Kullaniyorum kuzun gun asiri vurunuyom sonra estrofem hap onuda sabah 1 tane aksam 2 tane bide folik asit bide jel kullaniyom sabah aksam canim seninde mi öle ☺Aynen canimprogesteron igne de kullnyomusun canim?
Benim hergun progesteron canim igne gunde iki kez jel sabh iki aksam iki estrofem, 3 tane vitamin ,bide oksapar igneKullaniyorum kuzun gun asiri vurunuyom sonra estrofem hap onuda sabah 1 tane aksam 2 tane bide folik asit bide jel kullaniyom sabah aksam canim seninde mi öle ☺
Iste ayni kullaniyormusuz canim sen benden fazla kullaniyin bazi ilaclari canimBenim hergun progesteron canim igne gunde iki kez jel sabh iki aksam iki estrofem, 3 tane vitamin ,bide oksapar igne
Evet canim jel sende yanma yapiyormu iki gndr yanma yapyor idrar testlerim temiz cikti doktr ilactan dyoIste ayni kullaniyormusuz canim sen benden fazla kullaniyin bazi ilaclari canim
Canim ilk gunden itibaren degerlerini yazabilirmsn kac gun aryla yaptrdiginidaKizlar merhaba nasilsiniz benim 2.gun embriyosuydu kanda pozitif cikti bugun tam 5 hafta 1 gunluk oldu
Kandaki beta hcg 4 gun once 513 tu bugun yani 4 gun sonra 995 cikti gunde bir defa prolutex igne kullaniyordum doktor igneyi gunde 2 defaya cikardi
Kizlar degerim cokmu dusuk 5 hafta bir gun icin birde doktor galiba riskli gordude igneyi gunde 2 defaya cikardi
Yaptıktan sonra çok yakıyor. Tabiki bebeğime kavuşalım olumlu sonuç alayımda bunları unuturum biliyorumBen 3 kutuma basladim neden korkuyosun ki igneden bebeginle kavuşunda insAllah sonrasi onun daha iyi tutunmasi icin sanirim o yuzden tereddut etmezsin
Evet canim yakiyor ama sanirim daha cok kualanicazKızlar le
Yaptıktan sonra çok yakıyor. Tabiki bebeğime kavuşalım olumlu sonuç alayımda bunları unuturum biliyorum
Canim gecen hafta pazartesi ilk kan testimdi 143 cikti sonra ayni hafta cuma gunu 513 ve bugun sali 995 cikti cnmCanim ilk gunden itibaren degerlerini yazabilirmsn kac gun aryla yaptrdiginida
Bence gayet güzel yükselmiş endişe etmeyinCanim gecen hafta pazartesi ilk kan testimdi 143 cikti sonra ayni hafta cuma gunu 513 ve bugun sali 995 cikti cnm
Evet canim ben gobekten yapiyorumKızlar oksapar iğneyi göbekten mi vuruyorsunuz
Doktor da biraz dusuk dedi cnm ve igneyi gunde 1 defayken sabah aksam olarak 2 ye cikardi korktumBence gayet güzel yükselmiş endişe etmeyin
Kızlar oksapar iğneyi göbekten mi vuruyorsunuz
Allahtan hic koldan yapmamisimEvet. Bir kere hastanede koldan yaptılar bana. 2 gün ağrısından kolumu kaldıramamıştım
Aynen ilaçlar insanı aptal ediyor valla . Benimde negatifO kadar çok belirti yaşadım kı 99% tutmuştur dedim ama sonuç 0. Artık hiç belirti aramayacam çünkü tüm o belirtiler ilaçtan özellikle progesteron ilaçtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?