• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Aynen canim :-) progesteron igne de kullnyomusun canim?
Kullaniyorum kuzun gun asiri vurunuyom sonra estrofem hap onuda sabah 1 tane aksam 2 tane bide folik asit bide jel kullaniyom sabah aksam canim seninde mi öle ☺

Kullaniyorum kuzun gun asiri vurunuyom sonra estrofem hap onuda sabah 1 tane aksam 2 tane bide folik asit bide jel kullaniyom sabah aksam canim seninde mi öle ☺
Benim hergun progesteron canim igne gunde iki kez jel sabh iki aksam iki estrofem, 3 tane vitamin ,bide oksapar igne

Kizlar merhaba nasilsiniz benim 2.gun embriyosuydu kanda pozitif cikti bugun tam 5 hafta 1 gunluk oldu

Kandaki beta hcg 4 gun once 513 tu bugun yani 4 gun sonra 995 cikti gunde bir defa prolutex igne kullaniyordum doktor igneyi gunde 2 defaya cikardi

Kizlar degerim cokmu dusuk 5 hafta bir gun icin birde doktor galiba riskli gordude igneyi gunde 2 defaya cikardi :(

Kizlar merhaba nasilsiniz benim 2.gun embriyosuydu kanda pozitif cikti bugun tam 5 hafta 1 gunluk oldu

Kandaki beta hcg 4 gun once 513 tu bugun yani 4 gun sonra 995 cikti gunde bir defa prolutex igne kullaniyordum doktor igneyi gunde 2 defaya cikardi

Kizlar degerim cokmu dusuk 5 hafta bir gun icin birde doktor galiba riskli gordude igneyi gunde 2 defaya cikardi :KK43:
Canim ilk gunden itibaren degerlerini yazabilirmsn kac gun aryla yaptrdiginida

Kızlar le
Ben 3 kutuma basladim neden korkuyosun ki igneden bebeginle kavuşunda insAllah sonrasi onun daha iyi tutunmasi icin sanirim o yuzden tereddut etmezsin
Yaptıktan sonra çok yakıyor. Tabiki bebeğime kavuşalım olumlu sonuç alayımda bunları unuturum biliyorum

Back