Transfer sonrası tutunma sürecim

Bugunde sol kasigimda hafif agrilar olmaya basladi

İnşaAllah sizlerin mesajlarınızı okudukça dua ediyordum Allah hayırlı bi şekilde kucağı nizı doldursun Rabbim

İnşaAllah sizlerin mesajlarınızı okudukça dua ediyordum Allah hayırlı bi şekilde kucağı nizı doldursun Rabbim
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizde bir ay sonra tekrar denicez bakalım kimyasal olduğu için bi kaç test yapılacak onların sonuçları da maksimum bir ay içinde çıkıyormuş tabi ama şimdi daha tecrübeli bir şekilde tutunma süreci geçircem en azından bu beni biraz rahatlatıyor

Daha önce kaç denemeniz oldu acaba benim ilk denemem tuttu bi kızım var çok şükür bu ikinci denememiz hayırlısıyla sizde güzel haberler alırsınız İnşaAllah

Merhaba cnm senin ne sorunun vardi tüp yaptın

Daha önce kaç denemeniz oldu acaba benim ilk denemem tuttu bi kızım var çok şükür bu ikinci denememiz hayırlısıyla sizde güzel haberler alırsınız İnşaAllah ❤
İlk denememizdi tuttu ancak kimyasalla sonuçlandı maalesef ama en azından tuttuğu için bile olsa bir nebze seviniyorum test sonuçlarından kötü bir şey çıkmaz umarım bakalım artık hayırlısı eşim hemen bir ay sonra yapalım istiyor ama benim psikolojim hazır olur mu bir aya kadar bilemiyorum

Size gerçekten hak veriyorum hakkınızda hayırlısı güzel sonuçlar alırsınız umarım

Cevap vermediniz sizi bekliyorum burda eşi azospermi olan varmi lutfen yardım edin

5 günü jel kullandığım için pek anlayamadım ama hafif pempe gibi sanki uzandım şimdi ama çok korktum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…