- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Son adet tarihine gore canimCanım sen nasıl hesaplama yaptın?
Benim 10. Gün 3.4 çıkmıştı 14. Gün 65.2 çıktı bugün 17. Gün şuan kan verdim sonucu bekliyorum ilaçları bırakmadım bırakmayın benceBugün 9. Gün. Test sonucu 1.20 çıkmış. Ama hemşire henüz erken yükselebilir demiş. Ben ilacı bırakmayı düşünüyorum. Sizce bu kadar düşükken artar mı?
Kuzum bırakma hemsire doğru demiş yükselebilir sonuçta onların dediğinden erken tarihte yapıyoruzBugün 9. Gün. Test sonucu 1.20 çıkmış. Ama hemşire henüz erken yükselebilir demiş. Ben ilacı bırakmayı düşünüyorum. Sizce bu kadar düşükken artar mı?
Evet canım benim umarım öyledir darısı başına artık :) tek derdimiz bulantı olsunBen de şuan kusma yok kuzum böyle yiyorum kusacak gibi ama kusma aşamasına gelmedim sadece boğazımda bir şey var sanki o da bulantı yapıyor yiyemiyorum yerken tiksine tiksine yiyoru. Allah kolaylık versin kuzum sen atlatmışsin nerdeyse
2815 canim senin ki kacti ☺Ay cok hycanli dimi insanin akli kesede sonra kalp atisi zamn gecmiyoen sonki bthcg kcti canim?
Bugün kaçıncı gün ve sonucun kaç çıktı acaba?Benim 10. Gün 3.4 çıkmıştı 14. Gün 65.2 çıktı bugün 17. Gün şuan kan verdim sonucu bekliyorum ilaçları bırakmadım bırakmayın bence
Canimm noldu sonucunBenim 10. Gün 3.4 çıkmıştı 14. Gün 65.2 çıktı bugün 17. Gün şuan kan verdim sonucu bekliyorum ilaçları bırakmadım bırakmayın bence
Ayy ne guzel benimki daha cok kucuk en son dun verdim 1832815 canim senin ki kacti ☺
Benim 12 gunum 1406 cikti canim tek mi emriyo koyuldu canimAyy ne guzel benimki daha cok kucuk en son dun verdim 183yarin transferimin 12.gunu asil test gunum bakalim kac cikicak
Evet canim tek senin?Benim 12 gunum 1406 cikti canim tek mi emriyo koyuldu canim
Iki emriyo koyuldu canim ☺Evet canim tek senin?
Hakkinda hayirlisi olsun canim insAllah en kisa zamanda sende hayirli haber alirsin illa bursadami olacak tup bebek merkezi canimMerhaba Bursa'dan selam. Benim yaş 39. İlk denemem jinemed de 3.gün 2 embriyo transferim tutmadı. 2.deneme için tüp bebek merkezi araştırıyorum
17. Gün ve sonucum 322Bugün kaçıncı gün ve sonucun kaç çıktı acaba?
Ikiz olablrmi canim yuksek cikmis degerinIki emriyo koyuldu canim ☺
Bilmiyorum canim keseyi gormeden bisey diyemem hayirlisi olsun saglikli sekilde buyusunde gerisi onemli degil canim ☺Ikiz olablrmi canim yuksek cikmis degerin
Kuzummm cokk sevindim yaa ben sana artar demstim17. Gün ve sonucum 322
Amin insallah canimBilmiyorum canim keseyi gormeden bisey diyemem hayirlisi olsun saglikli sekilde buyusunde gerisi onemli degil canim ☺
Cnm bnim de ilk denemem negatif,bursada yasiyorum.ikinci deneme icin istanbula bahceciye gidiyorum cnm.bnce bursada vakit kaybetme.yas ilerlemis,amh sorunu olmaya baslar.bahceci olmasa da istanbul,bruksel falan.iyi bi yere gitMerhaba Bursa'dan selam. Benim yaş 39. İlk denemem jinemed de 3.gün 2 embriyo transferim tutmadı. 2.deneme için tüp bebek merkezi araştırıyorum
Bende bahceciyi tavsiye ederim ben diyarbakir subesinde yptrdimCnm bnim de ilk denemem negatif,bursada yasiyorum.ikinci deneme icin istanbula bahceciye gidiyorum cnm.bnce bursada vakit kaybetme.yas ilerlemis,amh sorunu olmaya baslar.bahceci olmasa da istanbul,bruksel falan.iyi bi yere git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?