- 21 Haziran 2019
- 412
- 431
- 42
- Konu Sahibi Agresif_lady
6.gun 5.gun embriyosuKaçıncı gün kaçıncı gün embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6.gun 5.gun embriyosuKaçıncı gün kaçıncı gün embriyosuydu
Bence en önemli belirti lekelenme eğer bu varsa oluyor benimde 6.gün ama 3.gün embriyosu test günün ne zaman6.gun 5.gun embriyosu
SağolbitanemCanim korkma hic..ben ciktiktan sanirim bi 10 dakika sonra lavaboya gittim..hicbir sakincasi yok dediler..birde benim gibi yapip hamile kalan arkadasta cok..hakkaten engel bi durum degil..sonrasindada ustumu giyinip eve gekdim..hastanedede cok durmadim yani..
mesanen doluymuş demek ki ultrasonla bakabilmek için mesaneyi dolu istiyorlarKızlar ben transfere giderken hiç su içmedim hatta tuvaletimi yaptım giderken çünkü hep aynı saatlerde tuvalete gidiyorum bir saat sonra gittim tuvalete
Zaten beklerken bile heyecandan tuvalete gitme ihtiyacı oluyor bence transfere gitmeden önce su içmeye gerek yok aynen ultrasonla baktılarmesanen doluymuş demek ki ultrasonla bakabilmek için mesaneyi dolu istiyorlar
maalesef tabii ki... gerçekten sinir bozucu bir ortam ama bebek için kaça sefer transfer odasına girip çıktığımın haddi hesabı yokKızlar transfer esnasında alt kısım açıkmıydı sizin ben biraz utangaç biriyim de
Evet kendimi çok tuhaf hissettim ya toplamada en azından baygın oluyorsun ya transferde kötü oluyor ama heralde utanılacak bir durum değildir demi sonuçta bir sürü kişiye yapıyorlarmaalesef tabii ki... gerçekten sinir bozucu bir ortam ama bebek için kaça sefer transfer odasına girip çıktığımın haddi hesabı yok
onlar için çok sıradan her gün onlarca kişiye transfer yapıyorlar. zaten 10 dakika sürmüyoEvet kendimi çok tuhaf hissettim ya toplamada en azından baygın oluyorsun ya transferde kötü oluyor ama heralde utanılacak bir durum değildir demi sonuçta bir sürü kişiye yapıyorlar
Bir de spekulum denen alet takılırken baya ağrıttı sizde de öyle oldu mu sanırım bazı merkezlerde plastik oluyormuş bizimkinde demirdibu arada transfer günü endome
onlar için çok sıradan her gün onlarca kişiye transfer yapıyorlar. zaten 10 dakika sürmüyo
Ben spekulum takılırken değilde kataterle rahme geçerken rahatsız oldum canım yandıBir de spekulum denen alet takılırken baya ağrıttı sizde de öyle oldu mu sanırım bazı merkezlerde plastik oluyormuş bizimkinde demirdi
İnşallah adetiniz yakın mı?Kızlar dün akşam dan beri ara ara ağrı hissediyorum sol kasıkta inşallh ilaçlardan değildir ya
Dündü normalde ama değişebiliyor bir kaç gün geç de olabiliyor ama hamile gibi hissetmiyorum test de almadım erkenden yapıp üzülmeyim diyeİnşallah adetiniz yakın mı?
Aynen ben de test yapmadım yapmıyorum günümü bekliyorum nasip kismet artıkDündü normalde ama değişebiliyor bir kaç gün geç de olabiliyor ama hamile gibi hissetmiyorum test de almadım erkenden yapıp üzülmeyim diye
Canim benimde en son negatifimde sonlara dogru adet sancisi gibi siddetli agri cekmistim..kasik agrisi degildi..adet olmadan once benim agriyla birlikte bacaklarimda halsizlik olur..resmen oyle olmustu..ama negatifti..simdide..2 once idrar testim negatifti..ve benim bugun yarin normalde adet olmam gerekiyordu normal sartlarda ayni agri yine oldu..daha onceki deneyimimden..dolayii..sunu dusunuyorum..adetin yakinsa..ki..bende oyle oluyor..adet olcakmisim gibi oluyor..ilaclardan olabilir..ara ara su gibi akintimda oluyor ..kullandigim fitilin yan etkilerine baktim..akinti yapiyomus zaten..kullandigimiz ilaclar etki ediyor..daha cok..Kızlar dün akşam dan beri ara ara ağrı hissediyorum sol kasıkta inşallh ilaçlardan değildir ya