- Konu Sahibi Yagmur3582
-
Benim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani öyle akıntı geldi ama kahverengiydi ben anlamadım tabi sonra ağrıyla birlikte gelmeye devam edince anladım ve sonuç kimyasalama benim de ilk zamanlar kahverengi geldi pıhtı şeklinde bi lekelenme yoksa korkma inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla
[/QUOTE
Him benim oyle yogun leke degildi canim hafif jeli icene sıkarken bi baktim etrafı kahverengi tortu seklinde .ama o anda adet agrisi gbi agrida vardi bi iki saat sonra ne agri ne leke kaldi vala . Ama adet mi olcam dedim . Bnde iki kere kimyasal gebelik geçirdim canim ama hc boyle şeylerin olmadi ne belirti ne bisey. Ama o zamanlar progestanin ignesini vuruluyordum hic jel kullanmadim . Bu jeli ilk defa kullanıyorum. Zaten cokk gicik bi jel ya icinde birikio tortu seklinde kaliyor anlamadim acikcasi. Suanda da hcbir belirtim yok ne agrim ne sizim
Acaba diyorum gene mi tutmadı ya . Vala yoruldum artik rabbim hayirlisyla isteyen herkeze versin :)
Bugunde sol kasigimda hafif agrilar olmaya basladiBenim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani
Benim yerleşme kanamam 7.gün gelmeye başlamıştı benimkiler 3. Gün embriyosuydu belki ondan 7. Gün başlamıştır bilemiyorum kişiden kişiye değişir tabi. Doktorum bana lekelenmeler pıhtı şeklinde gelmiyorsa korkulacak bir şey yok demişti. Geçen hafta böyle sümüksü bir akıntı olur ya hani öyle akıntı geldi ama kahverengiydi ben anlamadım tabi sonra ağrıyla birlikte gelmeye devam edince anladım ve sonuç kimyasalama benim de ilk zamanlar kahverengi geldi pıhtı şeklinde bi lekelenme yoksa korkma inşallah güzel sonuçlar alırsın hayırlısıyla
Slm ben ilk kez yazıyorum bütün mesajları okudum nasıl ilk mesaj yazılacağını anlamadımBugunde sol kasigimda hafif agrilar olmaya basladi
Çözdüm galiba
hayırlısı olsun sonuçlarınızı yazarsınız bizleredeSlm ben ilk kez yazıyorum bütün mesajları okudum nasıl ilk mesaj yazılacağını anlamadımbenimde bugun 5.günüm heyecanla bekliyorum İnşaAllah güzel sonuç alırsınız
Canım test yaptırdın mı merak ettim bgn test günün sanırımBugün 4.. Gün pazartesi transferimiz gerçekleşti
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizde bir ay sonra tekrar denicez bakalım kimyasal olduğu için bi kaç test yapılacak onların sonuçları da maksimum bir ay içinde çıkıyormuş tabi ama şimdi daha tecrübeli bir şekilde tutunma süreci geçircem en azından bu beni biraz rahatlatıyorİnşaAllah sizlerin mesajlarınızı okudukça dua ediyordum Allah hayırlı bi şekilde kucağı nizı doldursun Rabbim
❤
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizde bir ay sonra tekrar denicez bakalım kimyasal olduğu için bi kaç test yapılacak onların sonuçları da maksimum bir ay içinde çıkıyormuş tabi ama şimdi daha tecrübeli bir şekilde tutunma süreci geçircem en azından bu beni biraz rahatlatıyor
Merhaba cnm senin ne sorunun vardi tüp yaptınAmin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun bizde bir ay sonra tekrar denicez bakalım kimyasal olduğu için bi kaç test yapılacak onların sonuçları da maksimum bir ay içinde çıkıyormuş tabi ama şimdi daha tecrübeli bir şekilde tutunma süreci geçircem en azından bu beni biraz rahatlatıyor
İlk denememizdi tuttu ancak kimyasalla sonuçlandı maalesef ama en azından tuttuğu için bile olsa bir nebze seviniyorumDaha önce kaç denemeniz oldu acaba benim ilk denemem tuttu bi kızım var çok şükür bu ikinci denememiz hayırlısıyla sizde güzel haberler alırsınız İnşaAllah ❤
Size gerçekten hak veriyorum hakkınızda hayırlısı güzel sonuçlar alırsınız umarımİlk denememizdi tuttu ancak kimyasalla sonuçlandı maalesef ama en azından tuttuğu için bile olsa bir nebze seviniyorumtest sonuçlarından kötü bir şey çıkmaz umarım bakalım artık hayırlısı eşim hemen bir ay sonra yapalım istiyor ama benim psikolojim hazır olur mu bir aya kadar bilemiyorum
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımSize gerçekten hak veriyorum hakkınızda hayırlısı güzel sonuçlar alırsınız umarım
Amin canımİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Cevap vermediniz sizi bekliyorum burda eşi azospermi olan varmi lutfen yardım edinİlk denememizdi tuttu ancak kimyasalla sonuçlandı maalesef ama en azından tuttuğu için bile olsa bir nebze seviniyorumtest sonuçlarından kötü bir şey çıkmaz umarım bakalım artık hayırlısı eşim hemen bir ay sonra yapalım istiyor ama benim psikolojim hazır olur mu bir aya kadar bilemiyorum
benim eşimde problem yok benim tüplerim tıkalı o yüzden yorum yapmadım kusura bakmayınCevap vermediniz sizi bekliyorum burda eşi azospermi olan varmi lutfen yardım edin
Transferin kaçıncı günü ? Birde miktarı rengi ve kıvamı nasıl ağrın var mı?Hafif kanamam oldu normalmi çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?