- 8 Kasım 2020
- 163
- 125
- 23
- 33
- Konu Sahibi Mucizemgitti
-
Hayırlı olsun canım inşallah sonucun hayırlıysa olumlu olurKızlar bende 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer oldum ilk tüp bebek denemem pko başlangıcı var başka bir sorunumuz yok göründüğü kadarıyla 25 yaşındayım iki üç gündür sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ishalim geçmiyor bir türlü nefes aldıkça da sol böbreğime doğru şiş batıyor sanki progestan iğne fitil oksapar iğne ve bir sürü hap kullanıyorum cuma günü de kan testi yapmaya karar verdim
Canim doktorunla konustun mu bir danissaydin etkilerini. Bu arada ben de 11inde transfer oldum test gunumu brkliyorum, insallah hayirlisiyla canimiza can veririzKızlar bende 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer oldum ilk tüp bebek denemem pko başlangıcı var başka bir sorunumuz yok göründüğü kadarıyla 25 yaşındayım iki üç gündür sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum ishalim geçmiyor bir türlü nefes aldıkça da sol böbreğime doğru şiş batıyor sanki progestan iğne fitil oksapar iğne ve bir sürü hap kullanıyorum cuma günü de kan testi yapmaya karar verdim
Canim sakin moralini bozma ve kan testini yapmadan olumsuzluga kapilma. Zaten normalde kanda bile cok dusuk deger oluyor pozitifse beta degerin arttikca idrarda pozitif gorebiliyorsun insallah pozitif olacak dua et ve gununde test yapmerhaba,
4. tüp bebek denemem ve ilk defa b sefer 2 tane 5. gün embriyo transferi yapıldı.9. günüm idrar testi yaptım negatif çıktı??? yarın test günüm burdan pozitife dönmez değil mi?
lütfen dönüş yapın zor durumdayım?
çokk teşekkür ederimmm. İnşallah yarın belli olacak. olumlu olumsuz dönüş yapacağım muhakkakkCanim sakin moralini bozma ve kan testini yapmadan olumsuzluga kapilma. Zaten normalde kanda bile cok dusuk deger oluyor pozitifse beta degerin arttikca idrarda pozitif gorebiliyorsun insallah pozitif olacak dua et ve gununde test yapbizimle de paylas , sevgiler
Böbreğim için üroloji ye gitmemi söyledi canım diğerlerini de hemşireye sormuştum ilaca devam et bol su iç demiştiCanim doktorunla konustun mu bir danissaydin etkilerini. Bu arada ben de 11inde transfer oldum test gunumu brkliyorum, insallah hayirlisiyla canimiza can veririz
Cok sevindim canim hersey yolunda o haldeBöbreğim için üroloji ye gitmemi söyledi canım diğerlerini de hemşireye sormuştum ilaca devam et bol su iç demişti
Bilmiyorum kuzum ya inşallah cuma günü test yapıcam kesin karar verdimCok sevindim canim hersey yolunda o halde
Bilmiyorum kuzum ya inşallah cuma günü test yapıcam kesin karar verdim
nasilsin canim test yapmafin dimiBilmiyorum kuzum ya inşallah cuma günü test yapıcam kesin karar verdim
Canım ben sürekli ishalim transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam bana dua edin inşallah bir sorun yoktur ve gebeyimdirnasilsin canim test yapmafin dimi
Canimm insalah hersey yolundadir, Rabbim yardimcimiz olsunCanım ben sürekli ishalim transfer den beri bugün doktora sordum da acile git mutlaka dedi enfeksiyon varsa engel olur dedi gitmişken test yapıcam bana dua edin inşallah bir sorun yoktur ve gebeyimdir
Amin kuzum inşallah burda ki acil gebelik testi yapmıyor idrarda bakacak mış bide gaita testi verdim enfeksiyon var mı diye bakacaklarCanimm insalah hersey yolundadir, Rabbim yardimcimiz olsun
İdrarda gebelik bukadar zamanda cikmiyor ki zaten kanda zor cikiyorAmin kuzum inşallah burda ki acil gebelik testi yapmıyor idrarda bakacak mış bide gaita testi verdim enfeksiyon var mı diye bakacaklar
Canım benim de moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum sinirden ağlamak istiyorumİdrarda gebelik bukadar zamanda cikmiyor ki zaten kanda zor cikiyorkeske kan baktirabilsen
Dur simdi sinirlenme sakin ol, test gunun 22 si miydi nezaman yap demislerdi? İlla ki test yapacaksan git kan testi ver lutfen ondan sonra durumunu degerlendirCanım benim de moralim çok bozuldu idrar testi negatif çıktı 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum sinirden ağlamak istiyorum
Kuzum doktoruma sordum da daha 7.gündesin çıkmaz zaten idrar da dedi yarın da ilaç yazdırmaya gidecektim gitmişken de kan testi yapıcaktım ama şimdi tereddüt ediyorum yapsam mı yapmasam mı diyeQUOTE="gny06, post: 67075105, member: 1026774"]
Dur simdi sinirlenme sakin ol, test gunun 22 si miydi nezaman yap demislerdi? İlla ki test yapacaksan git kan testi ver lutfen ondan sonra durumunu degerlendir
Kuzum doktoruma sordum da daha 7.gündesin çıkmaz zaten idrar da dedi yarın da ilaç yazdırmaya gidecektim gitmişken de kan testi yapıcaktım ama şimdi tereddüt ediyorum yapsam mı yapmasam mı diye
Ya kuzum çok kararsızım yarın yapmayabilirim test 23 şubat test günüm çünkü transfer den 12 gün sonra test yap demişti doktorKan testi yaptirabilirsin yarin , onda az cok netlesmis olur canim.sevindim doktora sormana senin test gunun ne zamandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?