• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Transferimin bugun 7.gunu yerden eğilip bir şey almak embiryonun tutunmasini etkiler mi.Bir yerde okudum yapılmaması gerektiğini yazıyordu.Birde uyanınc istemeden bacaklarm germe hareketi yapıyorum o sırada karın kasların geriliyor bu sorun yaratır mı kafama takıldı size sormak istedim.Sizler nelerden sakindiniz

Transferimin bugun 7.gunu yerden eğilip bir şey almak embiryonun tutunmasini etkiler mi.Bir yerde okudum yapılmaması gerektiğini yazıyordu.Birde uyanınc istemeden bacaklarm germe hareketi yapıyorum o sırada karın kasların geriliyor bu sorun yaratır mı kafama takıldı size sormak istedim.Sizler nelerden sakindiniz
Hayırlı olsun canım. İnşallah sımsıkı tutunur bebişin. Benimde bugün Transferimin 5. Günü. Bende uzanmıyorum yukarıya eğilmiyorumda. Kasık ağrısı ve arada batma oluyor.

Amin inş, allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla sağlıkla.ben de tam bulantı durdu diyorum tekrar başlıyor kaç hafta sürüyor acaba..
Aaa canım bulantısı olan birini buldum sonunda? Kaçıncı haftada başladı bulantin? Ya bu değişik bir bulantı değil mi yemek yiyemiykrsun boğazıma sanki bir şey var her daim 😲😳 sen ne yaptın bu süreçte

Pcosta ne boyuttasınız.ben hayatımda iki kez adet oldum veee ilaçsız olamadm
Kuzum ilaçsız adet olamamak hipo hipo hastalarında oluyor. Ben hipo hipo hastasıyım hayatımda kendiliğinden hiç adet olamadım. Sadece ilaçlarla oluyorum

Ayy seninle konusunca rahatladim canim sagol :-) bu yemk isini nasl ypcam iki lokma alyrum kuscak gbi olyrum
Ya ben de öyle kuzum sen benden erken başlamışsın 😊 yemek yiyesim yok sadece meyve yiyebiliyorum bir de tuzlu çubuk

Aaa canım bulantısı olan birini buldum sonunda? Kaçıncı haftada başladı bulantin? Ya bu değişik bir bulantı değil mi yemek yiyemiykrsun boğazıma sanki bir şey var her daim 😲😳 sen ne yaptın bu süreçte
Canım benim 6. Haftalarda başladı şimdi azaldı sayılır tam bitmedi ama 12. Hafta gibi biter diyorlar, benim sabah çok oluyor mutlaka yediğimi çıkarıyordum ama buna rağmen yiyebiliyordum yani bulantı olsa da iştahım çok kesilmedi benim

Canım benim 6. Haftalarda başladı şimdi azaldı sayılır tam bitmedi ama 12. Hafta gibi biter diyorlar, benim sabah çok oluyor mutlaka yediğimi çıkarıyordum ama buna rağmen yiyebiliyordum yani bulantı olsa da iştahım çok kesilmedi benim
Ben de şuan kusma yok kuzum böyle yiyorum kusacak gibi ama kusma aşamasına gelmedim sadece boğazımda bir şey var sanki o da bulantı yapıyor yiyemiyorum yerken tiksine tiksine yiyoru. Allah kolaylık versin kuzum sen atlatmışsin nerdeyse

Ben de test gününü beklemiştim 9. Gün o yüzden yaptım yarın senin kaçıncı gunun canım transfer günü hariç. Kafana takma adet sancısı bebisin sinyali olabilir dediğim gibi ben de oyle bir adet sancısı çektim ki dedim heralde adet oldum lavaboya gidip gelip bakıyordum adet oldum mu diye. Şuan bile hala ara ara adet sancısı vuruyor kuzum bu gebelik ağrısı imiş. Adet sancısı ile karıştırılıyormus 😊
Bugün 9. Gün. Test sonucu 1.20 çıkmış. Ama hemşire henüz erken yükselebilir demiş. Ben ilacı bırakmayı düşünüyorum. Sizce bu kadar düşükken artar mı?

Back