Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba teni katıldım aranıza bende 10 ekimde transfer oldum ilk defa tüp oldu 3. Gün embriyosu 1.kalite bugün 5. Günüm çok sabırsız ve korkuluyum yataktan bile zor zahmet kalkıyorum
Öncelikle hayırlı olsun taransferin insAllah hayirlisiyla tutunur bebegin sana ben hic yatamadim desem yeridir tamam agir iş yapmadim dikkat ettim ama yataktan kalkmayarak olcek sey degil ki yeri geldi evimide süpürdüm tereddut etmedim degil ev süpürürken ama napiyim 12 gun o pisligin icinde yasayamazdim aklina getirmemeye calis Rabbimden hayirlisini isye her zaman ben öyle yaptim çok şükür tuttu ☺ Allah yardimcin olsun ilaclarini düzenli bi sekilde kullan ☺ dua et bol bol

çok teşekkür ederim kuzum bana umut oldun destek oldun bu arada bugün kan verecektin galiba sonucunu beklemedeyim güzel yükselmiş olsun inşallah
Rica ederim kuzum ne demek herzaman yanindayim evet canim 10.30 da randevum bakalim insallh guzel haberler veririm

6. gün idrarda çıktımı ne güzel maşallah benimde bugün 6. günüm sağlık ocağına iğneye gidicem acaba kan versem mi diye düşünüyorum bende
Bence bekle negatif falan cıkarsa üzülürsün Allah korusun cıkmasın tabi ama bekle gununde ver bence kanını ben öle yaptım ☺

İşte iğneyi yapamayınca tedirgin oldum sadece yoksa doktorumdan çok memnunum
Ben yumurta geliştirme süreçinde menafur iğnemi 1 doz kaçırmıştım çok kötü olmuştum ağladım üzüldüm ama şükür tüm yumurtalar normal gelişti sıkıntı olmadı sen merak etme canım doktora söyle onun tavsiye ile devam et

Canım çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladım. Doktorada sormak istemiyorum beceriksizliğimi duymasın diye

Bende yapmiycaktim transferden once ruyamda 6.gun idrarda pozitifi gordugumu gordum sirf ruyam cikcakmi acaba dye yaptim ve cikti
Anladim canim ben hic rüya falanda görmedim hiç hatta 11 gun bole jele birlikte siyah biseyler geldi cok korktum adetli olcam diye

Kan sulandirici igne olan var mi bana daha devam et dediler ne zaman kesiliyor acaba o

Merhaba Ben bugün gidiyorum transfere çok heyecanlyım.. off stresliyim..dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun..
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

O iğne korkulu rüyam benim ya 2 kutu verdi doktorum. Muhtemelen sonuçtan sonrada devam edicem
Ben 3 kutuma basladim neden korkuyosun ki igneden bebeginle kavuşunda insAllah sonrasi onun daha iyi tutunmasi icin sanirim o yuzden tereddut etmezsin

Bende yatıyorum kalkıp dolaşıyorum yatmaduğım için tutmazsa vicdan azabı çekerim sizde belirti oldumu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…