- 3 Nisan 2018
- 1.654
- 1.676
- 83
Merhaba kizlar bende dün transfer oldum bugün 2. Günüm
5.gun embriyosu ve 2 tane benim de
Sizlerle gün sayıp beklemek istiyorum hayırlısı Allah'tan inşallah pozitifi görürüz hepimizde❤
Doktorun ne dedi canim ?Canim gecen hafta pazartesi ilk kan testimdi 143 cikti sonra ayni hafta cuma gunu 513 ve bugun sali 995 cikti cnm
Tamam canim tesekkur ederimm bilgin icin ☺Sakın deneme, çok kötü oluyor
Dusuk dedi cnm ve igne kullaniyordum prolutex gunde 1 defa simdi sabah aksam olucak sekilde gunde 2 defaya cikardi demekki risk gorduDoktorun ne dedi canim ?
Yok canim hic canini sikma tekrar ne zamn vercen kan?Dusuk dedi cnm ve igne kullaniyordum prolutex gunde 1 defa simdi sabah aksam olucak sekilde gunde 2 defaya cikardi demekki risk gorduama nasip tabi hersey
Merhaba 10. Haftaya kadar prednol kullandımHerkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Transfer yapılmasından itibaren mi? Neden kullandınız? Benim ANA pozitifliği ve haşimato varMerhaba 10. Haftaya kadar prednol kullandım
Canim ben kullandim yunurta toplandiktan sonra ama taransferden sonra kestikHerkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Peki neden kullandınız? Bana bir şey söylemiyorlar. Ama ben gözden kaçırmak bir şeyi atlamak istemiyorum. Kendi kendime 4 gün kullanmayı düşünüyorumCanim ben kullandim yunurta toplandiktan sonra ama taransferden sonra kestik
Canim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyoduPeki neden kullandınız? Bana bir şey söylemiyorlar. Ama ben gözden kaçırmak bir şeyi atlamak istemiyorum. Kendi kendime 4 gün kullanmayı düşünüyorum
Yok canim hic canini sikma tekrar ne zamn vercen kan?
Her hangi bir sebeb söylemediler sadece embriyo problemli ondandır dedi. Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum canım. Senin durumun nedir?Aynen ilaçlar insanı aptal ediyor valla . Benimde negatiftutmama sebebi bellimi sizin ikinciye başladınız mı ?
Nasıl bir işlem canım? Acaba reçetesiz alınıyor mu bu ilaçCanim yumurta toplandiktan sonra kullandim doktorum verdi kullan dedi kullandim sanirim islem gecirdigim icin verdiler cunki ilacin icindeki kagitta ole biseyler yaziyodu
Sen yumurta toplattin mi canimNasıl bir işlem canım? Acaba reçetesiz alınıyor mu bu ilaç
Transferden sonra başldık neden bilmiyorum bende o rahatsızlıklardan yok hatta sebebsiz infertilite ama yine de doktorum kullandırdıTransfer yapılmasından itibaren mi? Neden kullandınız? Benim ANA pozitifliği ve haşimato var
Evet toplandı şimdi dondurulacak regl olunca süreç başlayacakSen yumurta toplattin mi canim
Transferden önce 5 gün kullandım, transferden itibaren de kullanmayı bıraktım tabi dr’un isteği ile. Steroid isimli bi çeşit hormon ve rahmi güçlendiriyormuş sanırım, tadı acı zevksiz biHerkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Reçetesz satılır mı acaba ben de ne olur ne olmaz kullanmak istiyorumTransferden sonra başldık neden bilmiyorum bende o rahatsızlıklardan yok hatta sebebsiz infertilite ama yine de doktorum kullandırdı
Neden simdi taransfer olmuyosunda bidahi reglinde olacak bu islemEvet toplandı şimdi dondurulacak regl olunca süreç başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?