- 19 Şubat 2020
- 5.362
- 2.908
- 123
- 40
- Konu Sahibi Mucizemgitti
-
aynen cnm subat 13 de transfer olmustum ama ne zaman bitecek belli değil haklısında yaş gidiyor yapcak brşey yokPandemide bu islere baslamak bile ayri cesaret zaten ama napalim hayat devam ediyo, yas geciyo. Kismet degilmis saglikli olsun da varsin gec olsun
Cnm ben sonucu ogrendim, negatif malesef. Seni merak ettim durum ne?aynen cnm subat 13 de transfer olmustum ama ne zaman bitecek belli değil haklısında yaş gidiyor yapcak brşey yok
9. Gun kandaki degeriniz kacti? Birde embriyonuZ kacinci gunluk tazemi dondurulmusmu?Merhabalar bende sözün gıbı 4 gün yapmıştım negatıftı 9 gün yaptım pozıtıfı görmüştüm 9 da kanda gördüm zaten ılk olarak kanda sonrasında ısrarda cıkıuor. Ben hıc canımı sıkmamıstım esıme de soylememıstım. Inslalah hayırlı sonuçlar alırsıjız
Degerım 178 di a kalıtr 6. Gün emrıyosuydu canım dondurulmuşdu9. Gun kandaki degeriniz kacti? Birde embriyonuZ kacinci gunluk tazemi dondurulmusmu?
Hayırlıca ınslalah su mübarek gün hürmetine rabbım nasıp eder canımSelam kızlar ben bu konuyu açtığımda 2. Transferi olmuştum şuan 3. Transferin 9. Günündeyim ve bu sefer söz vermiştim kendime test yapmadan bu güne kadar geldim 16 martta kan vericem inşallah bu sefer tutunur bebişlerim
Cok az kalmis teste, cok heyecanliSelam kızlar ben bu konuyu açtığımda 2. Transferi olmuştum şuan 3. Transferin 9. Günündeyim ve bu sefer söz vermiştim kendime test yapmadan bu güne kadar geldim 16 martta kan vericem inşallah bu sefer tutunur bebişlerim
Sorma ya artık sabrım tükendi 12. Gün bugün yarında test günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo transfer edildi bu sefer ümitliyim ama içimdede korku var tabi rabbim hayırlısını versin inşallahCok az kalmis teste, cok heyecanlidondurulmus mu taze mi transfer edildi?
Ayyy hem de ikizSorma ya artık sabrım tükendi 12. Gün bugün yarında test günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu 2 tane embriyo transfer edildi bu sefer ümitliyim ama içimdede korku var tabi rabbim hayırlısını versin inşallah
Ayyy hem de ikizheyecanla test sonucunuzu bekliyoruz. Yarin guzel bir gun olacak
İnşallah ya sağlıklı olsun da tek yada ikiz yada hiç artık Rabbimin takdiri bakalım bugün güzel bir günmü olacakAyyy hem de ikizheyecanla test sonucunuzu bekliyorduk. Yarin guzel bir gun olacak
Sonuc ne oldu canımİnşallah ya sağlıklı olsun da tek yada ikiz yada hiç artık Rabbimin takdiri bakalım bugün güzel bir günmü olacak
Sonucum negatif malesefAyyy hem de ikizheyecanla test sonucunuzu bekliyorduk. Yarin guzel bir gun olacak
Yaaaa cok uzuldum canimSonucum negatif malesef
Sonuç negatif malesefSonuc ne oldu canım
Yok canım çok olumlu düşünüyordum bir anda sonuç negatif olunca o an bir ağladım sonra kendimi toparladım hemen eşimde bu sefer çok çökmedi sanırım bu sürece alıştık geriye 1 dondurulmuş embriyo kaldı doktor bana kilo ver 3 ay dinlen dedi ama ben artık daha uzun ara vermek istiyorum ilaçlar bünyemi helak etti şimdi önümde çok güzel planlarım var üniv. Sınavı için hazırlanmak kilo vermek sağlıklı yaşam spor sosyal aktiveler elimden gelen ne varsa yapacağım tabi pes etmek yok sonra yine deneyeceğim bebek için Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak.Yaaaa cok uzuldum canimuzme kendini lutfen. Bu is tam bir kumar malesef. Her sey sana bagli. Salma sakin kendini, pes etmek yok
Amin inşallah canım iyi duaların için Allah razı olsun seninde gönlüne göre versin rabbimCok guzel planlar,bayildiminsallah istedigin her sey gercek olur
Benimde bu şekilde agrım var . Daha sonucu alamadım yeni transfer. Sonuç ne oldu acaba sizinBenimde 1 şubat hiç belirtim yok. Adet olacakmışım gibi karnım agriyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?