• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba kizlar bende dün transfer oldum bugün 2. Günüm
5.gun embriyosu ve 2 tane benim de:nazar::dua:
Sizlerle gün sayıp beklemek istiyorum hayırlısı Allah'tan inşallah pozitifi görürüz hepimizde🙏

Memleketlim 😊 İnşallah pozitif sonuç alırsın 🙏🏻 Hangi hastanede tedavi oldun?

Herkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?

Herkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Merhaba 10. Haftaya kadar prednol kullandım

Canim ben kullandim yunurta toplandiktan sonra ama taransferden sonra kestik

Canim ben kullandim yunurta toplandiktan sonra ama taransferden sonra kestik
Peki neden kullandınız? Bana bir şey söylemiyorlar. Ama ben gözden kaçırmak bir şeyi atlamak istemiyorum. Kendi kendime 4 gün kullanmayı düşünüyorum

Peki neden kullandınız? Bana bir şey söylemiyorlar. Ama ben gözden kaçırmak bir şeyi atlamak istemiyorum. Kendi kendime 4 gün kullanmayı düşünüyorum
Canim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyodu

Aynen ilaçlar insanı aptal ediyor valla . Benimde negatif 👎 tutmama sebebi bellimi sizin ikinciye başladınız mı ?
Her hangi bir sebeb söylemediler sadece embriyo problemli ondandır dedi. Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum canım. Senin durumun nedir?

Canim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyodu
Nasıl bir işlem canım? Acaba reçetesiz alınıyor mu bu ilaç

Transferden önce 5 gün kullandım, transferden itibaren de kullanmayı bıraktım tabi dr’un isteği ile. Steroid isimli bi çeşit hormon ve rahmi güçlendiriyormuş sanırım, tadı acı zevksiz bi
İçimi var, keşke bize de vermeseymiş doktor :)

Back