Ben yumurta toplandıktan sonra ve dondurulmuş embriyo transferinden önce kullandım, bağışıklık sisteminin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor olabilir neticede dışardan bir şey enjekte ediliyor vücuda. Neyse ki çok az kullanıyoruz.Canim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyodu
26 ymurta toplandığı için dinlendiriliyor canımNeden simdi taransfer olmuyosunda bidahi reglinde olacak bu islem
Ben d ekuplanıcam doktorum bilimsel olarak olarak ispatlanmamışsa karşı ama beniçim rahat olsun istiyorumBen yumurta toplandıktan sonra ve dondurulmuş embriyo transferinden önce kullandım, bağışıklık sisteminin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor olabilir neticede dışardan bir şey enjekte ediliyor vücuda. Neyse ki çok az kullanıyoruz.
Yapma kuzum ya bebisini etkiliyor niye stres yapiyosun ??Bu cuma canim bakalim stres olmamam gerekio ama hep stres beni bu hale getirdi
Canim ben kullanmadim bence doktorundan habersiz ilac kullanma herkesin tedavisi sorunu farkliNasıl bir işlem canım? Acaba reçetesiz alınıyor mu bu ilaç
Canim bende yumurta toplandiktan sonra kulandim tarasferden sonrada biraktim canimBen yumurta toplandıktan sonra ve dondurulmuş embriyo transferinden önce kullandım, bağışıklık sisteminin embriyoyu kabul etmesini sağlıyor olabilir neticede dışardan bir şey enjekte ediliyor vücuda. Neyse ki çok az kullanıyoruz.
O zaman canim sen doktoruna sorsana bu ilaci kullaniyom mi falan diye26 ymurta toplandığı için dinlendiriliyor canım
Sanirim bendede oldu canim bazen kasiklarima kramplar girdi son zamanlarda sanki adet olacakmisim gibi agri cektimKızlar selam, bugün transfer günü hariç 3. Günüm ve kasıklarımda ağrı var ve karnım da ağrıyor. Birde acayip gaz var karnımda. Böyle bişeyler yaşayan var mı özellikle kasık ağrısı bazen tek taraflı oluyor bazende tam rahimüstüne denk gelen yerde oluyor.
Ben canim yasadimKızlar selam, bugün transfer günü hariç 3. Günüm ve kasıklarımda ağrı var ve karnım da ağrıyor. Birde acayip gaz var karnımda. Böyle bişeyler yaşayan var mı özellikle kasık ağrısı bazen tek taraflı oluyor bazende tam rahimüstüne denk gelen yerde oluyor.
Ayy canım bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla birbirinize kavuştursunSanirim bendede oldu canim bazen kasiklarima kramplar girdi son zamanlarda sanki adet olacakmisim gibi agri cektim
3.günde mi olduBen canim yasadim
Doktorum bunun etkisi olmayacağını düşünüyor ama içim rahat etmiyorO zaman canim sen doktoruna sorsana bu ilaci kullaniyom mi falan diye
Amin canim insAllah Allah razi olsun normal canim ya insAllah seninde pozitif olur sonucunn ☺Ayy canım bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla birbirinize kavuştursunvala ben son zamanlarda değilim ya o yüzden merak ettim ama kasıklarım ağrıyor yani ve adet olacağımda bu kadar ağrım olmaz.
İnşallah canım bebek bekleyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla hayırlısıylaAmin canim insAllah Allah razi olsun normal canim ya insAllah seninde pozitif olur sonucunn ☺
Amin canimm insAllahhİnşallah canım bebek bekleyen herkese nasip etsin rabbim sağlıkla hayırlısıyla
Evet3.günde mi oldu
Senin sonucun noldu canim haber vercektin :)Evet3.gunu agridan oluyodum resmen adet olcam sandim belim sag kasigim kivrandim resmen ama hissettim tuttugunu
Ayyy canım inşallah benimde tutunuyorlardır allahım daha şimdi bir sürü dualar ettim rabbim kabul etmiştir inşallahEvet3.gunu agridan oluyodum resmen adet olcam sandim belim sag kasigim kivrandim resmen ama hissettim tuttugunu
Kan verdimde sonuc yarina cikcak canim yaaSenin sonucun noldu canim haber vercektin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?