- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Ilk aldigimda ozel tup bebek merkezndeki doktorum yazdi soylemedide hic bizde ne bilelim ilk kz tedavi yptryoz aldikKiz sen yazdirmadan mi aldin
Bende ilk defa yaptirdim tedaviyide universte hastenesinde yaptirdim canim ben onlar ordan yazinca ucuza aldik sonra bitince eczaneye sorduk 1 kutu oskapara 150 tl dediler bizde sglik ocagina yazdirdik aldik canimIlk aldigimda ozel tup bebek merkezndeki doktorum yazdi soylemedide hic bizde ne bilelim ilk kz tedavi yptryoz aldik
Ozelde yptrnca hic haberimiz olmadi canimBende ilk defa yaptirdim tedaviyide universte hastenesinde yaptirdim canim ben onlar ordan yazinca ucuza aldik sonra bitince eczaneye sorduk 1 kutu oskapara 150 tl dediler bizde sglik ocagina yazdirdik aldik canim
Ya canım sende kayserilisin dimi,unutmamişsin
Burda Memorial tüp Bebek merkezinde tedavi oldum canım Arzu YURCİ doktorum
Senin nasıl gidiyor kaçıncı aya girdin
Maşallah canım aynen baya az kalmış,hayırla kucağıniza almayı nasip etsin rabbim inşallahİyiyim ben de şükür31 hafta dolmak üzere, az kaldı sayılır
Canım hiç bilmiyorum ya bana hep dr yazmıştıReçetesz satılır mı acaba ben de ne olur ne olmaz kullanmak istiyorum
Progestanı estrofemi de yazarmı acaba sağlık ocağıIlk aldigimda ozel tup bebek merkezndeki doktorum yazdi soylemedide hic bizde ne bilelim ilk kz tedavi yptryoz aldik
Maşallah canım aynen baya az kalmış,hayırla kucağıniza almayı nasip etsin rabbim inşallahdarısı da bize olsun ya nelere dikkat etsem su süreçte neler yedin ictin canım sen önerilerin var mı bana
Progestanı estrofemi de yazarmı acaba sağlık ocağı
Anladim canimmOzelde yptrnca hic haberimiz olmadi canim
Onu bilmiyorum canimProgestanı estrofemi de yazarmı acaba sağlık ocağı
Bende rüyamda 4.99 değer görmüştüm doktor hamilesin demişti.sabah kalkınca komik geldi 4.99 Bim fiyatı gibiBende yapmiycaktim transferden once ruyamda 6.gun idrarda pozitifi gordugumu gordum sirf ruyam cikcakmi acaba dye yaptim ve cikti
Merhaba nerde tedavi oldunuz? Farkli birsry denemis doktorunuz.merak ettm acikcasiLeucositim kullanan varmı aranızda kızlar
Hahaa noldu pekiBende rüyamda 4.99 değer görmüştüm doktor hamilesin demişti.sabah kalkınca komik geldi 4.99 Bim fiyatı gibi
Tamam canimm ☺ Hadi bakalim hayirli haberlerle gel insAllahDoktorumla konuştum kullan prednolü bir sakıncası yok dedi ben de kullanıcam içim rahatladı
Esteofemi yazdırdım ben sağlık ocagindaProgestanı estrofemi de yazarmı acaba sağlık ocağı
Öğleden sonrasında gittim kan verdim 8.gun pozitifHahaa noldu peki
Amin canım inşallahTamam canimm ☺ Hadi bakalim hayirli haberlerle gel insAllah
Oluyor o insanlik hali canim ☺Amin canım inşallahinsanda sürekli bir şeyleri eksik mi yapıyorum sorusu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?