuvalete izin veriliyoo yanı çogu d hamile kalıyo zatenn bana garrııpp geldı yaa işkence bencede nasıll dayandınn yaaa ama hayırlısı ols bence daha sonra mutlaka bunu doktoruna soorrr allahh mutlu sonuçççç versin inşş:icecream:

merhaba arkadaslarım nasılsınız ben sanırım fazla ıyıyım?! ne agrım ne sızım var ve buda bnı korkutuyr sonra kendıme kızıyrm evham yapıyrm dıye
merıhın yazdıklarına baktımda belkıde her klınıgın ıslemı farklı bız sırt ustu yattık ıkı saat sonrada gondermeye basladılar ama onemlı olan sonucun pozıtıf olması degılmı
IYI OLUR HEPIMIZINKI INSALLAH

kızlar bugün benim 5. günüm ama dünden beri ağrı sızı hiçbirşeyim yok. arada bir hafiften kasıklarım çekiliyor gibi oluyor o kadar. normal mi acaba?

bgn bnm transferımın 8 gunude bısey soracagm transferın yapıldıgı gun 1. gun olarak sayılıyrmu yoksa bı sonrakı gunmu 1 sayılıyr ben 23 temmuzda transfer yaptırdım

arkadaşlar benimde transferimin 7.günü. bende sonucumu 4 temmuzda öğrenicem. ikinci denemem. kasık ve karın ağrılarım oluyo zaman zaman. am son iki gündür hiçbir ağrım yok. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.......(son 5gün)

HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞ. HAMİŞSİNDİR . BENİMDE BİR ARA AĞRILAR KESİLİYOR GİBİ OLUYOR AMA İNCE İNCE SIZI GİBİ OLUYOR AMA AĞRISI OLMAYANDA VAR KORKMA BEBİŞLERE BİRŞEY OLUR YOKSA:1hug: .

slm arkadaslar benımde bugun 7 gununm transferden sonra temmuzun 3de sonucu alıcam ınsallah uzun zamandır gırmıyodum forma. sol yumurtalıgıma dogru bı agrı basladı bugun. bakalım boyle seyler yasayan varmı dıye gırdım yazıyı goruncede dayanamadım ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız allah hepımızın yardımcısı olsun bırde transferden sonra hemen benı karnıma yastık koyup 4 saat yuz ustu yatırdılar ve tuvaletımı kesınlıkle tutmamamı solyledıler boyle yatan varmı acaba bır ısgence gıbıydı heryerım tutuldu karnımda bı yastıkla 4 saat yuz ustu yattımkafamçokkarıştı

HAYIRLI OLSUN CANIM SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ İNŞALLAH BEN İLK DEFA DUYDUM YÜZ ÜSTÜ YAPANI HERKESİN TECRÜBESİ FARKLI DEMEKKİ BENDE 3 SAAT SIRT ÜSTÜ YATTIM KIMILDAMADAN TUVALETİMİDE SÜRGÜYE YAPTIM.BAHSETTİĞİN AĞRILAR BENDEDE OLDU KARNIM TAŞ GİBİ,KASIKLARIMDA AĞRI,KABIZLIK,ĞÖĞÜSLERİMDE AĞRI,AŞIRI İŞTAH,İDRARA SIK ÇIKMA BUNLAR BENİM YAŞADIKLARIMa.s.

kizlar bendede hic bisey yok sadece sabaha kadar ruyamlarimda ugrasiyorum kac gündür bebgim oldugunu görüyordum bugun bebegimi düsürdügümü üzüntüden gizlice agladigimi gördüm
insallah ruyam dedikleri gibi tersine cikarda mutlluktan aglarim

kızlar bugün benim 5. günüm ama dünden beri ağrı sızı hiçbirşeyim yok. arada bir hafiften kasıklarım çekiliyor gibi oluyor o kadar. normal mi acaba?

