-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Sormadım da açıkçası bir dağdakine sorarım inşallah gerek kalmaz da başka yerde yaptırmayı düşünüyorum olmazsaSiz sorabilirsiniz canim en dogal hakkiniz aciklama yapmak zorundalar..bilginiz olsun..ama testten sonra sorr olurmu..bazen bilmemek iyi oluyor..ben transfer yapilirken ogrendim kalitesini mesela o an modum dustu butun inanciminkaybettim..olacagina dair..
Ben transferin ertesi günü duş aldım.Transferden kaç gün sonra duş aldınız
Sonucunuz belli oldumu bana da iki gün sonra duş alabilirsiniz demişlerdiBen transferin ertesi günü duş aldım.
Lütfen gitme biraz bekle lutfen ümitsiz olma test gününe kadar bekle bu kadar uğraştın yoruldun sonuna kadar geldin dayan lütfen kardeşimKuzum cok tesekkur ederim..benimde 4ba ben tutcagini dusunmuyorum..banada 1 tane transfer oldu..bben normal hayatima dondum..hatta disciye bile gidecem birazdan ya kanal yada disim cekilcecek..hicbir belirtim yok..kasik agrim..ve mide yanmasi..ve ilaclardan sanirim bazen yorgunluk oluyor..ama estrofeme basladigim an bu belirtiler oldu bende..estrofemin belirtilerindede zaten bunlar var..allah yardimcimiz olsun..ama senin olma ihtimali yuksek canim.embriyon masallah kaliteli..tutunurda insallah..bizi bizden baskasi anlamaz..
Ben 31 ekimde transfer oldum daha yeni yaniSonucunuz belli oldumu bana da iki gün sonra duş alabilirsiniz demişlerdi
Kaçıncı gün embriyosu?Malesef zaman geçmiyor bende 31 ekimde transfer oldum. 5AA kalite. Ama korkuyorum tutmayacak diye
Ama olumsuz olma şimdiden embriyo 5.gününe geldiğinde tutunmaya başlıyor yani daha gelişmeye devam ediyor.inşallah herkesin sağlıklı bir şekilde tutmuş olur.Yok canim..hamile degilim..nasip degilmis..olmadi..suan transferimin 2. Gunundeyim.ama cok umudum yok..belirti yok cunki..embriyoda kalitesiz biraz..
Aynı gün transfer olmuşuz inşallah pozitifi görürüz aminmerhabalar bende 26 ekimde transfer oldum 5 kasımı bekliyorum test için zaman geçmiyor düşünmediğim te bi sn yok..inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız hayırlısıyla.
5.gün embriyosu 1 tane 5AA kalitede. Nasip artık. Sizin kaçıncı gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu?
Maşallah çok güzel. Benim 6. Gün embriyosu,biraz tembel çıktı arkadaş.5.gün embriyosu 1 tane 5AA kalitede. Nasip artık. Sizin kaçıncı gün embriyosu
Ah sormayın benimde yumurtalıklarım çok tembel zor gelişti yumurtalar. 5.günede 1 tane kaldı transfer oldum. Güzel düşünelim güzel olsun. Tabi haklı olarak belirsizlik var hepimizde tutcak mı diyeMaşallah çok güzel. Benim 6. Gün embriyosu,biraz tembel çıktı arkadaş.
Evet,beklemek gerçekten çok zor. Kafamda bir ses kan testine git diyip duruyorAh sormayın benimde yumurtalıklarım çok tembel zor gelişti yumurtalar. 5.günede 1 tane kaldı transfer oldum. Güzel düşünelim güzel olsun. Tabi haklı olarak belirsizlik var hepimizde tutcak mı diye
Kaçıncı gününüz acabaEvet,beklemek gerçekten çok zor. Kafamda bir ses kan testine git diyip duruyor
Transfer gününü sıfırıncı gün sayarsak daha 3.gün. Çok erken biliyorum ama yaptırırsam rahatlıcam sankiKaçıncı gününüz acaba
Aynı gün transfer olmuşuzBen 31 ekimde transfer oldum daha yeni yani
Çok erken benimde 2.günüm daha bence 6.gün yaptırın dayanamazsanız. Ben 6.gün ksn baktırayım diyorumTransfer gününü sıfırıncı gün sayarsak daha 3.gün. Çok erken biliyorum ama yaptırırsam rahatlıcam sanki
6. Güne çıkması gerekir biraz da olsa.Çok erken benimde 2.günüm daha bence 6.gün yaptırın dayanamazsanız. Ben 6.gün ksn baktırayım diyorum