- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Canimmm insallahh..allahim nasip eder..kalitelinyada kalitesiz..5. Gun yada 3. Gun ne cikarsa ciksin..sonucu guzel olsun insallah..Ne kadar gzl yazmışsın umut dolu bende ilk tup bebek denemem dün 4 yumurta toplandi bügun arayip hbr vericekler kacı dollendi diye heycandan aklim cıkacak kalbim pit pıt bu arada 40 yasındayim Alalhım isteyen herkese nasip etsin hayirlısı ile
Canım gerçekten erken.Daha dün akşam topikte birinin idrarda çıkmayıp kanda çıktığını okudum.Arti internette bak zaten beşinci gün kana karışır yazıyor hangi ara idrarda çıksın.. Olumsuz düşünme yaşın kaç bu arada?Merhaba kizlar..5. Gun embriyosuydu..bugun transferi saymazsak 5. Gunumdu..erken gebelik testi yaptim..az once..negatif..sakin siz umutsuzluga kapilmayin..benim 1 asilma bununla birliktede 3. Tup bebehim oldu..bana ozel bi durum..herseyde bir hayir vardir..nasibimde yokmus..dilerim sizlerden guzel haberler duyariz..dualarim sizinle olucak..dilerim sizler pozitifi alirsiniz topluma guzel evlatlar yetisririsiniz
Canim tutunuyo olabilir...hadi insallahGünaydın arkadaşlar dün gece yarısı 1 sa sol kaşığım ağrıdı durdu. Uykum kaçtı resmen. Biraz dua okudum geçti
Canim..5. Gun..erken gebelik testinde..5. Gun embriyoau kesin silikte olsa cikiyor kuzusumCanım gerçekten erken.Daha dün akşam topikte birinin idrarda çıkmayıp kanda çıktığını okudum.Arti internette bak zaten beşinci gün kana karışır yazıyor hangi ara idrarda çıksın.. Olumsuz düşünme yaşın kaç bu arada?
Dikkat ettin mi çoğu kişide hiç belirti olmamışBende sürekli bakıyorum kimin ne belirtisi var ama hiçbiri bende yok hayırlısı yeterse kadar hamile gibi yaşayacağım
Ya ben okudum da var gibi geldi bana çoğu kişideDikkat ettin mi çoğu kişide hiç belirti olmamış
Evet haklısın ama insan çok üzülüyor benim çevremde herkes istediği zaman hamile kalıyprCanim sakin bana bakip olumsuzluga kapilma..ben 4 tur deniyorum..yasimda fazla..senin 3. Gun gec cikarr..insallah..tutunuyodur bebislerin..ama allahim esirgesin..olmassada yikilcam felan deme..isyan etme sakin..izmir depremi aklina gelsin..benim sabah oyle oldu..izmir depreminde 5 sene tup tedavisinden sonra bir anne ikiz cocuklarini kaybetti..yada ayda bebek annesini kaybetti..allah rahmet eylesin..belki allah bizleri yada dogacak olan cocuhumuzu koruyordur..bilemeyiz..o yuzden..nasibimizde varsa olucak..dualarim seninle..
Yumurtalar spermlerle dölleniyor eğer gelişimleri iyiyse ve genelde çok yumurta oluşmuşsa beşinci güne bekletiyorlar mesela benim 14 yumurta toplandı 3 tane 3.güne kaldı beşinci güne gidemediler onlar transfer edildi genelde beşimci gün transferi yapılıyorBirde cok bilgim yok yok 3 gun yok 5 gun diyorlar Alalhim anlamaya calisiyorum arastiriyorum kim ne yazarsa ay bu neymis diye valla kafayi yiyecem
Genelde belirtilere takılmayın ben hiç yaşamadım gibi ifadeler çok geçiyor sankiYa ben okudum da var gibi geldi bana çoğu kişide
Aminnn benim ve tüm.isteyenlere nasip etsin AllahımCanimmm insallahh..allahim nasip eder..kalitelinyada kalitesiz..5. Gun yada 3. Gun ne cikarsa ciksin..sonucu guzel olsun insallah..insallah kucahinada almayi nasip etsin..allahim..
