- Konu Sahibi Mucizemgitti
Maalesef negatif. Inşaallah hayrli sonuçlar alırsınızBenimde bu şekilde agrım var . Daha sonucu alamadım yeni transfer. Sonuç ne oldu acaba sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef negatif. Inşaallah hayrli sonuçlar alırsınızBenimde bu şekilde agrım var . Daha sonucu alamadım yeni transfer. Sonuç ne oldu acaba sizin
Amin. Hayırlısı inş, hepimiz içinMaalesef negatif. Inşaallah hayrli sonuçlar alırsınız
Merhaba Feyza hanım. Sizin sonucunuz ne oldu acaba? Transfer sonrası bende de günlerdir adet sancısı gibi bel ağrısı var. Belirtilerimizi benzettim, umarım sağlıklı bir gebesinizdir şu anGünün ne zaman adet günün
Ben de bugün transfer oldum hayırlısı olsun inşallah ikimiz için de:) ben de bugün çok sıkıştım belki 4 5 kere tuvalete çıktım ben sadece yarımsaat yattım sonra çıktım hastanedenKizlwr merhaba bende bugün transfer oldum ☺ transfer sonrasi hastanede 2 kere fln tuvalete gittim 1 buçuk saat orda kaldıktan sonra arabaya bindim eve gelene kadar tuvalete sıkışma sancisina ağladım resmen o kadar bi sanci yaşadım yani sizce bisey olmusmuur ya embriyoya böyle yaşayan var mı
Aaa hadi bakalimm inşallah ikimizinde yüzü gulerr Allahim bize Sağlıklı evlatlar verir ☺ ben de hastanede birkaç kere tuvalete çıktım ama arabaya binince ölcem zannettim öyle bi sanci hiç görmedim hayatımda valla senin tek embriyomu kacinci gün embriyosu ☺Ben de bugün transfer oldum hayırlısı olsun inşallah ikimiz için de:) ben de bugün çok sıkıştım belki 4 5 kere tuvalete çıktım ben sadece yarımsaat yattım sonra çıktım hastaneden
Amiin inşallah hayırlısıyla gelsin güzel haberler ben de çok sıkışmıştım transfer sonrası kaç kere tuvalete çıktım sayısını hatırlamıyorum:)Aaa hadi bakalimm inşallah ikimizinde yüzü gulerr Allahim bize Sağlıklı evlatlar verir ☺ ben de hastanede birkaç kere tuvalete çıktım ama arabaya binince ölcem zannettim öyle bi sanci hiç görmedim hayatımda valla senin tek embriyomu kacinci gün embriyosu ☺
Merhaba kızlar,
Transferimin 10. günü bugün. Yarın kandan test yaptıracağım. Hiç test yapmadım bugüne kadar. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. İlk denemem. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişkinlik dışında bir belirtim yok. Rabbim Cuma günü hürmetine pozitif sonuç görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarını eksik etmeyin lütfen. Çok heyecanlıyım
Negatif sonuçlandı canım maalesef. Hayırlısı böyleymiş demekCanım sonucun ne oldu bende 2.yi dondurulmuş transfer ettireceğim
Merhaba kızlar,
Transferimin 10. günü bugün. Yarın kandan test yaptıracağım. Hiç test yapmadım bugüne kadar. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. İlk denemem. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişkinlik dışında bir belirtim yok. Rabbim Cuma günü hürmetine pozitif sonuç görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarını eksik etmeyin lütfen. Çok heyecanlıyım
Canım sen sonuç aldın mı aynı durum bende var 8-9 günüm azıcık kahverengi lekelenmem oldu 5 gün embiriyosu tutunma lekesidir diye heyecan doğdu içime sen kan verdin mi sonuç nedir ? İnşallah hamilesindir bana da ışık olursunKızlar benim bugün transferin 9.günü. Yarin kanda test günüm. 5.gün embriyosuydu. Biraz evvel bir miktar acik kahverengi lekelenmem oldu. Sizce tutulma belirtisi midir? Böyle bir durum yasayip pozitif olan gebe oldugunu öğrenen var mi?
Siz negatif sonrası regl olup bittiniz mi? İkinci tedaviye hemen ertesi ay başlayacak mısınız?Negatif sonuçlandı canım maalesef. Hayırlısı böyleymiş demek