Ben canım :) şuna 5.haftanın içindeyim hiç kasık ağrısı bile hissetmedim kesemide gördüm şükür:)Merhaba,benimde transferim 7 ekimde yapıldı.ümitsizliğe kapıldım.Ayın 19’unda test yapılacak.Bende hiçbir belirti yok.Dün başım ağrıdı moralim daha da bozuldu.Belirti olmadan embriyo tutan var mı acaba?☹
Bende anlamadım. Çarşamba transferim oldu perşembe choriomon 35 ünite yap dediler tabi ben ayarlayamadım sanırım o gün çok yaptım. Cumartesi gonapeptyl yaptım. Pzt tekrar choriomon yapmam gerekiyordu ama yapamadım.Ben anlamadim ya transfer yapildysa niye catlatma oluyosunki??
Streste yapma ama ger ekten bebisi etkiliyorHiçbir test yapmadım.Eşim moralimiz bozulur bekleyelim dedi
Harika canım allah güzel evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben canım :) şuna 5.haftanın içindeyim hiç kasık ağrısı bile hissetmedim kesemide gördüm şükür:)
Her doktor farkli oluyor demkki kalan yumurtan mi vrdi taze embryomu transfer edildi?Bende anlamadım. Çarşamba transferim oldu perşembe choriomon 35 ünite yap dediler tabi ben ayarlayamadım sanırım o gün çok yaptım. Cumartesi gonapeptyl yaptım. Pzt tekrar choriomon yapmam gerekiyordu ama yapamadım.
Anladım canım çok teşekkürler biraz rahatladım.Streste yapma ama ger ekten bebisi etkiliyor
O yüzden hiç dert etme canım ilaçlarını kullan güzelce ,, herkesin vücudu aynı değil:)stres sakın yapma Rabbime bırak bol dua etHarika canım allah güzel evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yok opu temmuzda yapılmıştı. Dondurulmuş transfer oldum. Çatlatma iğnesinin tutunmaya ne gibi etkisi olabilir bişey bulamadım.Her doktor farkli oluyor demkki kalan yumurtan mi vrdi taze embryomu transfer edildi?
Peki,teşekkür ederim.Rahatladım birazO yüzden hiç dert etme canım ilaçlarını kullan güzelce ,, herkesin vücudu aynı değil:)stres sakın yapma Rabbime bırak bol dua et
Bende dondurulmus oldum canim ama hic boyle bsy duymadim gercekten ama vardr bir bildikleriYok opu temmuzda yapılmıştı. Dondurulmuş transfer oldum. Çatlatma iğnesinin tutunmaya ne gibi etkisi olabilir bişey bulamadım.
Yabancı sitelerde çok okudum hcg iğneyi embriyo transferden sonra verilmesi tutunma şansı artırabiliyormuş benim taze transferde sadece kan sulandırıcı iğne verdi şimdi dondurulmuş transfer için doktora sorsam mı acaba? Sizim doktorunuz kendisi mi önerdi?Bende anlamadım. Çarşamba transferim oldu perşembe choriomon 35 ünite yap dediler tabi ben ayarlayamadım sanırım o gün çok yaptım. Cumartesi gonapeptyl yaptım. Pzt tekrar choriomon yapmam gerekiyordu ama yapamadım.
çok teşekkür ederim kuzum bana umut oldun destek oldun bu arada bugün kan verecektin galiba sonucunu beklemedeyim güzel yükselmiş olsun inşallahKuzummm cokk sevindim yaa ben sana artar demstim
Alla alla ben hic transferden sonra hic igne yapmadimTransferim yapıldı bugün 5. günüm
Ikinci kaninimi verceksin canim ☺Tabiki canim bugun kan vercem
Evet kendisi önerdi canım.Yabancı sitelerde çok okudum hcg iğneyi embriyo transferden sonra verilmesi tutunma şansı artırabiliyormuş benim taze transferde sadece kan sulandırıcı iğne verdi şimdi dondurulmuş transfer için doktora sorsam mı acaba? Sizim doktorunuz kendisi mi önerdi?
O zaman sen hiç merak etme senin doktorun bak daha ilgili ne güzel , ben kesinlikle sorcam bu konuyu doktoramaEvet kendisi önerdi canım.
Ben tedaviye başladığımdan itibaren hiç sorgulamadım. Doktorum ne dediyse onu yaptım. Rabbime bıraktım. İnşallah Rabbim isteyen herkese ve bana nasip etsin inşallah.Transferden sonra hcg iğneyi yapıp vücuttaki betayı yükseltince rahım tutanmaya hazırlık yapıyormuş o yüzden tutunma şansı yükseltiyor 5000 doz ile haftada 3 kere vurulması tavsiye ediliyor. Çok merak ettim bende isterim dondurulmuşlar için gerçekten bazı doktorlar daha ilgili bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?