Benden 4 yumurta topladilar yaşm 40 ve amh çok çok düsüktü dr buna ragmen 4 yumurta iyi dedi ama tabi ben daha fazla yumurta bekliuordum ama nasip insallah 4 yumurtadan en az 2 si döllenir dua edin ne olur bazen başka insanlarin dilek kapilari acik olir o anda ettigi tum dualar kabul olur bi duayla bir kalbe dokunmakYumurtalar spermlerle dölleniyor eğer gelişimleri iyiyse ve genelde çok yumurta oluşmuşsa beşinci güne bekletiyorlar mesela benim 14 yumurta toplandı 3 tane 3.güne kaldı beşinci güne gidemediler onlar transfer edildi genelde beşimci gün transferi yapılıyor
Birde ozama bende yumurta az 5 guni beklemicekler 3 gun mu 4 yunurta sizin fazlaymiş maşallahBenden 4 yumurta topladilar yaşm 40 ve amh çok çok düsüktü dr buna ragmen 4 yumurta iyi dedi ama tabi ben daha fazla yumurta bekliuordum ama nasip insallah 4 yumurtadan en az 2 si döllenir dua edin ne olur bazen başka insanlarin dilek kapilari acik olir o anda ettigi tum dualar kabul olur bi duayla bir kalbe dokunmak
İnşallah olur belirti vermesede hayırlısı bu emeklerimiz boşa çıkmasınGenelde belirtilere takılmayın ben hiç yaşamadım gibi ifadeler çok geçiyor sanki
Bende de çok yumurta oldu 10 tane döllendi ama kalitesiz dedi doktor çikolata kistinden dolayı inşallah olurBenden 4 yumurta topladilar yaşm 40 ve amh çok çok düsüktü dr buna ragmen 4 yumurta iyi dedi ama tabi ben daha fazla yumurta bekliuordum ama nasip insallah 4 yumurtadan en az 2 si döllenir dua edin ne olur bazen başka insanlarin dilek kapilari acik olir o anda ettigi tum dualar kabul olur bi duayla bir kalbe dokunmak
İnşallah canım benim göğüslerim hassas acıyor sadece o da ilaçların etkisidir diye düşünüyorum.Sende de var mı?İnşallah olur belirti vermesede hayırlısı bu emeklerimiz boşa çıkmasın
Evet. O bendede aşırı var ama zaten adet günüm bugün ve ozamanda oluyor ve ilaçlardan da oluyor onu belirti saymadımİnşallah canım benim göğüslerim hassas acıyor sadece o da ilaçların etkisidir diye düşünüyorum.Sende de var mı?
Bel ağrısı da var ama adet öncesi yine oluyordu mesela adetten önce bir iki gün önce gece terlemesi oluyor o da oluyor ama adet günüm olduğu için belirti değil bence en önemli belirti lekelenmeİnşallah canım benim göğüslerim hassas acıyor sadece o da ilaçların etkisidir diye düşünüyorum.Sende de var mı?
İyi de zaten adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlar bence seninkiler gebelik belirtisi de olabilir.Ben de yok belirti yaBel ağrısı da var ama adet öncesi yine oluyordu mesela adetten önce bir iki gün önce gece terlemesi oluyor o da oluyor ama adet günüm olduğu için belirti değil bence en önemli belirti lekelenme
Bence değil ama inşallah öyledir bende çikolata kisti var aynı zamanda.ve adet belirtilerini çok fazla yaşıyorum yani o gün çalışamayacak duruma geliyorumİyi de zaten adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlar bence seninkiler gebelik belirtisi de olabilir.Ben de yok belirti ya
Kaçıncı gün kaçıncı gün embriyosuyduİyi de zaten adet ve gebelik belirtileri aynı diyorlar bence seninkiler gebelik belirtisi de olabilir.Ben de yok belirti ya