KIZZZZZZZZZZ BEBİŞLERİNE YER DAR GELMİŞTİR ONDAN KASIKLARIN ÇEKİLİYOR BUNDAN DAHA NORMAL NE OLABİLİRKİnaniknanik:1hug:

KIZZZZZZZZZZ BEBİŞLERİNE YER DAR GELMİŞTİR ONDAN KASIKLARIN ÇEKİLİYOR BUNDAN DAHA NORMAL NE OLABİLİRKİnaniknanik:1hug:

ayyyyyyy ağzına sağlık ne güzel şeyler diyon öyle canım benim :1hug: inşallah canım ya ne hevesleniyor insan. 1 haftam kaldı benim. haftaya bugün belli olacak bakalım. Allah hepimize müjdeli haber almayı nasip eder inşallah. :sm_cool:

kizlar bendede hic bisey yok sadece sabaha kadar ruyamlarimda ugrasiyorum kac gündür bebgim oldugunu görüyordum bugun bebegimi düsürdügümü üzüntüden gizlice agladigimi gördüm
insallah ruyam dedikleri gibi tersine cikarda mutlluktan aglarim

agladıgın guldugundur ınsallah bu ruyanın uzerıne belkıde sımdıden hayırlı olsun demelıyız kalbını ferah tut ıyı dusun ıyı olsun bak sana ne guzel syluyrm bn nıye ıyı dusunemıyrm acaba cok kızıyrm kendıme sonrada kendmı dınlıyrm agrım sızım varmı bı ses varmı dıye ıyıce pskolojım bozuldu yaa alaelaelaelaelae tatlicadiarzu

agladıgın guldugundur ınsallah bu ruyanın uzerıne belkıde sımdıden hayırlı olsun demelıyız kalbını ferah tut ıyı dusun ıyı olsun bak sana ne guzel syluyrm bn nıye ıyı dusunemıyrm acaba cok kızıyrm kendıme sonrada kendmı dınlıyrm agrım sızım varmı bı ses varmı dıye ıyıce pskolojım bozuldu yaa alaelaelaelaelae tatlicadiarzu

bende psikoloji denilen bisey kalmadi yaaaaaaaaaa alt üst oldum resmen
sonuc bir an önce belli olsa senağlama

kızlar birazdan yola çıkıoruz. evime dönüyorum artık ankaradan. akşama eve varınca açarım neti. Allaha emanet olun.

gunaydın arkadaslar neden yuz ustu yatırdıklarını bılmıyorum benım dr ızmırde erol tavmerger dunyadakı ılk tup bebegı yapan dr gurubunun arasındaymıs 89 dan berı bu ısın ıcınde yanı herkesın rahım yapısına gore farklı sekıllerde yatırıyomus sadece onu bılıyorum mesela bazen sırt ustu bazende ana rahmındekı bebek pozısyonu gıbı yatırıyomus transferden sonra benımde ruyalarım cok karısık her gece uyuyup test yaptırdıgımızı ve hamıle olmadıgımı soledıklerını goruyorum uyanıyorum tekrar uyudugumda yanımda gelen ınsanlar degısıyo ama ruya aynı ruya hamıle degılsınız dıyo hemsıre sabaha kadar aynı seyı goruyorum kac gundurkafamçokkarıştı

kızlar birazdan yola çıkıoruz. evime dönüyorum artık ankaradan. akşama eve varınca açarım neti. Allaha emanet olun.

aman dikkat şöföre söyle narin cadı kızıyor beni dikkatli götüreceksin de haydi yolunuz açık olsun sende allaha emanet olKötü Kazen:enbuyukkk:

gunaydın arkadaslar neden yuz ustu yatırdıklarını bılmıyorum benım dr ızmırde erol tavmerger dunyadakı ılk tup bebegı yapan dr gurubunun arasındaymıs 89 dan berı bu ısın ıcınde yanı herkesın rahım yapısına gore farklı sekıllerde yatırıyomus sadece onu bılıyorum mesela bazen sırt ustu bazende ana rahmındekı bebek pozısyonu gıbı yatırıyomus transferden sonra benımde ruyalarım cok karısık her gece uyuyup test yaptırdıgımızı ve hamıle olmadıgımı soledıklerını goruyorum uyanıyorum tekrar uyudugumda yanımda gelen ınsanlar degısıyo ama ruya aynı ruya hamıle degılsınız dıyo hemsıre sabaha kadar aynı seyı goruyorum kac gundurkafamçokkarıştı

slm tatlım böyle şeyleri kafaya takma hayırlısı olsun herkes için uygulama farklıdır.hayırlısı allahtan sen gönlünü ferah tut

bende psikoloji denilen bisey kalmadi yaaaaaaaaaa alt üst oldum resmen
sonuc bir an önce belli olsa senağlama

aslında hepimiz aynı durumdayız sinirliyiz,heyecanlıyız,gerginlik,ağlamaklı, durgun, hassas daha ne diyeyim hiç kimsenin sahip olmadığı kadar duygulara sahipiz allah yardımcımız olsuntatlicadiarzu:eek:klava:

X