Transfer sonrası tutunma sürecim

Çok iyi tutar İnşaAllah
Ama icime dogmuyo mesela insan adet oldugunda bi takim belirtiler hisseder sivilce cikar bazi vucudunda degisiklikler olur onlarin hepsini hissediom .mesela normalde hiç sivilce ckmaz bnde adet donemi ne yakin kesin olur bi tane olur hep te ayni yerde az once bi baktim gene ayni yerde sivilce olmus ve hissetigim belirtilerde var o sivilceyi gorunce moralim bozuldu he

Şöyle söylim hamile kaldığımda her ay adet olacağım günlerde adet olmamama rağmen sancı çeken biriyim sizin kaçıncı gün embriyosuydu

5 ci gun ebriyosu benim .bnmkiler hep 5 ci gun ebriyosuydu zaten ama tutmadilar . Vala bn direk sivilceden anliyorum hep aynı yerde cikar demin aynaya bi bakim dedim ayni yerde belirmis normalde bugün de adet gunum du .gecen ay 28 inde olmustum . Hic icime dogmuyor

Erken ama bi test yap İsterseniz bi kan testi yapın

Canim ne gbi testler yapilacakki bnde hic test mest yapilmadi
Valla cnm doktorum rahim içini sıvıyla doldurup detaylı olarak bi bakıcam dedi bide işte bi kaç kan testi pıhtılaşma var mı yok mu ona bakılacak bide gen testi eşime ve bana bakılacak bi kaç bişi daha dedi ama kan vermeye gidince detaylı bi öğreneyim yazarım bthcg nin düşmesini bekliyoruz işte kan vermek için sonuçlar çıkıncada ne zaman istersen yaparız dedi sonucun biri bi ayı buluyormuş bakalım hepimizin hakkın da hayırlısı olsun inşallah

Senin ilk tup denemende belirtilerin oldumu hic
Ya aslında belirti olmuo biz kendimizi psikolojik olarak moda sokuyoruz ama benim ciddi anlamda tek bir belirtim oldu 9. Günde başım döndü oturduğum yerde gözlerim karardı o zaman dedim hamileyim öylede oldu ama işte nasip değilmiş daha

Bende iki kere kimyasal gebelik gecirdim ama hic bir belirti yaşamadım acikcasi . Ama hcbir doktora gelip su testleri yapalim diye söylemdi . Sadece bundan onceki doktorum rahim icini inceleyen bi ulrtason varmış oda sadece istanbulda cekiliyor dedi oraya yonlendirim seni dedi ama sonradan prof tup bebek doktoruna sorduk hc onermedi .o filmler cok kotu durimda olanlar icin cekilir dedi .ama ne tutuyor hemde kimyasal.gebelik geçiyorum bnde anlamadim . Bu da sanki tutmucak gibime geliyor bugun belim falan agrimaya basladi ama adet olcam gbi normalde bnde hc sevilce ckmaz adet disinda ve hep ayni yerde cikar gene ayni yerde bugün ckmis ondam anlamaya basladim acikcasi bu ebriyomda iclerinde iyi kalitede olan emriyomdu digerlerinin kalitesi orta derece

Kizlar iki gundur yuzumde sivilceler cikmaya basladi normalde adet gunlerim bu gunler tabi ilactan dolayi olamiyoruz . Bel ve kasik agrilarim basladi buyuk ihtimalle benim gene tutmadi gecenki denemelerim dede aynisi olmusti ve tutmadi . Kmyasal gebelik gecirmistim. Bugun 7 ci gunum boyle sivilcelenen kasik agrisi olup hamile kalanlar oldumu okadar korkuykrum ki tutmadi diye artik ne yapacağımı sasirdim bi karamsarlık bagladi icimi ya

Canım karamsar olma hamileyken de bugun adet belirtilerini yaşıyor insan ben kizim karnımda 6 aylık olana kadar her ay adet zmani belirtileri yaşadım

Canım karamsar olma hamileyken de bugun adet belirtilerini yaşıyor insan ben kizim karnımda 6 aylık olana kadar her ay adet zmani belirtileri yaşadım
Yok canim bn sadece agriya gore demiyorum yuzumde iki yane sivilce çıkmaya basladi genelde adet donemimde cikar . Baska hcbizaman ckmaz o yuzden cok endiselendim diger 3 denemem de de aynisi oldu

Hayirlisi olsun belli olmaz genede umutsuz olma
Az once lavobay gttigimde pempemsi seklinde jel gelmis sonra bi daha sildim bisey yok .jelden mi oturu ki. Birde transferin 3 cu gunu kahveremgi leke gelmisti o anda kasiklarim agriyordu . Jel mi yapio acaba adetmi

Az once lavobay gttigimde pempemsi seklinde jel gelmis sonra bi daha sildim bisey yok .jelden mi oturu ki. Birde transferin 3 cu gunu kahveremgi leke gelmisti o anda kasiklarim agriyordu . Jel mi yapio acaba adetmi
Canim jelle geliyorsa mutlaka jeldendir bende de oldu hala oluyo kahvemsi bendekide

Yok ya kanama olsa yoğun olur belli eder kendini leke olsa falan
Smdi bisey yok ama leke falan. ama tutmadi hissediyorum yani .insanlar hissederya bn ne hissediyorsam çıkar. Bildigin adet belirtileri yuzmde ayni yer sivilcelerim cikti . Agrilarim bi oluyo bi olmuo oglenden sonra agrim hic kalmadi smdi gene hafif hafif oluyor belkiki adet agrisi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…