- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Hadi ya benim yumurtam cok oluyo fakat kalitesi dusuk bndede .bnm de ilkinde 20 yumurtam olmustu bunda 23 yumurtam oldu 17 si dollendi 7 tanesi 5 gune kadar ilerledi ve donduruldu onlarinda kaliteleri orta iste .
Nasıl oldun canım merak ettim deAma icime dogmuyo mesela insan adet oldugunda bi takim belirtiler hisseder sivilce cikar bazi vucudunda degisiklikler olur onlarin hepsini hissediom .mesela normalde hiç sivilce ckmaz bnde adet donemi ne yakin kesin olur bi tane olur hep te ayni yerde az once bi baktim gene ayni yerde sivilce olmus ve hissetigim belirtilerde varo sivilceyi gorunce moralim bozuldu he
Vala canim bugun bnde sivilceler ckmaya basladi sabah pembemsi bisey geldi ama jelden kesin :) ara ara kasik agrilari var ondan baska bisey yok sende varmi gelismeNasıl oldun canım merak ettim de
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGecen hafta bugun transfer oldum yani 7 ci gun bugun . tek embriyo koydular iyi kalitedeydi persembe gunu test
Ay niye yaptınki insanin hep morali bozuluyor. Bn hcbisey yapmadim ama bazen seytana uyup yapasim gelio .bn biraz umutsuzum sivilcelerim ckinca uzuldum kesin her adette ckar bnde hep te ayni yerde cikarYok canım aynı değişik bişey yok bugun test yaptım ama test bozuk çıktı daha erken ama olsun yapmak istedim
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
[/QUOTE
Insallah sivilcelerim cikti biraz ona moralim bozuldu. Acaba oyle olanlar varmi ya ara ara adet agrilari da gelio
Ne bilim diğerlerin de de sivilcelerimden anlamistim olmadiginiAdet belirtisiyle gebelik belirtileri zaten aynı bence hiç kafana takma üzülme bu günlerinin tadını çıkar
Kendine bununyapma bence bi sivilce çıktı diye ümitsizliğe kapılma ben erken olduğunu bile bile yaptım herşeye hazırlıklıyım doğrusuAy niye yaptınki insanin hep morali bozuluyor. Bn hcbisey yapmadim ama bazen seytana uyup yapasim gelio .bn biraz umutsuzum sivilcelerim ckinca uzuldum kesin her adette ckar bnde hep te ayni yerde cikar
Icime de dogmuyorAdet belirtisiyle gebelik belirtileri zaten aynı bence hiç kafana takma üzülme bu günlerinin tadını çıkar
Haklisin ama insan kendini biliyorya sonucta bide insanin icine dogarya bnde onlarin hcbirisi yok . Boyle vucudum belirtisi adet gibiKendine bununyapma bence bi sivilce çıktı diye ümitsizliğe kapılma ben erken olduğunu bile bile yaptım herşeye hazırlıklıyım doğrusu
Ayyy gerçekten çok karamsarsın ya ben hep tuttular dedim hep böyle mutlu ettim kendimi hiç belirti aramadım bazen unuttum bile olduklarını normal hayatıma devam ettim kendini sıkıp bu kadar stres yaparsan olmaz tabi iyi güzel düşün güzel olsunIcime de dogmuyor
Haklisin canim ama bu benim 4 cu denemem hepsinin sureci ayni oldugu icin buda ayni oyle oldu o yuzden karamsarliga kapılıyorum insallah olur daAyyy gerçekten çok karamsarsın ya ben hep tuttular dedim hep böyle mutlu ettim kendimi hiç belirti aramadım bazen unuttum bile olduklarını normal hayatıma devam ettim kendini sıkıp bu kadar stres yaparsan olmaz tabi iyi güzel düşün güzel olsun
Aynen her şeyin hayırlısıAyyy gerçekten çok karamsarsın ya ben hep tuttular dedim hep böyle mutlu ettim kendimi hiç belirti aramadım bazen unuttum bile olduklarını normal hayatıma devam ettim kendini sıkıp bu kadar stres yaparsan olmaz tabi iyi güzel düşün güzel olsun
Bu kadar karamsar olacağına nötür ol ne kötü düşün nede iyiHaklisin ama insan kendini biliyorya sonucta bide insanin icine dogarya bnde onlarin hcbirisi yok . Boyle vucudum belirtisi adet gibi
Senin negatif mi cikti smdi sonucun . Test bozuk derken nasil anladin bozuk oldugunu canim pekiAynen her şeyin hayırlısı
Aaa ikinci çizgi gorundumu ya canim belki hamilesindir yarin tekrar gt gene al bnce merak ettim sonucunu valaBu kadar karamsar olacağına nötür ol ne kötü düşün nede iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?