- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
Yaa benimde iki gundr cok bulantim var bir kilo vermisim bebege zarari olmuydr dimi canim??Ben 3 ay boyunca yaşadım o bulantıları. Maalesef çok zorluyor. 14-15 haftalıkken geçmişti. Denemediğim ilaç kalmamıştı. 9 kilo verdim o süreçte. Allah yardımcın olsun. Biraz sabretmen gerekecek.
Canim bence kan verBayanlar 3 gün embriyosu ve 11.günüm çıkmadı idrar testi yaptm çıkmadı negatif
Yaa benimde iki gundr cok bulantim var bir kilo vermisim bebege zarari olmuydr dimi canim??
Pcosta ne boyuttasınız.ben hayatımda iki kez adet oldum veee ilaçsız olamadm
Ayy seninle konusunca rahatladim canim sagolYok yok. Benim doktorum “İlk 3 ay anne bizim için daha önemli çünkü bebek o aylarda annenin depolarından kullanıyor “ demişti. Hiç endişelenme. Mesela o kadar kilo vermiş olmama rağmen benim bebeklerimin ağırlıkları gayet iyi
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canimKısmetse yarın vericem ...
Ayy seninle konusunca rahatladim canim sagolbu yemk isini nasl ypcam iki lokma alyrum kuscak gbi olyrum
Ay insallah canim ya cok kotymus bu bulanti bide normal bulanti gbide degil daha beter bseyDoktorunla bir konuş istersen. Belki seninki hafif boyuttadır. Doktorum bana kemoterapi tedavisi gören insanlara verilen bulantı ilacından vermişti, o bile fayda etmedi. Su içsem çıkıyordu. Tuzlu kraker, leblebi bastırıyor falan diyorlar ama ben hiçbir şeyden fayda göremedim. İnşallah sen benim gibi olmazsın
Hayirli olsun canim kac haftalikMerhaba hanimlar tüp bebekle hamile kaldim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Sagol canim 5. Haftanin icindeyiz sanirim canimHayirli olsun canim kac haftalik
Amin insAllahİnşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun
Ay insallah canim ya cok kotymus bu bulanti bide normal bulanti gbide degil daha beter bseybebislerimiz icin iste
Bizde bugun 4 oldukSagol canim 5. Haftanin icindeyiz sanirim canim
Hok gormedim cuma gidicem insAllahBizde bugun 4 oldukkeseyi gordunmu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?