Transfer sonrası test günü bekleyenler

Canimmm insallahh..allahim nasip eder..kalitelinyada kalitesiz..5. Gun yada 3. Gun ne cikarsa ciksin..sonucu guzel olsun insallah..insallah kucahinada almayi nasip etsin..allahim..

Canım gerçekten erken.Daha dün akşam topikte birinin idrarda çıkmayıp kanda çıktığını okudum.Arti internette bak zaten beşinci gün kana karışır yazıyor hangi ara idrarda çıksın.. Olumsuz düşünme yaşın kaç bu arada?

Canim..5. Gun..erken gebelik testinde..5. Gun embriyoau kesin silikte olsa cikiyor kuzusum

Evet haklısın ama insan çok üzülüyor benim çevremde herkes istediği zaman hamile kalıypr

Birde cok bilgim yok yok 3 gun yok 5 gun diyorlar Alalhim anlamaya calisiyorum arastiriyorum kim ne yazarsa ay bu neymis diye valla kafayi yiyecem
Yumurtalar spermlerle dölleniyor eğer gelişimleri iyiyse ve genelde çok yumurta oluşmuşsa beşinci güne bekletiyorlar mesela benim 14 yumurta toplandı 3 tane 3.güne kaldı beşinci güne gidemediler onlar transfer edildi genelde beşimci gün transferi yapılıyor

Benden 4 yumurta topladilar yaşm 40 ve amh çok çok düsüktü dr buna ragmen 4 yumurta iyi dedi ama tabi ben daha fazla yumurta bekliuordum ama nasip insallah 4 yumurtadan en az 2 si döllenir dua edin ne olur bazen başka insanlarin dilek kapilari acik olir o anda ettigi tum dualar kabul olur bi duayla bir kalbe dokunmak

Birde ozama bende yumurta az 5 guni beklemicekler 3 gun mu 4 yunurta sizin fazlaymiş maşallah

Bende de çok yumurta oldu 10 tane döllendi ama kalitesiz dedi doktor çikolata kistinden dolayı inşallah olur

İnşallah canım benim göğüslerim hassas acıyor sadece o da ilaçların etkisidir diye düşünüyorum.Sende de var mı?
Bel ağrısı da var ama adet öncesi yine oluyordu mesela adetten önce bir iki gün önce gece terlemesi oluyor o da oluyor ama adet günüm olduğu için belirti değil bence en önemli belirti lekelenme

Bel ağrısı da var ama adet öncesi yine oluyordu mesela adetten önce bir iki gün önce gece terlemesi oluyor o da oluyor ama adet günüm olduğu için belirti değil bence en önemli belirti lekelenme
İyi de zaten adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlar bence seninkiler gebelik belirtisi de olabilir.Ben de yok belirti ya

İyi de zaten adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlar bence seninkiler gebelik belirtisi de olabilir.Ben de yok belirti ya
Bence değil ama inşallah öyledir bende çikolata kisti var aynı zamanda.ve adet belirtilerini çok fazla yaşıyorum yani o gün çalışamayacak duruma geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…