Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Canim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyodu
Ben yumurta toplandıktan sonra ve dondurulmuş embriyo transferinden önce kullandım, bağışıklık sisteminin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor olabilir neticede dışardan bir şey enjekte ediliyor vücuda. Neyse ki çok az kullanıyoruz.

Ben d ekuplanıcam doktorum bilimsel olarak olarak ispatlanmamışsa karşı ama beniçim rahat olsun istiyorum

Kızlar selam, bugün transfer günü hariç 3. Günüm ve kasıklarımda ağrı var ve karnım da ağrıyor. Birde acayip gaz var karnımda. Böyle bişeyler yaşayan var mı özellikle kasık ağrısı bazen tek taraflı oluyor bazende tam rahimüstüne denk gelen yerde oluyor.

Canim bende yumurta toplandiktan sonra kulandim tarasferden sonrada biraktim canim

Sanirim bendede oldu canim bazen kasiklarima kramplar girdi son zamanlarda sanki adet olacakmisim gibi agri cektim

Ben canim yasadim

Sanirim bendede oldu canim bazen kasiklarima kramplar girdi son zamanlarda sanki adet olacakmisim gibi agri cektim
Ayy canım bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla birbirinize kavuştursun vala ben son zamanlarda değilim ya o yüzden merak ettim ama kasıklarım ağrıyor yani ve adet olacağımda bu kadar ağrım olmaz.

Amin canim insAllah Allah razi olsun normal canim ya insAllah seninde pozitif olur sonucunn ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…