transfer sonrasında 12den gerı sayım yapan arkadaslar...

Bende öle Hissettim 6 .ghünümde Pembe Geldi Hasta Olcam Sanmiştim Haldir Haldir Merdiven çiktim çaliştim Hergün Anadolu Yakasindan Ikitelliye Gidiyodum Işe Servisle Hiç Bişey Olmadi Ikiside Tutmuştu Korkma Allah Izin Verirse Bişey Olmaz Transferden Sonra Hemen Banyo Yaptim Dolaştim.dr.oturma Dedi Normal Hamileliktn Farkin Yok Dedi........
Cnm Ben Malesef Ikizleri Kaybettime Rken Doğumla 46 Gün önce 23haftada.
Ama Siz Sorun Yardimci Olurum Seve Seve

canım kusura bakma seni istemeden üzdüm hayırlısı mutlaka ondadabir hayır vardır yağmur bi daha deneyecekmisin

bu arada arkadaşlar kaç embriyo transferi yapıldı hepinize merak ettim benim yaş 26 olduğu için 3 koydular aslında yaş genç diye 2 koyacaklardı ama bilmem

cnm denicem ama şuan çok yeni 46 gün oldu acım taze. beni üzmedin zaten içim yanııyo unutulmuyo boşver benim ben size yardımcı olurum...
benim yaşım 22 2 tane trasfer edildi 2s,de tutmuştu .. bir kız bi erkek

canım sıkma canını ya vardır bundada bir hayır unutma yaşın genç olması en büyük avantaj şanslıyız yani .sakıncası yoksa sorun kimdeydi tatlım

bu arada arkadaşlar kaç embriyo transferi yapıldı hepinize merak ettim benim yaş 26 olduğu için 3 koydular aslında yaş genç diye 2 koyacaklardı ama bilmem

ece banada 3 transfer yapıldı
bısey soyleyeyımmı bana bekarlıgımdan berı herkes ıkız bebegın olur der?! ne alaka bılmezdım sımdı ıcımden bı ses aynı seyı soyluyr neden olasn dıyrm snra allahım hayırlısını versın ınsallah
ben sanırım 12 gunu beklemeyecegm cukuk alıp baksam olmazmı sence???????? :uhm:
ama hadı tek cızgı cıkarsa ozmn fecı olur kafam ck karısık

canım sonuca kaç gün var bilmiyorum amatatlım bence 12 sini bekle çünkü o zaman daha net bir sonuç alırsın hem boş yere moralin bozulmaz olumlu olan bir sonuç olumsuz görünebilir o açıdan nilaycım.ben olumlu olacağına inanıyorum bozmamorali

canım sen çok güçlü bir kadınsın allah sabrını bol versin üzdün beni şimdi bazen olacakların önüne geçilmiyor allah tekrarını sanada bizede yaşatmasın :1hug:

gunaydın sanırım temmuz ayının ılk haftasında mutlu haberı alacak kısı sayısı az degıl ben 5 temmuzda sonucu ogrenecegım ınsallah doktor hafta sonuna gelıyr dıye 7 temmuz dedı ama hast acılden gırıs yaptırır tahlıl sonucumu ogrenırım
nekdr cabalarsak acabalayalım sans faktorude cok etkılı bence
hepımıze bol sans sonuclardan bırbırımızı haberdar edelım (son 5 gun) :uhm:

tabiki sonuçlardan haberdar edeceğiz birbirimizi bu zorlu süreçte beraberiz ve bizi bizden başka anlayan olmaz ama ben 2 tem gibi test yapmayı düşünüyorum inş.hayal kırıklığına uğramam

arkadaşlar benimde transferimin 7.günü. bende sonucumu 4 temmuzda öğrenicem. ikinci denemem. kasık ve karın ağrılarım oluyo zaman zaman. am son iki gündür hiçbir ağrım yok. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.......(son 5gün)

slm canım inşallah hayırlı haberlerini alırız benmde 4. gününm bel ağrısı normal bence hareketsizliktendir.hem herkesin vücudu farklı tepki gösterir merak etme

kızlar, benim de 23 haziranda transferim oldu,5 temmuzda kan testi yaptır dedi doktor ama cumartesiye geldiği için ben cumadan yaptırıcam. bir de cuma sabahı belki önce idrar testi yapar öyle giderim.bilmiyorum. bu benim 2. denemem. dondurulmuş 4 embriyo transfer edildi. aslında normalde en fazla 3 embriyo transfer edilir ama benimkiler 9,6,4,4 hücreli oldukları için ve dondurulmuşlarla şans %10 azaldığı için 4 tane transfer ettiler. ilkinden daha rahatım. kendimi fazla dinlemiyorum. size de tavsiyem o. çünkü stres yapınca sonuç değişmiyor, daha çok zararı dokunuyor. hakkımızda hayırlısı olur inşallah...
size transfer edilenler kaç hücreliydi? benim ilkinde 9 ,9 ,8 hücrelilerdi.

slm arkadaslar benımde bugun 7 gununm transferden sonra temmuzun 3de sonucu alıcam ınsallah uzun zamandır gırmıyodum forma. sol yumurtalıgıma dogru bı agrı basladı bugun. bakalım boyle seyler yasayan varmı dıye gırdım yazıyı goruncede dayanamadım ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız allah hepımızın yardımcısı olsun bırde transferden sonra hemen benı karnıma yastık koyup 4 saat yuz ustu yatırdılar ve tuvaletımı kesınlıkle tutmamamı solyledıler boyle yatan varmı acaba bır ısgence gıbıydı heryerım tutuldu karnımda bı yastıkla 4 saat yuz ustu yattımkafamçokkarıştı

hayırlı olsun inşallah tutunur bebişlerin, her merkezin yatırış tarzı farklı farklı, diamond diye bi arkadaş var hamile şuanda onuda yanlış hatırlamıyosam yüz üstü yatırmışlardı.

kızlar hayırdır nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa bir göründünüz kayboldunuz.neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor bebişlerle yolculuk inşallah Allah'ın izniyle teker teker güzel haberler verecğiz................

Canlarim Siz Kendinize Bakin Beni Boşverin Ben Size Sadece üzntü Değil Işik Olamk Isterim Sormak Istedğiniz Varsa Burdayim.bizim Sorun Erkek Faktörüydü Spermler Az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…