- 1 Kasım 2020
- 85
- 27
- 37
-
- Konu Sahibi Agresif_lady
Benim hiç belirti yok heyecandan duramıyorum yerimdeBenim hafif kasık ağrısı var canım ama başka bişi yok dediğin gibi. Daha çok erken bakalım beklemekten başka çare yok gibi
Hayırlısı olsun. Belirti var mıBenimde donmuş embiryo 5.gün embiryosu iyi kalitede olduğunu söyledi embiryolog
3.gün yıkanmak serbest ama ılık su ile... ben bugün aldım yaaa vallahi korkudan...Bugün 6.gunTransferden ne kadar sonra duş aldınız
Hayır hiç belirti yok off çok zor beklemek allahım pozitif olsun sonuçHayırlısı olsun. Belirti var mı
Benim transfer gününü saymazsak 1.günüm.daha çok beklicemHayır hiç belirti yok off çok zor beklemek allahım pozitif olsun sonuç
Hayırlı ile pozitifi görelim inşallah mecbur sabredicezBenim transfer gününü saymazsak 1.günüm.daha çok beklicem
Bende 3 gün oldu almadım hala her gün duş alırım normalde ama dayanıyorum3.gün yıkanmak serbest ama ılık su ile... ben bugün aldım yaaa vallahi korkudan...Bugün 6.gun
Kesinlikle insan çok dikkat ediyor ben çaybile içmiyorum 1 haftadırBende 3 gün oldu almadım hala her gün duş alırım normalde ama dayanıyorum
Nasıl geçecek günler nasıl dayanıcaz kızlar çok zor beklemek allah bize sabır versin inşallah AminKesinlikle insan çok dikkat ediyor ben çaybile içmiyorum 1 haftadır
Bende heyecanlıyım canım ama elden bişi gelmiyor maleseffBenim hiç belirti yok heyecandan duramıyorum yerimde
Banada doktor rapor almana gerek yok dedi ama alıcam ya bir hafta yarın benim birde 3. Gün embriyosu kalitesi normalMerhaba kizlar..beslenmeyi sormustum ben herseyi tuketebilrisiniz dediler..dinlenme konusunu sordum..calismayada hemen baslayabilirsiniz dediler.yani benim doktorum..transfer sonrasi normal hayatina don dedi..sadece sigara felan icmiyorum..onun disinda normal hayatima dondum..dun transferim oldu..bugun 6 saat ders verdim mesela....embriyolariniz kacinci kalite kacinci gun kizlar..bebim 4ba..o yuzden saldim biraz..
Ben dün transfer oldum. Bir tane 5.AA kalite. 5.gğn embriyosu. Olumlu düşünün pozitif olsun işallah orta kalite olupta tutan çok embriyo var☺ ben hastanede çalışıyorum mecbur rapor aldım. Çok fazla ayakta kalıyorum çünkü. Malum izinlerimizde iptal olunca 9 gün rapor aldım evdeyimMerhaba kizlar..beslenmeyi sormustum ben herseyi tuketebilrisiniz dediler..dinlenme konusunu sordum..calismayada hemen baslayabilirsiniz dediler.yani benim doktorum..transfer sonrasi normal hayatina don dedi..sadece sigara felan icmiyorum..onun disinda normal hayatima dondum..dun transferim oldu..bugun 6 saat ders verdim mesela....embriyolariniz kacinci kalite kacinci gun kizlar..bebim 4ba..o yuzden saldim biraz..
Bende dun transfer oldum.canim.transfer gunlerimiz ayni..benimde 4ba.oldu..iyi yapmissiniz..bizde aslinda surekli ayakta duruyoruz.ama en azindan yarim gun..Ben dün transfer oldum. Bir tane 5.AA kalite. 5.gğn embriyosu. Olumlu düşünün pozitif olsun işallah orta kalite olupta tutan çok embriyo var☺ ben hastanede çalışıyorum mecbur rapor aldım. Çok fazla ayakta kalıyorum çünkü. Malum izinlerimizde iptal olunca 9 gün rapor aldım evdeyim
Tek transfer mi oldu canim..rapor alsanda hareket et canimm..olurmu..Banada doktor rapor almana gerek yok dedi ama alıcam ya bir hafta yarın benim birde 3. Gün embriyosu kalitesi normal
Evde hareket ediyorum cnm ama korkuyorum acaba düşer mi diyeTek transfer mi oldu canim..rapor alsanda hareket et canimm..olurmu..
Ilk transferinmi canim..benim 3. Transfer olunca.hicc oyle korkularim yok..Evde hareket ediyorum cnm ama korkuyorum acaba düşer mi diye
Hayırlı olsun canım benim de blast iyi kaliteli 3 günümvar teste hakkımızda hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar..beslenmeyi sormustum ben herseyi tuketebilrisiniz dediler..dinlenme konusunu sordum..calismayada hemen baslayabilirsiniz dediler.yani benim doktorum..transfer sonrasi normal hayatina don dedi..sadece sigara felan icmiyorum..onun disinda normal hayatima dondum..dun transferim oldu..bugun 6 saat ders verdim mesela....embriyolariniz kacinci kalite kacinci gun kizlar..bebim 4ba..o yuzden saldim biraz..
Insallah pozitif olur degerlerin canim..5aa mi embriyonuz..kac tane transfer oldu..belirtiniz oldumu vede..Hayırlı olsun canım benim de blast iyi kaliteli 3 günümvar teste hakkımızda hayırlısı olsun inşallah