Transfer sonrası

9. Gun kandaki degeriniz kacti? Birde embriyonuZ kacinci gunluk tazemi dondurulmusmu?

Hayırlıca ınslalah su mübarek gün hürmetine rabbım nasıp eder canım

Cok az kalmis teste, cok heyecanlidondurulmus mu taze mi transfer edildi?

Cok az kalmis teste, cok heyecanlidondurulmus mu taze mi transfer edildi?
Sorma ya artık sabrım tükendi 12. Gün bugün yarında test günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo transfer edildi bu sefer ümitliyim ama içimdede korku var tabi rabbim hayırlısını versin inşallah

Yaaaa cok uzuldum canimuzme kendini lutfen. Bu is tam bir kumar malesef. Her sey sana bagli. Salma sakin kendini, pes etmek yok
Yok canım çok olumlu düşünüyordum bir anda sonuç negatif olunca o an bir ağladım sonra kendimi toparladım hemen eşimde bu sefer çok çökmedi sanırım bu sürece alıştık geriye 1 dondurulmuş embriyo kaldı doktor bana kilo ver 3 ay dinlen dedi ama ben artık daha uzun ara vermek istiyorum ilaçlar bünyemi helak etti şimdi önümde çok güzel planlarım var üniv. Sınavı için hazırlanmak kilo vermek sağlıklı yaşam spor sosyal aktiveler elimden gelen ne varsa yapacağım tabi pes etmek yok sonra yine deneyeceğim bebek için Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…