- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Amin canim kesinlikleOnlar sağlıklı olsun da her şey geçiyor nasılsa
Hadi insallah bende haftaya pazartesi gtcm insallh canimHok gormedim cuma gidicem insAllah
InsAllah canim bebejlerimizi saglicakla hayirli bi sekilde kucagimiza alirizHadi insallah bende haftaya pazartesi gtcm insallh canim
Aminnn canim aminnInsAllah canim bebejlerimizi saglicakla hayirli bi sekilde kucagimiza aliriz
Çok olmuyorda arada oluyor canim bide benim bacaklarim agriyor ama surekli degil ara araAminnn canim aminnyaa sendede tek tarafli kasik agrisi cok oluyomu
Ay cok hycanli dimi insanin akli kesede sonra kalp atisi zamn gecmiyoÇok olmuyorda arada oluyor canim bide benim bacaklarim agriyor ama surekli degil ara ara
O kadar çıkarmama rağmen 2 kilo almışımBen 3 ay boyunca yaşadım o bulantıları. Maalesef çok zorluyor. 14-15 haftalıkken geçmişti. Denemediğim ilaç kalmamıştı. 9 kilo verdim o süreçte. Allah yardımcın olsun. Biraz sabretmen gerekecek.
O kadar çıkarmama rağmen 2 kilo almışım
Cinsiyeti kaçıncı ayda öğrendiniz :)Ben 3. aydan sonra kilo almaya başlamıştım. Yine de senin için iyi bir şey çünkü bebeğinin faydalanacağı depolar eksilmiyor
Cinsiyeti kaçıncı ayda öğrendiniz :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah sımsıkı tutunur bebişin. Benimde bugün Transferimin 5. Günü. Bende uzanmıyorum yukarıya eğilmiyorumda. Kasık ağrısı ve arada batma oluyor.Transferimin bugun 7.gunu yerden eğilip bir şey almak embiryonun tutunmasini etkiler mi.Bir yerde okudum yapılmaması gerektiğini yazıyordu.Birde uyanınc istemeden bacaklarm germe hareketi yapıyorum o sırada karın kasların geriliyor bu sorun yaratır mı kafama takıldı size sormak istedim.Sizler nelerden sakindiniz
Aaa canım bulantısı olan birini buldum sonunda? Kaçıncı haftada başladı bulantin? Ya bu değişik bir bulantı değil mi yemek yiyemiykrsun boğazıma sanki bir şey var her daimAmin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..
Kuzum ilaçsız adet olamamak hipo hipo hastalarında oluyor. Ben hipo hipo hastasıyım hayatımda kendiliğinden hiç adet olamadım. Sadece ilaçlarla oluyorumPcosta ne boyuttasınız.ben hayatımda iki kez adet oldum veee ilaçsız olamadm
Ya ben de öyle kuzum sen benden erken başlamışsınAyy seninle konusunca rahatladim canim sagolbu yemk isini nasl ypcam iki lokma alyrum kuscak gbi olyrum
Canım benim 6. Haftalarda başladı şimdi azaldı sayılır tam bitmedi ama 12. Hafta gibi biter diyorlar, benim sabah çok oluyor mutlaka yediğimi çıkarıyordum ama buna rağmen yiyebiliyordum yani bulantı olsa da iştahım çok kesilmedi benimAaa canım bulantısı olan birini buldum sonunda? Kaçıncı haftada başladı bulantin? Ya bu değişik bir bulantı değil mi yemek yiyemiykrsun boğazıma sanki bir şey var her daimsen ne yaptın bu süreçte
Ben de şuan kusma yok kuzum böyle yiyorum kusacak gibi ama kusma aşamasına gelmedim sadece boğazımda bir şey var sanki o da bulantı yapıyor yiyemiyorum yerken tiksine tiksine yiyoru. Allah kolaylık versin kuzum sen atlatmışsin nerdeyseCanım benim 6. Haftalarda başladı şimdi azaldı sayılır tam bitmedi ama 12. Hafta gibi biter diyorlar, benim sabah çok oluyor mutlaka yediğimi çıkarıyordum ama buna rağmen yiyebiliyordum yani bulantı olsa da iştahım çok kesilmedi benim
Hayırlı olsun canım. İnşallah sımsıkı tutunur bebişin. Benimde bugün Transferimin 5. Günü. Bende uzanmıyorum yukarıya eğilmiyorumda. Kasık ağrısı ve arada batma oluyor.
[/QUOTE Ben bu hareketleri yaptığım için tedirgin oldum .
Bugün 9. Gün. Test sonucu 1.20 çıkmış. Ama hemşire henüz erken yükselebilir demiş. Ben ilacı bırakmayı düşünüyorum. Sizce bu kadar düşükken artar mı?Ben de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus
Canım sen nasıl hesaplama yaptın?Bizde bugun 4 oldukkeseyi gordunmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?