- 27 Nisan 2019
- 177
- 53
- 13
- 30
- Konu Sahibi Yagmur3582
Modunu düşürme fazla düşünmemeye çaliş canım sen belki dışarı çıkabiliyorsundur stresini o şekilde at benim eşim izin vermiyor resmen hapis hayatı yaşiyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru o yüzden sürekli evin içinde geziyorum canımYok agir hareketlerden kaciniyorum .bana doktorum 3 seyden uzak durcan.halter kaldırma at bin kayak yapma demisti .gerisinden hicbirsey olmaz demeye getirmisto.cok yatmakta olumsuz etkiliyormus
Test günün ayın kaçıO dun bendede oldu jel hafif boyle turuncu gibiydi . Genelde jelden oluo diyorlar
Ya bak oda olumsuz etkiliyor iste insani stres oluyorsun evde .benim esimde arabayka gezelim dio .aModunu düşürme fazla düşünmemeye çaliş canım sen belki dışarı çıkabiliyorsundur stresini o şekilde at benim eşim izin vermiyor resmen hapis hayatı yaşiyorum sıkıntıdan patlamak üzereyim
Senin yas kac canim soylemedin . Persembe gunu test cnmDoğru o yüzden sürekli evin içinde geziyorum canım
Doğru ama mümkün olmuyor karişan çok oluyor onun için evde oturmak daha iyi tüp bebek diyince sürekli yatacaksın algısı var insanlarda o algıyı yıkmak zor birazYa bak oda olumsuz etkiliyor iste insani stres oluyorsun evde .benim esimde arabayka gezelim dio .a
Hafif yuruyusler yapacaksn ama oylede evde olmuyor .arabaniz varsa az cikin en azindan bi avm ye gidin oturun gezmeyin
Yaşim 27 canım benimde perşembeSenin yas kac canim soylemedin . Persembe gunu test cnm
Yok yok biraz dolansan cok daha iyi senin yaşın kucukmus ya birde bak kizin var daha bu yasta . Bizim oda yokDoğru ama mümkün olmuyor karişan çok oluyor onun için evde oturmak daha iyi tüp bebek diyince sürekli yatacaksın algısı var insanlarda o algıyı yıkmak zor biraz
Evet çok şükür ama bize başta çocuğunuz olmaz dediler tüp bebekle bile çok yıprandık ama çok şükür uğraştık çabaladık ameliyat oldu sonrasında sper görüldü tüp bebeğe başladık çok şükür ilkinde tuttu ama bu denemede benim sadece 2 yumurta toplanma bildi 4 tanesi boş çıktı yaşima göre yumurta rezervi çok az doktora sebebini sordum neden kaynaklanıyor diye hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen yumurta sayım az senin gibiler oluyor dedi ben transfer olmaz dedim ama şükür ikisinde döllendi birini dondurduk diğerinde transfer edildi hsyorlısıYok yok biraz dolansan cok daha iyi senin yaşın kucukmus ya birde bak kizin var daha bu yasta . Bizim oda yok
Demek istediğim ümidini kaybetme bi akrabamız 7.tüp bebek denemesi için uğraşıyor ama yinede ümitsiz değilYok yok biraz dolansan cok daha iyi senin yaşın kucukmus ya birde bak kizin var daha bu yasta . Bizim oda yok
Hadi ya benim yumurtam cok oluyo fakat kalitesi dusuk bndede .bnm de ilkinde 20 yumurtam olmustu bunda 23 yumurtam oldu 17 si dollendi 7 tanesi 5 gune kadar ilerledi ve donduruldu onlarinda kaliteleri orta iste .Evet çok şükür ama bize başta çocuğunuz olmaz dediler tüp bebekle bile çok yıprandık ama çok şükür uğraştık çabaladık ameliyat oldu sonrasında sper görüldü tüp bebeğe başladık çok şükür ilkinde tuttu ama bu denemede benim sadece 2 yumurta toplanma bildi 4 tanesi boş çıktı yaşima göre yumurta rezervi çok az doktora sebebini sordum neden kaynaklanıyor diye hiç bi sıkıntı olmamasına rağmen yumurta sayım az senin gibiler oluyor dedi ben transfer olmaz dedim ama şükür ikisinde döllendi birini dondurduk diğerinde transfer edildi hsyorlısı
Ya tabiki umidimi kayip etmiyorum ama insan cok yipraniyor bak 7 ci tup bebek denemesi diyorsun ne kadar zor bir durum rabbim isteyen herkeze nasip etsin ya inan hem maddi hem manevi cok zor . Ins bu tutarda digerlerine gerek kalmazDemek istediğim ümidini kaybetme bi akrabamız 7.tüp bebek denemesi için uğraşıyor ama yinede ümitsiz değil
İlkinde 7 tane 6 tane döllendi 5 tanesi 5. Güne yetişti 4 tanesi orta bi tane çok iyi o transfer edildi diğerlerinde dondurmadıkHadi ya benim yumurtam cok oluyo fakat kalitesi dusuk bndede .bnm de ilkinde 20 yumurtam olmustu bunda 23 yumurtam oldu 17 si dollendi 7 tanesi 5 gune kadar ilerledi ve donduruldu onlarinda kaliteleri orta iste .
Amin İnşaAllah gerçekten iki yöndende çok yıpratıcı maddi maneviYa tabiki umidimi kayip etmiyorum ama insan cok yipraniyor bak 7 ci tup bebek denemesi diyorsun ne kadar zor bir durum rabbim isteyen herkeze nasip etsin ya inan hem maddi hem manevi cok zor . Ins bu tutarda digerlerine gerek kalmaz
Suanda transfer edilen cok iyi kalitemi senin yoksa ortamiİlkinde 7 tane 6 tane döllendi 5 tanesi 5. Güne yetişti 4 tanesi orta bi tane çok iyi o transfer edildi diğerlerinde dondurmadık
Doktorum 10 üzerinde 8 dediSuanda transfer edilen cok iyi kalitemi senin yoksa ortami
Aynen nasip işiOlsun rabbim hayirlisini versin . Kalite iyi olunca tutuyor iste canim . Ama bazen de bi bakion en kotu kalitede tutuyir nasip isi
Benimkide 100 uzerinden 92Doktorum 10 üzerinde 8 dedi
Çok iyi tutar İnşaAllahBenimkide 100 uzerinden 92