- 3 Ekim 2019
- 510
- 331
- 18
Haber veririm ögrenince ☺Amin insallah canim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber veririm ögrenince ☺Amin insallah canim![]()
Tamam canimHaber veririm ögrenince ☺
Tamam canim![]()
Ne ignesiydiki canimKızlar bugün yapmam gereken bir iğnem vardı ama yapamadım şuan çok kötüyüm çok korkuyorum
Choriomon adı canım çatlatma iğnesiymişNe ignesiydiki canim
Tuh kacta yapman gerekiyorduChoriomon adı canım çatlatma iğnesiymiş
Bulamazmisin simdiSaati önemli değildi bugün yapmam gerekiyordu hazırlarken döktüm![]()
Maalesef zaten ilk yaptığımda da fazla yapmıştım ayarlayamadım Rabbime sığınıyorum artıkBulamazmisin simdi
Ne tedavisi goruyodun canim asilami tup bebek miMaalesef zaten ilk yaptığımda da fazla yapmıştım ayarlayamadım Rabbime sığınıyorum artık![]()
2815 canim senin ki kacti ☺
Olabilir canim bende ikiz diye düsünüyorum zaten ☺ gebelik kesesini gördük mü anlariz insAllah ☺ hayırlısıyla gebelik kesesini görelim sonrada kalp atısını duyalım hayirlisiyla saglikli olsun hersey insAllah ☺Sizinki ikiz olabilir çünkü benim de 12. gün değerim bu civarlardaydı ve ikizlerime hamileyim şu an![]()
Masallah senin gebeligin nasil gidiyor canim ☺Sizinki ikiz olabilir çünkü benim de 12. gün değerim bu civarlardaydı ve ikizlerime hamileyim şu an![]()
Masallah senin gebeligin nasil gidiyor canim ☺
Amin canim insAllah saglikli sekilde kucagina al insAllah sezaryan mi olacak normal doğum mu ☺Çok şükür sonuna geliyoruz artıkRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Bide benim ilk degerim degil o canim 12 gun kan verdigimde 1406 cikti degerim seninki kacti ki☺Sizinki ikiz olabilir çünkü benim de 12. gün değerim bu civarlardaydı ve ikizlerime hamileyim şu an![]()
Amin canim insAllah saglikli sekilde kucagina al insAllah sezaryan mi olacak normal doğum mu ☺![]()