- 15 Nisan 2019
- 1.527
- 1.573
- 63
- 33
- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Valla cnm normal yine aynı şekilde yememe içme çok dikkat etmedim açıkcası yani öyle yok cevizdi avakadoydu tarzında bişi yemedim :) günde bir fincan kahve bile içtim yalnızca işte maydonoz ve tarçın yemedim. Deniz mahsüllerinden ve sakatatlardan hiç bişi yemedim ve bence en önemlisi günde 2 litre su içtim ilaçlarımı hiç aksatmadımNeler yedn canım
Allah hayırlı etsin canım dardı benim ve benim gbilerin başına ismim aslıhan bana da dua eder msin rca etsemmValla cnm normal yine aynı şekilde yememe içme çok dikkat etmedim açıkcası yani öyle yok cevizdi avakadoydu tarzında bişi yemedim :) günde bir fincan kahve bile içtim yalnızca işte maydonoz ve tarçın yemedim. Deniz mahsüllerinden ve sakatatlardan hiç bişi yemedim ve bence en önemlisi günde 2 litre su içtim ilaçlarımı hiç aksatmadım
Hangi hastanede yaptnz tüp bebeğiValla cnm normal yine aynı şekilde yememe içme çok dikkat etmedim açıkcası yani öyle yok cevizdi avakadoydu tarzında bişi yemedim :) günde bir fincan kahve bile içtim yalnızca işte maydonoz ve tarçın yemedim. Deniz mahsüllerinden ve sakatatlardan hiç bişi yemedim ve bence en önemlisi günde 2 litre su içtim ilaçlarımı hiç aksatmadım
Ettim cnm aklıma geldikçe senin içinde dua ederim her zaman hayırlısıyla inşallah sen de kucağına alırsın kısa zaman da bebişiniAllah hayırlı etsin canım dardı benim ve benim gbilerin başına ismim aslıhan bana da dua eder msin rca etsemm
Dr Ali öner Erdoğdu Alsancak’ta Google’dan bakabilirsinHangi hastanede yaptnz tüp bebeği
Benim bugün 15. Günüm bugünde kan verdim 183 çıktı 10 gün sonra görmeye gidicez ben kalbimi hiç bozmuyorum oldu inanıyorum Allah’ın izniyle rabbim bağışladı çok şükür ama tabi haklısın insan emin olamıo bir türlü hamile psikolojisine giremedim :) sende hiç strese girme yorma kafanı kalbini oldu bizimleler herşey güzel olacak İnan banaKaçıncı günün canım benim de 3.tüp bebek denemem tuttu çok şükür bu sefer ben de çok kendimi kasmadım. Hatta işime bile gittim geldim çalıştım arkadaşlarımla dışarı çıktım. Kendimi hiç yormadım ama eve de kapatmadım çok şükür rabbime tuttu. Ama şuan muayene için gün sayıyorum kese ile kalp atışını görene kadar daha emin olamıyorum gibi hissediyorum
Bende dün pembemsi kan leke geldi peçeteye tuvaletten sonra dün iğne verdiler onu vurdum bugün tekrar beta hcg için kan vereceğim dua edin kızlar kötü bir şey çıkmasın.Benim bugün 15. Günüm bugünde kan verdim 183 çıktı 10 gün sonra görmeye gidicez ben kalbimi hiç bozmuyorum oldu inanıyorum Allah’ın izniyle rabbim bağışladı çok şükür ama tabi haklısın insan emin olamıo bir türlü hamile psikolojisine giremedim :) sende hiç strese girme yorma kafanı kalbini oldu bizimleler herşey güzel olacak İnan bana
Bende İrenbe ümit hnmDr Ali öner Erdoğdu Alsancak’ta Google’dan bakabilirsin
Ay inşallah yerleşme kanamasıdır cnm benim transferin kaçıncı günü benim lekelenmem 6 gün sürdü son gün artık bildiğin kan geldi gittim kan verdim çok şükür pozitif bize de haber ver güzel haberlerini bekliyoruzBende dün pembemsi kan leke geldi peçeteye tuvaletten sonra dün iğne verdiler onu vurdum bugün tekrar beta hcg için kan vereceğim dua edin kızlar kötü bir şey çıkmasın.
Çok stres yaptıysan onunla alakalıdır cnmGünaydın kızlar transferimin 3. Günü yüzümde sivilceler çıkmaya başladı neden oldu anlamadim.var mı acaba bir sebebi
Korkma icini ferah tut pembe lekelenme kötüye isaret olcak degil, sen rahime cizik atirdiktan nekadar sonra transfer olsuydun ?Bende dün pembemsi kan leke geldi peçeteye tuvaletten sonra dün iğne verdiler onu vurdum bugün tekrar beta hcg için kan vereceğim dua edin kızlar kötü bir şey çıkmasın.
Kaçıncı günün transfer de cnmBende İrenbe ümit hnm
Allah razı olsun canım bende çok inanıyorum tutunduklarına ama korkmuyo da değilim inşallah diyorum inşallahhhhEttim cnm aklıma geldikçe senin içinde dua ederim her zaman hayırlısıyla inşallah sen de kucağına alırsın kısa zaman da bebişini
Kaconci gunun cnmAllah razı olsun canım bende çok inanıyorum tutunduklarına ama korkmuyo da değilim inşallah diyorum inşallahhhh
Test günün ne zamanAllah razı olsun canım bende çok inanıyorum tutunduklarına ama korkmuyo da değilim inşallah diyorum inşallahhhh
Bugün 4.. Gün pazartesi transferimiz gerçekleştiKaconci gunun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?