Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

ya yine güzel haberler almışız:)) negatif sonuç alan arkadaşlarım üzülmesin Rabbim doğru zamanı kararlamıştır

Kızlar bugün yapmam gereken bir iğnem vardı ama yapamadım şuan çok kötüyüm çok korkuyorum

Choriomon iğne kullanan varmı aranızda Transferimin 1. Günü yapmıştım bir miktar bide bugün yapmam gerekiyordu. Çatlatma iğnesiymiş ne için verdiğini de anlamadım doktorumun

Sizinki ikiz olabilir çünkü benim de 12. gün değerim bu civarlardaydı ve ikizlerime hamileyim şu an
Olabilir canim bende ikiz diye düsünüyorum zaten ☺ gebelik kesesini gördük mü anlariz insAllah ☺ hayırlısıyla gebelik kesesini görelim sonrada kalp atısını duyalım hayirlisiyla saglikli olsun hersey insAllah ☺

Amin canim insAllah saglikli sekilde kucagina al insAllah sezaryan mi olacak normal doğum mu ☺

Bebeğimin biri doğum pozisyonunda ama diğeri yan yatıyor. O yüzden ne olacak hiç bilmiyorum İki tane olduğu için riske atılmasını istemiyorum açıkçası ama bakalım zaman ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…