Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende yatıyorum kalkıp dolaşıyorum yatmaduğım için tutmazsa vicdan azabı çekerim sizde belirti oldumu hiç
Canim benim son gunler adetim olacakmis gibi bacaklarim kasiklarim agriyodu bide 11 gun vajinadan jel kullaniyormusun bilmiyorum ama jel bazen dokuluyordu beyaz beyaz o gun siyah kahverengi dokuldu hatta cok korkmustum adetli olucam diye napiyim hayirlisi olsun demistim cok sukur tuttundu bebegim bana

Yok hayır ben bekleme süresindeydim.hiç bir olumsuz bişiy yok dedi az evvel doktor .ama pcos oldğm halde yumurta gelişimi sağlanamamış.iki tane embriyo var önümüzdeki ay ikinci denwmeyi yapacak.ama umudum kalmadı berbat haldeyim

Canim bende pcos tum nasil yani yumurtalarin hic mi buyumuyor anlayamadim

Maşallah canım evet kullanıyorum 10 dk falan yürüyorum anca emililiyormuş inşallah benimde tutar inşallah 5. Gün daha bugün 8 günlük embriyo oldu eğer tutunduysa

Maşallah canım evet kullanıyorum 10 dk falan yürüyorum anca emililiyormuş inşallah benimde tutar inşallah 5. Gün daha bugün 8 günlük embriyo oldu eğer tutunduysa
InsAllab canim hayirlisi olsun hakkinda dua et bol bol ama dusunme pek yani biseylerle mesgul ol orgu or ne biliyim biraz az gelsin aklina oyle seylerle mesgul ol dua et bol bol ☺

yani polikistik overde birçok yumurta oluşuyor ya bende iğnelerde son dublaja çıktığım halde 5 tane oluştu onların Kimisi de 18 santim değildi dönenlerden en iyisini koydular ama o da devam etmemiş kendini geliştirmeye şu an 2 tane var dondurulmuş biri tutmazsa Diğeri tutar diyor yani tutup tutmayacağı Bundan da emin değilim bunun harici hiçbir sorunum yok Sadece kalitesiz yumurta üretiyorum

Oncelikle Allah yardimcin olsun canim belli olmaz canim belki tutar sen umudunu kaybetme veren Rabbim dua et bol bol

Bana doktorum 12.haftaya kdr demsti canim ama pihtilasma fln yokmus test yptrdim simdiki doktoruma sorcam devam etmeye gerek varmi dye
Ben sormadim da ne zamana kadar kullanilcak diye o yuzden sordum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…