Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeffaf akıntıyı mı diyorsunuz bana göre iyi bi şey ben o akıntıyı hissettiğim zaman bende pozitifti ama kimyasal oldu 16 Mayıs yine transfer oldum bugün beşinci günüm çok hafif hisseder oldum tabi ilaçların etkisiyle de akıntı olabilir kişiden kişiye değişebilir bende böyle olmuştuMerhaba transfer sonrası akıntı olması normalmi nedemek bu anlamayorum tutmadı mi yoksa ya(( su gibi şeffaf akıntı akıyor
Eveeet var Allah tamamına erdirsinKızlar, hayalet cizgi varmi? Dayanamadim ve bende test yaptim evde
Eveeet var Allah tamamına erdirsin
Eveeet var Allah tamamına erdirsin
Kaçıncı gün bugün? Test bozuk olabilir.. dünkü de bozuk olabilir bu günkü de.. ben hergün negatif görüyorum ama kan verene kadar ümidim var bırakmak yok kendimizi hemen öyle hakkımızda hayırlısı olsunBu sabah tekrarladim. Test negatif çıktı malasef. Dün yaptığım bozuktu galiba
Aslinda hala cok erken ama ümidimi yitirdim
Kaçıncı gün bugün? Test bozuk olabilir.. dünkü de bozuk olabilir bu günkü de.. ben hergün negatif görüyorum ama kan verene kadar ümidim var bırakmak yok kendimizi hemen öyle hakkımızda hayırlısı olsun
Ferah tut içini olmazsa bile daha güzeli, kolayı bekliyordur inşallah bizi benim transfer hariç 9. Günüm. Kan tahilili günüm yarın. Hayırlısı hakkımızdaİnşallah öyledir. En iyi test bile yaniltabiliyor.
Bugün transfer sonrasi 7ci günüm.
Positif görenler var ama aslinda daha cok erken. Bakalim. Haftaya çarşamba kan testi günüm. Bir hafta daha dayanmam gerek.
Senin kacinci günün?
Ferah tut içini olmazsa bile daha güzeli, kolayı bekliyordur inşallah bizi benim transfer hariç 9. Günüm. Kan tahilili günüm yarın. Hayırlısı hakkımızda
Peki tuttuğu zaman sende adet olacakmış gibi ağrılar oldumuŞeffaf akıntıyı mı diyorsunuz bana göre iyi bi şey ben o akıntıyı hissettiğim zaman bende pozitifti ama kimyasal oldu 16 Mayıs yine transfer oldum bugün beşinci günüm çok hafif hisseder oldum tabi ilaçların etkisiyle de akıntı olabilir kişiden kişiye değişebilir bende böyle olmuştu
içinizi ferah tutun güzel sonuç alırsınız inşallah, bir tane de predictör marka alıp dene istersen erken gebelik testi o bende hep kesin sonuç vermiştiBu sabah tekrarladim. Test negatif çıktı malasef. Dün yaptığım bozuktu galiba
Aslinda hala cok erken ama ümidimi yitirdim
içinizi ferah tutun güzel sonuç alırsınız inşallah, bir tane de predictör marka alıp dene istersen erken gebelik testi o bende hep kesin sonuç vermişti
Akşama deneyim tekrar. Farkli forumlarda okudum. Bazi kadinlarda akşam idrarinda daha iyi çıkıyormuş gebelik.
Az kendimi böyle kaldırım. Zaten en geç 5 gün çıkar.
Evet oldu bugün transferimin 6. Günü ara sıra bıçak saplanır gibi oluyorPeki tuttuğu zaman sende adet olacakmış gibi ağrılar oldumu