- 31 Aralık 2007
- 4.827
- 23
Bende öle Hissettim 6 .ghünümde Pembe Geldi Hasta Olcam Sanmiştim Haldir Haldir Merdiven çiktim çaliştim Hergün Anadolu Yakasindan Ikitelliye Gidiyodum Işe Servisle Hiç Bişey Olmadi Ikiside Tutmuştu Korkma Allah Izin Verirse Bişey Olmaz Transferden Sonra Hemen Banyo Yaptim Dolaştim.dr.oturma Dedi Normal Hamileliktn Farkin Yok Dedi........
Cnm Ben Malesef Ikizleri Kaybettime Rken Doğumla 46 Gün önce 23haftada.
Ama Siz Sorun Yardimci Olurum Seve Seve
nilaylay senin sonuç nezaman aynı gün sanırım sonuçlarımızı öğreniceğiz inşallah bizlerde beklediğimiz sonuçları alırız
cnm denicem ama şuan çok yeni 46 gün oldu acım taze. beni üzmedin zaten içim yanııyo unutulmuyo boşver benim ben size yardımcı olurum...
benim yaşım 22 2 tane trasfer edildi 2s,de tutmuştu .. bir kız bi erkek
bu arada arkadaşlar kaç embriyo transferi yapıldı hepinize merak ettim benim yaş 26 olduğu için 3 koydular aslında yaş genç diye 2 koyacaklardı ama bilmem
narincim slm tuvalete bende çok çıkıyorum bu biraz ransfer bide mevsimin sıcak olması bence hayırlı sonuç verirsin inşallah.sonuç ne zamandı...
cnm denicem ama şuan çok yeni 46 gün oldu acım taze. beni üzmedin zaten içim yanııyo unutulmuyo boşver benim ben size yardımcı olurum...
benim yaşım 22 2 tane trasfer edildi 2s,de tutmuştu .. bir kız bi erkek
arkadaşlar benimde transferimin 7.günü. bende sonucumu 4 temmuzda öğrenicem. ikinci denemem. kasık ve karın ağrılarım oluyo zaman zaman. am son iki gündür hiçbir ağrım yok. iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.......(son 5gün)
slm arkadaslar benımde bugun 7 gununm transferden sonra temmuzun 3de sonucu alıcam ınsallah uzun zamandır gırmıyodum forma. sol yumurtalıgıma dogru bı agrı basladı bugun. bakalım boyle seyler yasayan varmı dıye gırdım yazıyı goruncede dayanamadım ınsallah herkesın hayırlı haberlerını alırız allah hepımızın yardımcısı olsun bırde transferden sonra hemen benı karnıma yastık koyup 4 saat yuz ustu yatırdılar ve tuvaletımı kesınlıkle tutmamamı solyledıler boyle yatan varmı acaba bır ısgence gıbıydı heryerım tutuldu karnımda bı yastıkla 4 saat yuz ustu yattımkafamçokkarıştı