Transfer sonrası tutunma sürecim

Kızlar merhabalar amacım sizleri korkutmak değil ancak sanırım kimyasal gebelik yaşadım dün ağrım vardı bgn adet kanaması başladı kan verdim değerim 183den 137e düşmüş doktorum sağlıklı gebelik değil dedi ilaçları bırakmamı yarın da kontrole gel dedi sebebini araştırıcaz dedi hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Geçmiş olsun canım benim Allah yardımcınız olsun

Merhaba kizlar butun yorumlarinizi okudum bana da yardimci olun lutfen:) benim 4 cu tup bebek denenem bugun 4 cu gunum.pazartesi transferim gerceklesti. Fakat carsamba gunu sabah kalktim crinoneli sıkarken jelin icine dogru kahverengi lekeler gelmeye basladi o anda korktim adet olcam diye zaten kasik agrilarimda vardi o anda dedim adet olcam :) biraz tabike alim dedim ogleye dogru tekrar gttim peceteyle silim dedim bi damla seklinde gene geldi leke .sonra aksam tekrar baktim gene jeli sikarken bakim dedim bu sefer hcbisey yoktu . Bugun 4 cu gun hcbisey yok ne agri ne sizi ne de leke .bu durumu nasil.değerlendiriyorsunuz kizlar.ilk uc tup bebekte hc boyle seylerim olmadi acikcasi. Bazilari yerlesme kanamasi bazilari jelden dio

Acaba yerlesme lekesimi dedim kendimce ne bilim cok ta umit baglamak istemiyorum artik ya
Benim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani öyle akıntı geldi ama kahverengiydi ben anlamadım tabi sonra ağrıyla birlikte gelmeye devam edince anladım ve sonuç kimyasal ama benim de ilk zamanlar kahverengi geldi pıhtı şeklinde bi lekelenme yoksa korkma inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…