- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yagmur3582
-
İnşaAllah güzel sonuç alırsın modunu düşürme belirti olmadan da hamile kalanlar çokmuşSamsun canim . Ozel hastane tayfun alper doktorum . Diger ucunu baska doktora yaptrdim bunda ilk defa deniyorim . Istersen netten bakabilirsin iyi bi doktor
Nasip insallah olur diğerlerinde hep yatmistim bunda yatmadim hatta 4 cu gub ise bile basladim . Bnde 22 nisan da yaptrdim canim bugun 6 ci gun ilk gunu saymazsak . Doktorlar ilk gunu saymio genelde haftaya persembede sonuc icin gtcez .İnşaAllah güzel sonuç alırsın modunu düşürme belirti olmadan da hamile kalanlar çokmuş
Siz nerede yaptırdiniz peki . Hangi sehirİnşaAllah güzel sonuç alırsın modunu düşürme belirti olmadan da hamile kalanlar çokmuş
Ben sayıyorum yaNasip insallah olur diğerlerinde hep yatmistim bunda yatmadim hatta 4 cu gub ise bile basladim . Bnde 22 nisan da yaptrdim canim bugun 6 ci gun ilk gunu saymazsak . Doktorlar ilk gunu saymio genelde haftaya persembede sonuc icin gtcez .
Adana başkentte yaptırdıkSiz nerede yaptırdiniz peki . Hangi sehir
O zaman 7 ci gun mu oluyor acaba test alsam cikarmi ki ay yok almicam ya sonra çıkmaz yikilirim benBen sayıyorum yakızımda da sayıp 7.gün idrar testi yapmıştım çıktı yaşiniz nedir
Peki yattin mi evde surekli bu surecte neler yaptin meselaAdana başkentte yaptırdık
Ama benim 5.gün embriyosuydu bence gününüzü bekleyin çünküben testi yapınca ilk negatif gördüm yaptıktan 10 dakika sonra 2.çizgi çıkmıştı ben yıkıldım resmen negatif görünce arkadaşim arayıp tekrar gidip bak diyince o şekilde 2.ci çizgiyi gördüm en güvenliği kan testi ve günü beklemekO zaman 7 ci gun mu oluyor acaba test alsam cikarmi ki ay yok almicam ya sonra çıkmaz yikilirim benyasim 30 canim senin
Ben uzanıyorum ama sürekli ayağa kalkıyorum geziyorum evin içinde. Oturuyorum o şekilde geçiriyorum özel yaptığım bişey yok doğrusuPeki yattin mi evde surekli bu surecte neler yaptin mesela
Vala okadar korkuyorum ki canim hep negeatif gordugum icin sanki bu da olmucak gbime geliyor .ne belirti var ne bisey .ama ikinci gün leke geldi sende hic oyle bisey oldumuAma benim 5.gün embriyosuydu bence gününüzü bekleyin çünküben testi yapınca ilk negatif gördüm yaptıktan 10 dakika sonra 2.çizgi çıkmıştı ben yıkıldım resmen negatif görünce arkadaşim arayıp tekrar gidip bak diyince o şekilde 2.ci çizgiyi gördüm en güvenliği kan testi ve günü beklemek
Ya zaten Rabbim ol diyince olur gerisi teferruatBen uzanıyorum ama sürekli ayağa kalkıyorum geziyorum evin içinde. Oturuyorum o şekilde geçiriyorum özel yaptığım bişey yok doğrusu
Benim dün gece hafif bi kanama oldu ama sonra kesildi seninki jel kullanıyorsan o sebepten olmuştur bence veya belki yerleşmiştir hep kötüye hazırlama kendini canım iyi düşün iyi olsun İnşaAllahVala okadar korkuyorum ki canim hep negeatif gordugum icin sanki bu da olmucak gbime geliyor .ne belirti var ne bisey .ama ikinci gün leke geldi sende hic oyle bisey oldumu
Is falan yapiyormusun peki. Bn yemek yapiyorum mesela az once esime evi sen süpürbnde egilmeden silim dedim . Birde bulasik makinesini diziyorum . Boşaltıyorum. Bunlardan bisey olur mu ki ya . Cnki yanımdakmse yok ailem uzak mesafede .Ben uzanıyorum ama sürekli ayağa kalkıyorum geziyorum evin içinde. Oturuyorum o şekilde geçiriyorum özel yaptığım bişey yok doğrusu
Is falan yapiyormusun peki. Bn yemek yapiyorum mesela az once esime evi sen süpürbnde egilmeden silim dedim . Birde bulasik makinesini diziyorum . Boşaltıyorum. Bunlardan bisey olur mu ki ya . Cnki yanımdakmse yok ailem uzak mesafede .Ben uzanıyorum ama sürekli ayağa kalkıyorum geziyorum evin içinde. Oturuyorum o şekilde geçiriyorum özel yaptığım bişey yok doğrusu
Ah keske yerlesme kanamasi olsa canim keske .senin kanama derken bildigin kirmizi seklinde mi yoksa leke lekemi geldi . Belki seninde yerlesiyordurBenim dün gece hafif bi kanama oldu ama sonra kesildi seninki jel kullanıyorsan o sebepten olmuştur bence veya belki yerleşmiştir hep kötüye hazırlama kendini canım iyi düşün iyi olsun İnşaAllah
Bana kalsa hiç bişey olmaz benim eşim bırakmıyor bi iş yapmama ama izin vermiyor doktorumda günlük yaşantına dönebilirsin dedi sadece 5 kilodan agir bişey kaldırma ani hareketlerden kaçın canımIs falan yapiyormusun peki. Bn yemek yapiyorum mesela az once esime evi sen süpürbnde egilmeden silim dedim . Birde bulasik makinesini diziyorum . Boşaltıyorum. Bunlardan bisey olur mu ki ya . Cnki yanımdakmse yok ailem uzak mesafede .
Hafif pembemsiydi jel kullandiğim içinde olabilir doğrusuAh keske yerlesme kanamasi olsa canim keske .senin kanama derken bildigin kirmizi seklinde mi yoksa leke lekemi geldi . Belki seninde yerlesiyordur
Yok agir hareketlerden kaciniyorum .bana doktorum 3 seyden uzak durcan.halter kaldırma at bin kayak yapma demisti .gerisinden hicbirsey olmaz demeye getirmisto.cok yatmakta olumsuz etkiliyormusBana kalsa hiç bişey olmaz benim eşim bırakmıyor bi iş yapmama ama izin vermiyor doktorumda günlük yaşantına dönebilirsin dedi sadece 5 kilodan agir bişey kaldırma ani hareketlerden kaçın canım
O dun bendede oldu jel hafif boyle turuncu gibiydi . Genelde jelden oluo diyorlarHafif pembemsiydi jel kullandiğim içinde olabilir doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?