• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası tutunma sürecim

Hadi ya benim yumurtam cok oluyo fakat kalitesi dusuk bndede .bnm de ilkinde 20 yumurtam olmustu bunda 23 yumurtam oldu 17 si dollendi 7 tanesi 5 gune kadar ilerledi ve donduruldu onlarinda kaliteleri orta iste .
Ama icime dogmuyo mesela insan adet oldugunda bi takim belirtiler hisseder sivilce cikar bazi vucudunda degisiklikler olur onlarin hepsini hissediom .mesela normalde hiç sivilce ckmaz bnde adet donemi ne yakin kesin olur bi tane olur hep te ayni yerde az once bi baktim gene ayni yerde sivilce olmus ve hissetigim belirtilerde var :KK43: o sivilceyi gorunce moralim bozuldu he
Nasıl oldun canım merak ettim de

T Tuqche_89 karamsar olup stres yapma cnm olcak inşallah hayırlısıyla test günün ne zaman tek embriyomu koydular

Yok canım aynı değişik bişey yok bugun test yaptım ama test bozuk çıktı daha erken ama olsun yapmak istedim

Yok canım aynı değişik bişey yok bugun test yaptım ama test bozuk çıktı daha erken ama olsun yapmak istedim
Ay niye yaptınki insanin hep morali bozuluyor. Bn hcbisey yapmadim ama bazen seytana uyup yapasim gelio .bn biraz umutsuzum sivilcelerim ckinca uzuldum kesin her adette ckar bnde hep te ayni yerde cikar

Adet belirtisiyle gebelik belirtileri zaten aynı bence hiç kafana takma üzülme bu günlerinin tadını çıkar

Ay niye yaptınki insanin hep morali bozuluyor. Bn hcbisey yapmadim ama bazen seytana uyup yapasim gelio .bn biraz umutsuzum sivilcelerim ckinca uzuldum kesin her adette ckar bnde hep te ayni yerde cikar
Kendine bununyapma bence bi sivilce çıktı diye ümitsizliğe kapılma ben erken olduğunu bile bile yaptım herşeye hazırlıklıyım doğrusu

Kendine bununyapma bence bi sivilce çıktı diye ümitsizliğe kapılma ben erken olduğunu bile bile yaptım herşeye hazırlıklıyım doğrusu
Haklisin ama insan kendini biliyorya sonucta bide insanin icine dogarya bnde onlarin hcbirisi yok . Boyle vucudum belirtisi adet gibi

Icime de dogmuyor :KK43:
Ayyy gerçekten çok karamsarsın ya ben hep tuttular dedim hep böyle mutlu ettim kendimi hiç belirti aramadım bazen unuttum bile olduklarını normal hayatıma devam ettim kendini sıkıp bu kadar stres yaparsan olmaz tabi iyi güzel düşün güzel olsun

Ayyy gerçekten çok karamsarsın ya ben hep tuttular dedim hep böyle mutlu ettim kendimi hiç belirti aramadım bazen unuttum bile olduklarını normal hayatıma devam ettim kendini sıkıp bu kadar stres yaparsan olmaz tabi iyi güzel düşün güzel olsun
Haklisin canim ama bu benim 4 cu denemem hepsinin sureci ayni oldugu icin buda ayni oyle oldu o yuzden karamsarliga kapılıyorum insallah olur da

Aynen her şeyin hayırlısı

Back