- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Bendede hiç belirti yok.. Güzel haberler alırız işallahTransfer gununden beri bel ve kasik agrim var canim birde pazar sabah yani transferin 3. Günü cok keskin bir kasik agrim oldu 1 2 dk kimildayamadim dunden beri de ara ara goguslerimde agri var ama ben ilaclarin etkisi oldugunu düşünüyorm
Belirti aramamak lazim aslında insallah sonucumuz guzel olurBendede hiç belirti yok.. Güzel haberler alırız işallah
Sen neler yapiyosun evde nelere dikkat ediyosunBendede hiç belirti yok.. Güzel haberler alırız işallah
İşallah güzel sonuçlar alırızSen neler yapiyosun evde nelere dikkat ediyosun
Ben hem hiç yatmadım hemde hemen tuvalete gittim,herhangi bi sorun olmadığını söylediler bana.30 dk yatmışsın yeterli bir süre
Embriyo transferi yapıldıktan sonra oturmak kalkmak farketmiyor MuşBen 30 dk bile yatmadım .. Beş dakika masada tuttular sonra doktorum dediki yatmanı gerektirecek bir şey yok gidebilirsin dedi ben de kalktım giyindim gittim.Ama tuvalete gitmedim.Hatta yarım saat de hastanede oturarak eşimi bekledim
Bendede şuan hiç belirti yokBendede hiç belirti yok.. Güzel haberler alırız işallah
Zaman geçsin diye uyumak istiyorum ne yapayımBendede şuan hiç belirti yok
Kaçıncı gün embriyosu sizinZaman geçsin diye uyumak istiyorum ne yapayım
5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 4.günüm. 10.gün kan testi varKaçıncı gün embriyosu sizin
Benim de bugün transfer günü hariç 5.gün. 3. Gün embriyosu5.gün embriyosu bugün transfer günü hariç 4.günüm. 10.gün kan testi var
Sizinden 12.gün mü istediler kan testi niBenim de bugün transfer günü hariç 5.gün. 3. Gün embriyosu
Yok canım test yapmadım çünkü geçenki denememde de erken yaptım çift çizgi gördüm birkaç gün sonraki yaptığım test negatifti..Baya hayal kırıklığı yaşadım.Su anda cesaretim yok günümü bekliyorum.9 Kasım..Ben de belirti arayıp duruyorumBende 30 ekimde transfer oldum test yaptınız mı acaba, hala beklemede misiniz
Yani tutacaksa zaten tutacak Rabbim hayırlıyla versinEmbriyo transferi yapıldıktan sonra oturmak kalkmak farketmiyor Muş
11.gün dedi doktorSizinden 12.gün mü istediler kan testi ni
Bende çok sabırsızım ama bişi sorcam canım kafam çok karışık da. Transferimden 1 gün sonra bende kıl gibi bi kan geldi. Doktorum rahim ağzında yara olduğunu bi kaç gün kanamam olabileceğini söyledi korkma dedi ama ben yine de korkuyorum sadece çok az bişi geldi devamı yok. Moralim çok bozukYok canım test yapmadım çünkü geçenki denememde de erken yaptım çift çizgi gördüm birkaç gün sonraki yaptığım test negatifti..Baya hayal kırıklığı yaşadım.Su anda cesaretim yok günümü bekliyorum.9 Kasım..Ben de belirti arayıp duruyorum
Bendede var cikolata kisti dr engel degil dediyse korkma3.gün embriyosu ama çikolata kisti de var
Aynen bende öyle düşünüyorum hayırlısıYani tutacaksa zaten tutacak Rabbim hayırlıyla versin
Moralini bozacak bir şey yok ki doktorun da açıklamış zaten.İlk denemen mi?Bende çok sabırsızım ama bişi sorcam canım kafam çok karışık da. Transferimden 1 gün sonra bende kıl gibi bi kan geldi. Doktorum rahim ağzında yara olduğunu bi kaç gün kanamam olabileceğini söyledi korkma dedi ama ben yine de korkuyorum sadece çok az bişi geldi devamı yok. Moralim çok bozuk
Evet canım ilk denemem daha önce 2 kez aşılama denedim olmadıMoralini bozacak bir şey yok ki doktorun da açıklamış zaten.İlk denemen mi?