Transfer sonrası test günü bekleyenler

Tesekkur ederim canim aciklaman icin..bilmiyordum...ilk defa 5. Gun transferi oldum..buarada..bana 1 tane transfer edildi..diger embriyom..5. Gune gelemedi..cok umidim yok bakalim..sadece estrofemi ictigim an kasik agrim basliyo..ilk gunler fitil geliyodu ve islaklik oluyodu..bugun oda yok...yarin sabah yapiyim diyodum..erken gebelik testi aldirdim esime bugun..sabah yaomayi planliyodum..ama yapmasammiki..bosu bosuna ne umutlanmaya nede umutsuzlanmaya gerek yok..

Canım bence yapma istersen diyelim ki negatif çıktı daha kan testi gününe de var üzüntü ile geçireceksin.Belki de var ama çıkmadı..Yine de sen bilirsin tabiki..Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Merhaba kizlar..5. Gun embriyosuydu..bugun transferi saymazsak 5. Gunumdu..erken gebelik testi yaptim..az once..negatif..sakin siz umutsuzluga kapilmayin..benim 1 asilma bununla birliktede 3. Tup bebehim oldu..bana ozel bi durum..herseyde bir hayir vardir..nasibimde yokmus..dilerim sizlerden guzel haberler duyariz..dualarim sizinle olucak..dilerim sizler pozitifi alirsiniztopluma guzel evlatlar yetisririsiniz

selam kızlar ben de test günümü bekliyorum. 2 kasımda transfer oldum. son 1 yılda 1 tüp bebek, 4 dondurulmuş transferim var ve bu son dondurulmuş emnriyomdu. çok şükür 1 oğlum var 5 yaşında ona kardeş için uğraşıyoruz. olmadıkça oğlumun ne kadar mucize olduğunu bir kez daha hatırlıyorum. Dilerim Allah isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldurur.

5.günde çıkmaması çok normal ama. çok erken yapmışsın. sakın moralini bozup ilaçları bırakma

5.günde çıkmaması çok normal ama. çok erken yapmışsın. sakın moralini bozup ilaçları bırakma
Canim tesekkur ederim..hayalide olsa cikardi bembeyaz ....5. Gun embriyosu birde..ilaclari birakmicam..moralim bozulmadi kuzum..allaha isyan etmemek lazim..nasibimizde yokmus..ama sakin bana bakip sizler moralinizi bozmayin..benim hem yasim buyuk hemde cok kez denedim..olmuyosa vardir bir sebebi..hayirdandir

Çok erken değilmi

En erken sekiz dokuzun Cu gün yapmalısın benim de belirtim yok yapmıyorum bekleyeceğim

Benim beşinci gün embriyosu olsaydı beşimci gün yapmazdım canım bana çok erken geldi
Canim benim gozlemim..4. Gun bile 5. Gun embriyosu erken gebelikte silik cizgi vereniliyor..ben cesaretliydimmyada sabirsizdim diyelim..yaptim kuzum..ama dedigim gibi hazir hissetmiyorsan sakin deneme..olurmu..insallah guzel haberlerini alicaz..dualarim seninle canim

Bende sürekli bakıyorum kimin ne belirtisi var ama hiçbiri bende yok hayırlısı yeterse kadar hamile gibi yaşayacağım

Ay kizlar benim ilk tüp bebek deneyimim dün 4 yumurta alindi bugun arayip hbr vericekler dolendimi diye tabi ilk olunca cok seyde bilmiuorum ama heycandan ölecem kalbim pir pir beklemek kadar zor bisey yok inşallah rabbim isteyen herkesin kucaginda gormeyi nasip eder

İnşallah olur beklemek gerçekten çok zor

Ben yıkılacağım resmen son mutlu günlerim diyorum o yüzden yapmıyorum transferden sonra 6.gün 3.gün embriyosu benimde
Canim sakin bana bakip olumsuzluga kapilma..ben 4 tur deniyorum..yasimda fazla..senin 3. Gun gec cikarr..insallah..tutunuyodur bebislerin..ama allahim esirgesin..olmassada yikilcam felan deme..isyan etme sakin..izmir depremi aklina gelsin..benim sabah oyle oldu..izmir depreminde 5 sene tup tedavisinden sonra bir anne ikiz cocuklarini kaybetti..yada ayda bebek annesini kaybetti..allah rahmet eylesin..belki allah bizleri yada dogacak olan cocuhumuzu koruyordur..bilemeyiz..o yuzden..nasibimizde varsa olucak..dualarim seninle..

Ne kadar gzl yazmışsın umut dolu bende ilk tup bebek denemem dün 4 yumurta toplandi bügun arayip hbr vericekler kacı dollendi diye heycandan aklim cıkacak kalbim pit pıt bu arada 40 yasındayim Alalhım isteyen herkese nasip etsin hayirlısı ile

Günaydın arkadaşlar dün gece yarısı 1 sa sol kaşığım ağrıdı durdu. Uykum kaçtı resmen. Biraz dua okudum geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…