• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Her hangi bir sebeb söylemediler sadece embriyo problemli ondandır dedi. Şimdi dondurulmuş 2 tane için adet bekliyorum canım. Senin durumun nedir?
Anladım benimde sonucum yeni belli oldu negatif bir dahaki adette başlıycaz tekrar bir problem yoktu herşey iyiydi bende anlamadım bakalım ikinciye inşAllah

Arkadaşlar bu arada bunu gördüm araştırırken ben okudum sizede belki bir vesile olur okumak isteyene.. Rabbim şimdiden kabul etsin hayırlısıyla dualarınızı
Hamile Kalmak İçin Esma-ül Hüsna

Allahümme Ya Evvelü: Bebek isteyen kişi her gün yüz defa okumalıdır.
Allahümme Ya Mübdiu: Düşük tehlikesi olan kişiler günde 99 defa okumalıdır.
Allahümme Ya Rakib: Doğum yapmaktan korkan kişi günde 312 defa okuduğu taktirde doğumu zahmetsiz ve kolay geçer.
Allahümme Ya Mucib: Günde atmış defa okuyanın tüm duaları kabul olur.
Allahümme Ya Varis: Günde 707 defa okuyan kişinin Allah’ın (c.c.) izni ile hayırlı evladı olur.

Herkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Evet transfer öncesi bende kullandım. Her merkezin her doktorun tedavisi farklı oluyor..

Herkese merhaba benim de transferim olacak. Acaba prednol kullandınız mı? Ben anatoliada tedavi görüyorum Hakan Yaralıda böyle bir şey söylemediler. Ama diğer merkezlerde herkes 4 gün prednol kullanıyormuş?
Bende opudan transfere kadar kullandım sonra bırak dedi doktor. Ama bence sen kafana göre kullanma sonuçta hepimizin hormon değerleri farklı o yüzden sana ihtiyaç duymamış olabilir ya da verdiği ilaçların başka birinin içinde aynı etkiyi sağlayacak bişeyler olabilir, öyle düşün 👍

Neye etkisi olmazmış acaba merak ettim, kullanmakta özel sakınca yoksa 5 gün içilebilir sonuçta çok az bi sayı ama özellikle size kullanmayın diyorsa kullanmasanız daha iyi olmaz mı
Yoo kullanmayın demiyor bilimsel olarak ispatlanmış bir şey değil beneğin tutunmasına etkili olduğu diyor. Romatologum dedi bunu. Tüp bebek merkezi bir şey demedi transfer sürecinde soracağım tekrar. Ama ben kullanmak istiyorum be olur ne olmaz.

Kizlarr bu arada kullandigimiz oksapar igne varya onu devletteki kadin dogmcuya raporlatabiliyoruz cok ucuza geliyor bide crinone jel onuda recete ediyor
Oksapar igneyi saglik ocagindada yazdirilabiliyor canim jelide kadin dogumcunun yazmasi gerikiyor canim

Back