- 26 Ekim 2015
- 8.341
- 20.062
Transferden sonra 5. Gün böyle olup gebe kalan varmı yada sizce gebelik varmı
12 gün oldu vurulalı ve bundan 2 gün önce test yapmıştım negatiftiBen ikinci çizgiyi gördüm.
Catlama iğnesi vuruldumu?
12 gün oldu vurulalı ve bundan 2 gün önce test yapmıştım negatifti
Tşklr yarın tekrar yapıcagım inşallah koyulaşırOzaman hayırlı olsun diyelim
İnşallah sımsıkı tutunur annesine
Merhabalar kızlar bende 28 yalındayım.21 mayısta iki tane 3.gün embiriyo transferim oldu ama benim embriyoların yaşama şansı çok çok düşük bence yine de zaman geçmiyor. Benden 19 yumurta toplanmıştı 13 ü olgun çıktı ve hepsi döllendi 3.gün iki tanesi dondurulmuş diğer 11 tanesi 5.güne yaşamadı malesef. Hatta bu olayın konusunu da açmıştım. Konu linki =
19 yumurtadan hiçbiri 5.güne gelemedi
Ben 3.gün embriyolarım imha edildi sanıyorken duruyormuş doktorum transfer edelim imha edileceğine denemiş oluruz dedi. Şuan belim bacaklarım falan ağrıyor arada karın ağrısı oluyor bu belirtiler hepinizde var mı ilaçlardan mı oluyor acaba.
Teşekkür ederim. Ben tutacağını sanmıyorum hatta hiç denemeseydim bir sürü hormon ilacını boşuna alıyorum dedim ama artık çok geçDualarim seninle. Hiç bilemeyiz hanginin tutanacağini. Ümitsiz olmayın lütfen
Malesef negatif çıkmış. Bidahakine pozitif olur inşallah.Kizlar merhaba bugün 14.gun 3.gun embriyo transfer edilmişti kandan test yaptırdım sonuc <0,100 çıktı sanırım hamilelik yok demek değil mi?
Merhaba ben de kalitesiz denilen 3. Gün embriyosu transferi olacağım 2 tane imha etmek istemedim inşallah pozitifi görürsünüz, kaç hücreliydi sizinkiler , harf olmuyormuş galba 3. Günlerde değil miTeşekkür ederim. Ben tutacağını sanmıyorum hatta hiç denemeseydim bir sürü hormon ilacını boşuna alıyorum dedim ama artık çok geçTutarsa da ya mucize oldu yada diğer embriyolarım için laboratuvarda bi sıkıntı yaşandı heralde diyeceğim.
Kizlar merhaba bugün 14.gun 3.gun embriyo transfer edilmişti kandan test yaptırdım sonuc <0,100 çıktı sanırım hamilelik yok demek değil mi?
Benim ikisi de 8 hücreliydi. Birisi kaliteli birisi kötü kalitede dedi embriyolog. Sizin 5.gün embriyonuz olmadı mı. Benim hiç biri 5.güne gelmemişti.Merhaba ben de kalitesiz denilen 3. Gün embriyosu transferi olacağım 2 tane imha etmek istemedim inşallah pozitifi görürsünüz, kaç hücreliydi sizinkiler , harf olmuyormuş galba 3. Günlerde değil mi
Biri iyi kalite biri orta kalite 3.gun 2 embriyo transfer edildi acaba neden tutunmamis olabilirler deneyimi olan var mı doktor yorumu alan acaba ? Birde kendisinden mi adet olacağım acaba bilen var mıdır? devlette yaptırdım doktorla Ha deyince konusamiyorsunMalasef yok canim. İnşallah hayırlı zamanda bebeğin sana gelir.
Biri iyi kalite biri orta kalite 3.gun 2 embriyo transfer edildi acaba neden tutunmamis olabilirler deneyimi olan var mı doktor yorumu alan acaba ? Birde kendisinden mi adet olacağım acaba bilen var mıdır? devlette yaptırdım doktorla Ha deyince konusamiyorsun
2 tane 5 aa embriyom negatif oldu benim ama şuankiler 3. Gün ve 4 ve 5 hücreli yani belki ihtimal bile yok ama deniyorum işte . Sizinkinin hücresi olması gerektiği gibi bence olumlu olacakBenim ikisi de 8 hücreliydi. Birisi kaliteli birisi kötü kalitede dedi embriyolog. Sizin 5.gün embriyonuz olmadı mı. Benim hiç biri 5.güne gelmemişti.
Siz de bağışıklık sorunu mu var bende de olabilir. Doktor prodnol verdi çünkü. Bu tam olarak nasıl oluyor bilginiz var mı? Tüm değerlerim rahmim temiz ama 5 aa bile tutunmadı. Bağışıklıktan mı acaba ?Çok çok fazla etgenleri var.
En büyük etgen embryoda DNA hasarları.
Merkezde DNAya bakılmıyor. Kalite denilen sadece hücrenin gününde ilerlemesi. DNA hasarları malasef çıkmıyor. Bunun icin farkli testler var.
Rahimde bozukluklar olabilir. Kan pihtilaşma sorunu olabilir. Bağşiklik sorunu olabilir (benim tüp bebek sebebim).
Yüzlerce farkli sorunlar olabilir. Yerleşme konusu tıbbi acidan hala tam bilinmeyen bir konu.
KAn pıhtılaşma veya bağışıklık sorunu için ne yapabilirim bir dahakine tutunmasi açısından size ne önerildi acaba ?Çok çok fazla etgenleri var.
En büyük etgen embryoda DNA hasarları.
Merkezde DNAya bakılmıyor. Kalite denilen sadece hücrenin gününde ilerlemesi. DNA hasarları malasef çıkmıyor. Bunun icin farkli testler var.
Rahimde bozukluklar olabilir. Kan pihtilaşma sorunu olabilir. Bağşiklik sorunu olabilir (benim tüp bebek sebebim).
Yüzlerce farkli sorunlar olabilir. Yerleşme konusu tıbbi acidan hala tam bilinmeyen bir konu.
5 aa iki embriyo nasıl tutmadı şaşırdım. Kaliteli olmasalar 5.güne kadar yaşamazlardı heralde. Bu arada prednol oksapar falan herkese veriliyor diye biliyorum ben. Ben şuan prednol,oksapar iğne,coraspin, estrofem,progestan fitil, prolutex iğne bide b12 vitaminiyle d vitamini kullanıyorum.2 tane 5 aa embriyom negatif oldu benim ama şuankiler 3. Gün ve 4 ve 5 hücreli yani belki ihtimal bile yok ama deniyorum işte . Sizinkinin hücresi olması gerektiği gibi bence olumlu olacak
Siz de bağışıklık sorunu mu var bende de olabilir. Doktor prodnol verdi çünkü. Bu tam olarak nasıl oluyor bilginiz var mı? Tüm değerlerim rahmim temiz ama 5 aa bile tutunmadı. Bağışıklıktan mı acaba ?