Öncelikle hayırlı olsun taransferin insAllah hayirlisiyla tutunur bebegin sana ben hic yatamadim desem yeridir tamam agir iş yapmadim dikkat ettim ama yataktan kalkmayarak olcek sey degil ki yeri geldi evimide süpürdüm tereddut etmedim degil ev süpürürken ama napiyim 12 gun o pisligin icinde yasayamazdim aklina getirmemeye calis Rabbimden hayirlisini isye her zaman ben öyle yaptim çok şükür tuttu ☺ Allah yardimcin olsun ilaclarini düzenli bi sekilde kullanMerhaba teni katıldım aranıza bende 10 ekimde transfer oldum ilk defa tüp oldu 3. Gün embriyosu 1.kalite bugün 5. Günüm çok sabırsız ve korkuluyum yataktan bile zor zahmet kalkıyorum
Rica ederim kuzum ne demek herzaman yanindayimçok teşekkür ederim kuzum bana umut oldun destek oldun bu arada bugün kan verecektin galiba sonucunu beklemedeyim güzel yükselmiş olsun inşallah
İşte iğneyi yapamayınca tedirgin oldum sadece yoksa doktorumdan çok memnunumO zaman sen hiç merak etme senin doktorun bak daha ilgili ne güzel , ben kesinlikle sorcam bu konuyu doktorama
Yok canim 4.kanIkinci kaninimi verceksin canim ☺
Hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz.Rica ederim kuzum ne demek herzaman yanindayimevet canim 10.30 da randevum bakalim insallh guzel haberler veririm
Ha anladim canim ben 12 gun verdim bekledim hic yapmadim idarar tahlili falan ☺Yok canim 4.kanben biraz sabirsiz davrndim 6.gun idrarda pozitifi gorunce kosa kosa kan verdim
6. gün idrarda çıktımı ne güzel maşallah benimde bugün 6. günüm sağlık ocağına iğneye gidicem acaba kan versem mi diye düşünüyorum bendeYok canim 4.kanben biraz sabirsiz davrndim 6.gun idrarda pozitifi gorunce kosa kosa kan verdim
Bence bekle negatif falan cıkarsa üzülürsün Allah korusun cıkmasın tabi ama bekle gununde ver bence kanını ben öle yaptım ☺6. gün idrarda çıktımı ne güzel maşallah benimde bugün 6. günüm sağlık ocağına iğneye gidicem acaba kan versem mi diye düşünüyorum bende
Ben yumurta geliştirme süreçinde menafur iğnemi 1 doz kaçırmıştım çok kötü olmuştum ağladım üzüldüm ama şükür tüm yumurtalar normal gelişti sıkıntı olmadı sen merak etme canım doktora söyle onun tavsiye ile devam etİşte iğneyi yapamayınca tedirgin oldum sadece yoksa doktorumdan çok memnunum
Bende yapmiycaktim transferden once ruyamda 6.gun idrarda pozitifi gordugumu gordum sirf ruyam cikcakmi acaba dye yaptim ve ciktiHa anladim canim ben 12 gun verdim bekledim hic yapmadim idarar tahlili falan ☺
Cikti canim cok sukur ama sen bekle erken yapincada delik desik oluyosun6. gün idrarda çıktımı ne güzel maşallah benimde bugün 6. günüm sağlık ocağına iğneye gidicem acaba kan versem mi diye düşünüyorum bende
Canım çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladım. Doktorada sormak istemiyorum beceriksizliğimi duymasın diyeBen yumurta geliştirme süreçinde menafur iğnemi 1 doz kaçırmıştım çok kötü olmuştum ağladım üzüldüm ama şükür tüm yumurtalar normal gelişti sıkıntı olmadı sen merak etme canım doktora söyle onun tavsiye ile devam et
Anladim canim ben hic rüya falanda görmedim hiç hatta 11 gun bole jele birlikte siyah biseyler geldi cok korktum adetli olcam diyeBende yapmiycaktim transferden once ruyamda 6.gun idrarda pozitifi gordugumu gordum sirf ruyam cikcakmi acaba dye yaptim ve cikti
Hergünmü yaptırdın testi valla zaten iğneler mahvettiCikti canim cok sukur ama sen bekle erken yapincada delik desik oluyosun
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Merhaba Ben bugün gidiyorum transfere çok heyecanlyım.. off stresliyim..dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allah hepimizin yar ve yardımıcısı olsun..
O iğne korkulu rüyam benim ya 2 kutu verdi doktorum. Muhtemelen sonuçtan sonrada devam edicemKan sulandirici igne olan var mi bana daha devam et dediler ne zaman kesiliyor acaba o
Ben 3 kutuma basladim neden korkuyosun ki igneden bebeginle kavuşunda insAllah sonrasi onun daha iyi tutunmasi icin sanirim o yuzden tereddut etmezsinO iğne korkulu rüyam benim ya 2 kutu verdi doktorum. Muhtemelen sonuçtan sonrada devam edicem
Öncelikle hayırlı olsun taransferin insAllah hayirlisiyla tutunur bebegin sana ben hic yatamadim desem yeridir tamam agir iş yapmadim dikkat ettim ama yataktan kalkmayarak olcek sey degil ki yeri geldi evimide süpürdüm tereddut etmedim degil ev süpürürken ama napiyim 12 gun o pisligin icinde yasayamazdim aklina getirmemeye calis Rabbimden hayirlisini isye her zaman ben öyle yaptim çok şükür tuttu ☺ Allah yardimcin olsun ilaclarini düzenli bi sekilde kullan☺ dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?